Şimdi Ara

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
1
Favori
28.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • darty den 149 ytl sipariş ettim bakalım nasılmış
  • versiyon güncellemei nasıl yaparım?
  • V6 Maxx Mod rehberini okudun mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

V6 Maxx Mod rehberini okudun mu ?

okumadım. özür dilerim. heyecandan ne yaptığımı biliyor muyum ben

ben de diyorum motorola hakkında her şey vardı bu forumda.

sana hep v8 v9 sordum ama v6maxx aldım bugün. motorola hayranıyım ama senelerce nokia kullanmıştım.

nokia'dan sonra inanılmaz karışık geldi. her özelliğini kullanmam. tel defterimi aktarabileyim, 1-2 mp3 1-2 duvarkağıdı atsam yeter bana.

kitapçığı okuyorum ama kitapçık çok düzensiz. mod rehberini bulup, okumaya başlayım o zaman.

ama ben telefonun garanti dışı kalmasını istemediğim için uygulamayacağım o modları.

teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 1 Kasım 2008; 20:10:06 >

• bir kaç sorum var.

1) edge ve 2.5g simgeleri ekranda sürekli duruyor? bu normal mi?

2) kılıf var mı bu tel için?

3) hazır tema bulabilir miyim netten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 2 Kasım 2008; 4:05:07 >
  • eşime aldım bu telefonu sizce bayanlara uygun bi tel mi
  • Bende uzun zamandır kapaklı bir telefon almak istiyordum. Hürriyet gazetesindeki reklamdan Darty'de V6 Maxx'ın 149 ytl olduğunu görünce, özelliklerini öğrenmek için internete başvurdum ve herzamanki gibi DH forumda en tatmin edici bilgilere ulaştım. Heartless arkadaşın inceleme ve modlama topiklerinden istediğimden'de fazla bilgiye ulaştım ve bu fiyata alınır diyip telefonu bugün aldım. Heartless'e özellikle teşekkür ediyorum, bu kadar emek harcadığı ve herkesin sorularını cevapladığı için. Benimde bir sorum var, ekrandaki turkcell yazısının altındaki baz istasyonu adı gözükmüyor. bunu nasıl gösterebilirim.
  • Öncelikle hepinizin Maxx'ları hayırlı olsun. Üst sınıf bir cihazı bedavaya aldınız. Sorulara sırasıyla cevap vermeye çalışayım.

@coco76,

- Gayet normal. Edge destekli 2.5'un jenerasyon(nesil) şebeke'nin olduğundan bahsediyor. 2G olduğu zaman sadece GPRS bağlantısı var. İleride 3G gelince, yüksek hızlı bağlantı, HSPDA gelirse H ikonu çıkacak ekranda. Hepsi bilgilendirme amaçlı.

- Ben bi tane almıştım ama orjinal değil. Önceki sayfalarda fotosunu ve nereden aldığımı paylaşmıştım.

-www.hellomotorazrforum.com siteme üye ol, 300'den fazla Maxx uyumlu tema var. Onun dışında Maxx mod rehberinde sadece benim yaptığım temalar mevcut.

@yedikeresekiz,

Bence telefon'ün maskülen bi duruşu var ama bayan kullanamaz diye birşey yok. İyi günlerde kullansın.

@point,

Mesajlardan, mesaj ayarlarına ve bilgi mesajlarına girip servis numarası girip aktifleştirmek lazım, Hızlı bak seçeneğini aktif et ayrıca.

• quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Öncelikle hepinizin Maxx'ları hayırlı olsun. Üst sınıf bir cihazı bedavaya aldınız. Sorulara sırasıyla cevap vermeye çalışayım.

@coco76,

- Gayet normal. Edge destekli 2.5'un jenerasyon(nesil) şebeke'nin olduğundan bahsediyor. 2G olduğu zaman sadece GPRS bağlantısı var. İleride 3G gelince, yüksek hızlı bağlantı, HSPDA gelirse H ikonu çıkacak ekranda. Hepsi bilgilendirme amaçlı.

- Ben bi tane almıştım ama orjinal değil. Önceki sayfalarda fotosunu ve nereden aldığımı paylaşmıştım.

-www.hellomotorazrforum.com siteme üye ol, 300'den fazla Maxx uyumlu tema var. Onun dışında Maxx mod rehberinde sadece benim yaptığım temalar mevcut.

o site sana mı ait... vovvvvvv hemen üye olmak lazım gerçekten..

ne bileyim sadece edge açıkken simge çıkar sanmıştım. kılıf için teşekkür ederim.

