Şimdi Ara

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
1
Favori
28.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende w810i kullanıyordum. heartless kardeşimin modunu telime yükledikten sonra kulaklıkla müzik dinlemeyi bıraktım. şimdi bi kenarda w810 duruyor.O kadar güzel dışarıya ses veriyorki maxım anlatamam. ben bu kadar olacağını düşünmemiştim. Ama bu doğal ,malzemeler gerçekten kaliteli. tabi bunlar kişiden kişiye değişen görüşler diyebilirsiniz ancak bir de gerçekler var. O da max la müzikte bir harika.
  • çok teşekkür ederim artık hem titriyo hem çalıyo biraz zor alışacağım bu moto ya bide bişey daha soracağım iletim raporu işi nasıl olacak bunun bir ayarı varmı
  • tesekkur ederım cevaplar ıcın
    sunuda sorayım goremedım gozumden kacmıs olabılır
    ucus modu war mı otobuste gıderken felan muzık dınleyebılır mıyız
    ayrıca bu modlama ısı garantı kapsamı dısına ıtıyor telefonu galıba
    bu konularda yeteneksız oldugum ıcın aldıgım gıbı kalır telefon dokunmam hıc:)
  • @akooturka,

Mesaj oluşturduğun penceredeyke seçenekler / mesaj ayarlarından iletim raporunu açıp kapatabilirsin.

@brooklynn,

Uçuş modu var tabiki. Modlamak garanti dışı bırakır fakat rehberde orjinal yazılım zaten mevcut. Geri yüklersen garantine birşey olmaz, kimse anlamaz.
  • @heartless bilgiler icin cok tesekkur ederım
    v 8 400 ytl v 6 300 ytl sen olsan hangısını alırdın ustam

sureklı yaptıgım seyler gunde en az 100 mesaj cekmek belkı 10 dk telefonda konusmak bıraz muzık yarım saat 1 saat arası
    v 8 dıyorum genıs ekrandan dolayı ama sarjı az gıdıyor dıyorlar aklımı kurcalıyor
  • Şarj önemliyse V6 al. V8'in büyük dış ekran ve tipinden başka artısı yok.
  • v8 ın ve v9un dıs ekranı benı cok cezbedıyor
    su ana kadar aldıgım telfonlarda hep ozellıklere baktım
    mesela ıyı fotograf cekıyor mu ıyı muzık calıyor mu gıbı
    sımdıkı telefonum w810i
    v6maxx guzel telefon ferrarı gorunumuyle ama dıs ekranı kucuk
    ne bılıyım ınsan madem paraya kıyacak bıraz daha ıyı bırsey olsun ıstıyor
    v8de yasanan sorunlar v9da yasanmaz dıye dusunuyorum cunku ısletım sıstemı standart yanılıyor muyum yoksa?
    sorunları duyduktan sonra v8den vazgectım gıbı ama v9a yoneldım sımdıde

bana oyle bırsey soyle kı v6ya kaysın gne gonlum :) kusura bakma sıktım sorularla senıde
  • Benim bu telefonla ilgili kullanan arkaşlardan birkaç sorum olacak. Bundan önce hiç motorola kullanmadım. Dosyalara ve mesajlar kısmına şifre koyma ihtimalimiz var mı? Mesajlar kısmında dosya oluşturup mesajlarımızı ayrı ayrı klasörliyebilir miyiz? Kullandığımız şifreleri saklamak için M-Cüzdan benzeri bir kısım var mı? Bir de telefon üreteli çok zaman oldu şuanda mevcut teknolojilerin çok gerisinde kalıyor mu?
    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • @heartless hocam cok mu sıktık senı cevap yazmamısın da
  • @brooklyn,

Rica ederim sıkılmak yok tabiki. Sadece donanimhaber değil, 4-5 tane forumda günlük yazıyorum. Arada bazen göremeyebiliyorum haliyle.

Soruya gelince, V8 ve V9 ayrı cihazlar. V6 ve V9 ise aynı sistemi kullanır, P2K05 Synergy platformda. Standart motorola sistemi, seri çalışır. V6'nın tasarım ve dış ekran dışında V9'dan bir eksiği yok (2GB'dan büyük kart kullanmayacaksan).

@egemenbalci,

Dosyalar ve mesajlara şifre koyabilirsin. Dosyaları klasörleyebilir fakat aynı şeyi mesajlara uygulayamazsın. M-Cüzdan nedir bilmiyorum. Maxx, bugün bile aynı fiyat aralığında satılan birçok cihazdan teknoloji ve özellik olarak üstün.
  • cok tesekkur ederım hocam
    sanırım bıraz daha bekleyıp v9 alacagım
    dıs ekranı benı cok etkılıyor
    bılıyorum fazla para aynı ozellıkler ama dıgerını alırsam gozum v9 da kalacak ondan bıraz daha beklemek en ıyısı
  • Yardımların için çok teşekkür ederim. Bir mağazaya gidip ürünü inceleme fırsatım oldu. Ürün gerçekten harika. Ama benim için tek sorun kapaklı olmasından kaynaklı. Bu bir çok kullanıcı için avantaj fakat daha önceden kapaklı telefonlarla ilgili kötü bir anım olduğu için almak istemedim. Ben de gidip z6 aldım. Umarım iyi yapmışımdır. Ama kapaklı telefon isteyenler için gerçekten harika bir telefon.
  • hayırlı olsun kardes
  • arkadaşlkar telefonu kullanıp memnun kalmazdıgınız bir özellık var mı varsa yazarsanız sevinirim...
    ilk telefonum motoralaydı şimdi tekardan motorola almak istiyorum sanırım ama resim kalitesi fln beni korkutuyor açıkçası...
    omnia alıcaktım ama artık telefonlara o kar çok paralar vermek bana mantıklı gelmişyor.ayrı bir mp3 um ve kameram fln var nasıl olsa...
    v6 tipi hoşuma gittiği için bu telefonu istiyorum ....
    w810 i 222 ytl şimdi almıyorum inatla bunda kalıcak aklım ama özellik olark w810 i bundan daha iyi sanırım.
    sonuçta 280 ytl edermi bu telefon vede son sorum daha ucuza alabiliceğim bir yer var mı bildiğiniz?
    cvplar için çok teşekkürler şimdiden hepinize...
  • v6 maxx ferrari genpada 299 ytl idi. ben oradan aldım. gayet güzel. sanırım ereyon da v6 maxx var en hesaplısıda o olsa gerek
  • v6maxx mı v3x mi?
  • v6 maxx ferrari, ben oradan aldım. halen devam ediyor sanırım.
  • @Gaspery,

W810i'nin kamerası, bataryası biraz daha iyidir ve de radyosu vardır ama bunlar dışında Maxx'tan fazlası yok, eskiği çok. Sanırım V6 kullanan biri W810i'yi bir daha anmaz. Forumda 2 cihazı kullanmış ve V6Maxx tercih etmiş kullanıcılar mevcut.

Genpadan 299 ytl'ye ferrari edition almanı tavsiye ederim. Olmadı ereyon.com.tr'den 280 liraya normal maxx alabilirsin.

@quicksand,

V6Maxx tabiki.
  • motorola v6'da tus sesını kapatma ımkanımız var mı
    bırınden duydum kapatılmıyor dedı aklımı karıstırdı bayagı

cevap ıcın tesekkur ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brooklynn -- 20 Eylül 2008; 4:44:49 >
  • Tuş sesi tabiki kapatılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.