Şimdi Ara

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
1
Favori
28.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdiye kadar bir sürü telefon kullandım. hiç içinde tuş sesi kapatılamayan yoktu. en ilkellerinde bile .... :)
  • ben de e2 den v6 ferrari edition a terfi ettim genpa sayesinde

aradılar bugun gelicek.. inşallah memnun kalırım. v8 almadığıma pişman olmam inşallah..
    quote:

Orjinalden alıntı: drsphex

v6 maxx ferrari, ben oradan aldım. halen devam ediyor sanırım.
  • Arkadaşlar v6 için sipariş verdim nedense sonra samsung lL700 ile değiştirdim.Özelliklerine baktığımız zaman üç aşağı beş yukarı aynı tarz telefon gibi,sonradan pişmanlık duymamak açısından sizce çok fark varmıdır ? bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
  • ferrari versiyonun ne farkı var normalden? bu telefonun resimlerini koyarmısınız?
  • #heartless v6 iri kıyım bir telefon mu? Yani küçük, kibar mı? Yoksa adı gibi maxx mı?
  • @can,

Hayırlı olsun kardeşim. E2'den Maxx'a yapacağın terfiden memnun kalacağından şüphem yok.

@Barce,

Sanada Samsung L700 hayırlı olsun. Karşılaştırmak için L700'ü tanımak lazım, henüz tanışmadık.

@oliwer,

Ferrari edition'ın tek farkı dış kapaktaki ferrari logosu ve batarya kapağındaki ferrari kabartması. Bunun dışında herşeyi aynı normal maxx.

@imdat çekici,

Minicik ya da iri değil. Olması gereken boyutlarda diyebilirim.
  • pıyasada motorola arıyorum ama buyuk alısverıs merkezlerınde olsun telefoncularda olsun hıc bı yerde motorola telefon bulamıyorm nedenını bılenınız var mı
  • Selam arkadaşlar geçen ayın 9undan itibaren genpaya verdiğim telefonumu aldım. Telefonumun sorunu yukarıda göreceğiniz gibi donması daha doğrusu tuşlarının kilitlenmesi idi 3 kere aynı sorun tekrarlandı ben cihazın ya aynı modelle değişimini yaparlar yada başka bi modelle değişirler düşünmüştüm fakat anakarı değişmişler bunu bilginiz olsn diye yazdım

@ Heartless Paşam , bu telefonla alakalı herhangi bi güncellelme paylaşımın varmı acaba kilit hala kırılmadımı ya bide şu duvar kağıtları varya hareketli duvar kağıtları onlar şu v6maxx larda oluyomu başka bi sorum yok Allah a emanet ol
    @ TÜM V6 Kullanıcılarına İyi günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.erdem226 -- 17 Ekim 2008; 20:34:37 >

• Nedense bu telefonu ve v3x'i sevemedim oval bir yapısı oldugu icn ben v3,v3i ve v8 gibi şekli olanları daha cok seviyorum ama incelemen icin tskler
  • @erdemcim,

Adına sevindim. RSA hala kırılmadı ve hareketli duvarkağıdı olayı mümkün değil. Bu arada ben Maxx'ı verdim artık bende Maxx yok.
  • @ Sinan ,
    Maxx ı sattınmı yani şimdi sen eğer sattıysan doğal olarak yeni mod olayı ve yenilikleri unutmuş oluyomuyuz? Her neyse KAL SAĞLICAKLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Selam,

Oyun çözünürlüğü 240*320, google'da motostuff diye arattır o sitede geninue ve adapted 240*320 bölümlerindeki oyunları indirebilirsin ama üyelik şart.

Yükleme konusuna gelince, telefonu hafıza kartı olarak pc'ye bağla ve Mobile/Kjava klasörüne indirdiğin *.jar uzantılı dosyaları kopyala. Daha sonra telefonunun java uygulamalar / yeni yükle bölümünden kopyaladığın oyunları kurabilirsin.

Eğer Mobile içinde KJava klasörünü göremediysen, windows'ta dosya seçeneklerinden korunan işletim sistemi dosyalarını gizle kutucuğunu kaldır, gizli dosyaları göster seçeneğini seç. Kolay gelsin :)

slm...uzun zaman odu...yazamadik....maxx tekrar kullanmaya basladim..sizin demis oldugunuz sekilde mobile icerisinde kjava yok olusturmam gerekiyormu yoksa herhangi bir klasorde isimi gorur mu?araclarda klasor secenekleri acik zaten calistirici dosyalarida gorebilirsiniz...

diger mesele ise daha once vermis oldugunuz ve sizin eski diye hitablandirdiginiz oyun klasoru icerisinde cok calismayan oyunlar var..bu duruma bir duzenleme soz konusu olabilirmi acaba...

bu tlefon icin kullana bilecegim en iyi stero kulaklık tercihimiz ne olmali acaba..

bir de pil omru nu daha uzun yapabilirmiyiz yani alternatif piller varmi piyasada...

videolari sony,siemens modellerince mp4 formati acc ses kalitesi ile rahatca izleye biliyorum lakin bu dosyalari destelemedi tam oranlarini verebilirmisiniz kaliiteli olarak...

simdiden tesekkurler...