• telefonun hoparlörünün yanında bulunan 2 kapakçıkların altındakiler nedir? merak ettim..
  • @coco76

Mod rehberini iyice okuduktan sonra modlama işleminin basit ve pratik olduğunu göreceksin. Üst düzey performans, hız ve görsellik katman için bir süre sonra modlamanı tavsiye ederim. heartless in modlu V6 sını görseydin ne demek istediğimi anlardın
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

@coco76

Mod rehberini iyice okuduktan sonra modlama işleminin basit ve pratik olduğunu göreceksin. Üst düzey performans, hız ve görsellik katman için bir süre sonra modlamanı tavsiye ederim. heartless in modlu V6 sını görseydin ne demek istediğimi anlardın

haklısındır basit, pratik ve bir o kadar da süperdir. ama garanti dışına çıktığı için açıkcası pek sıcak bakmıyorum.

teşekkür ederim yine de.
  • Orjinal yazımı mevcut. Yedeğini alıp flaşlarsaın.Servislik durumu olunca orijinali flaşlayıp servise öyle verirsin. Moto'da olmaz diye birşey yoktur
  • ben bir hafta önce öyle yapmıştım. orjinali yükleyip teknik servise gönderdim. bişey olmadı. bence bu telefonun modlu halini hakkaten bi görmelisin derim. bende sıcak bakmıyordum ancak süper oldu.
  • @ drsphex & @ El Fuego

haklısınız, ama ben mod rehberini okudum, bana acayip karışık geldi. benim kafam pek basmaz böyle işlere.

ben düz kullanayım en iyisi. o kadar özelliştirme olmasa da kullanırım ben. sade olsun benim olsun. hatta hazır tema bulsam(arıyorum hala) alıp kullanacağım.

yine de teşekkür ederim. v6 kullanmak bile yeter bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 2 Kasım 2008; 22:56:02 >
  • arkadaşlar,

önceki sayfalarda mesajların nerede seçileceği özelliği yok denmiş(yanlış okumadıysam).

mesajlar/gelen kutusu/seçenekler/ayarla/yazılı msj ayarları/varsayılan saklama yeri ben böyle olacağını düşünüyorum

ufacık sorularım var..

1) iletim raporu için mesaj gönderirken mi ayar gerekli? yani her seferinde elle mi yapmamız gerek ? okundu raporu sadece mms ler için geçerli sanırım.

2) tema buldum netten. nasıl yüklerim? daha doğrusu telefonun neresine koymam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 3 Kasım 2008; 14:24:10 >
  • v6sini satmak isteyen arkadas varsa pm atar mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coco76

arkadaşlar,

önceki sayfalarda mesajların nerede seçileceği özelliği yok denmiş(yanlış okumadıysam).

mesajlar/gelen kutusu/seçenekler/ayarla/yazılı msj ayarları/varsayılan saklama yeri ben böyle olacağını düşünüyorum

ufacık sorularım var..

1) iletim raporu için mesaj gönderirken mi ayar gerekli? yani her seferinde elle mi yapmamız gerek ? okundu raporu sadece mms ler için geçerli sanırım.

2) tema buldum netten. nasıl yüklerim? daha doğrusu telefonun neresine koymam gerek?

1- Evet, iletim raporları ya hep kapalı ya da mod yaparsan hep açık kalır. Her seferinde ayarlayacaksın.
    2- Mod rehberini oku güzel kardeşim, okuyan herkes korkmadan anlayıp yapabilir. Bu arada tema yüklersen de garanti gider.

Çok takma garantiyi, orjinal yazılım zaten mevcut.

• sayın heartless bende bizim hanıma bu telden aldım tel az önce geldi kargoyla gerçekten süper bişi. içinden çıkna 256 lık micro sd yi taktım. ama bende 1 gb lık var onu takıcam fakat micro sd yi bi türlü yuvasından çıkaramıyorum. bayağı da bir kanırtmama rağmen çıkmadı. daha doğrusu yarısı çıkıyor gerisini çıkaramıyorum. özel bi yöntemi varmı acaba. teşekkürler
  • Hafıza kartı yuvası klipsli. Bastırınca yuvasına oturur, bastırınca serbest kalır. Çekip çıkarabilirsin, sanırım ya parmakların çok büyük ya da hiç tırnak yok.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.