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless

• G:\mobile\kjava yazarsan kjava klasörüne girersin. Stereo kulaklıktan anlamam, motorola S9 almak en sağlıklısı bana göre, kablosuz stereo müziğin keyfini çıkarırsın. Alternatif pil yok piyasada. MP4 formatlı 500 kbps 144x176 çözünürlüklü mp4 ve 3gp, wmv videoları sorunsuz oynatabilir.
  • s9 biliyorum.gittide buldum..(aramizda kalsin yuklendim biraz ama bakacagiz).......lakin sonucda saglikli olup olmamasini tartismamiz lazim...simdilik kablo ile idare etmis olsam en iyi ses duzeyi ve kalite hangisinde daha iyi olur acba?...s200---SYN1301---.

iste sanssizlik ben rusyadan gelmeden fiyati yuksekti z8'in...ama z10 daha akilci onu buluruz nasip olursa...z8 470$ di bir ay once....z10 cok aradim ama bulamadim...

simdiden tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: malkooklam

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Selam,

Oyun çözünürlüğü 240*320, google'da motostuff diye arattır o sitede geninue ve adapted 240*320 bölümlerindeki oyunları indirebilirsin ama üyelik şart.

Yükleme konusuna gelince, telefonu hafıza kartı olarak pc'ye bağla ve Mobile/Kjava klasörüne indirdiğin *.jar uzantılı dosyaları kopyala. Daha sonra telefonunun java uygulamalar / yeni yükle bölümünden kopyaladığın oyunları kurabilirsin.

Eğer Mobile içinde KJava klasörünü göremediysen, windows'ta dosya seçeneklerinden korunan işletim sistemi dosyalarını gizle kutucuğunu kaldır, gizli dosyaları göster seçeneğini seç. Kolay gelsin :)

slm...uzun zaman odu...yazamadik....maxx tekrar kullanmaya basladim..sizin demis oldugunuz sekilde mobile icerisinde kjava yok olusturmam gerekiyormu yoksa herhangi bir klasorde isimi gorur mu?araclarda klasor secenekleri acik zaten calistirici dosyalarida gorebilirsiniz...

diger mesele ise daha once vermis oldugunuz ve sizin eski diye hitablandirdiginiz oyun klasoru icerisinde cok calismayan oyunlar var..bu duruma bir duzenleme soz konusu olabilirmi acaba...

bu tlefon icin kullana bilecegim en iyi stero kulaklık tercihimiz ne olmali acaba..

bir de pil omru nu daha uzun yapabilirmiyiz yani alternatif piller varmi piyasada...

videolari sony,siemens modellerince mp4 formati acc ses kalitesi ile rahatca izleye biliyorum lakin bu dosyalari destelemedi tam oranlarini verebilirmisiniz kaliiteli olarak...

simdiden tesekkurler...

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless

kulaklık olarak creative 630 önerebilirim

• Herkese Selamlar. Başda heartless olmak üzere, bu V6 forumunda bilgi ve tecrübelerini paylaşan, emeği geçen herkese teşekkürler.
    Sayenizde bende bir V6 maxx sahibi oldum. Genel olarak da oldukça memnunum, ancak 2 sorunum var;

1 - Gmail programını ne yaptıysam çalıştıramadım. Ne orjinal ROM da ne de Hearltess Modda çalıştırmam mümkün olmadı.
    Olmayınca, Gmail'e programı ile değil de direk POP3 den alayım dedim ama bu seferde onun ayarlarını yapamadım.

2 - MP3 çalıcı olarakda kullanmak istedim ama pek kullanışlı olmadı, çünkü cihazdan MP3 dinlemek için şarkılara giridiğimde,
    cihaza melodi amaçlı attığım parçalarda gözüküyor, bu da özellikle sanatçı veya albüme göre listeleyip çalmamda
    lüzümsuz kalabalık ve karışıklık yaratıyorlar. Bu melodi amaçlı attığım mp3leri birşekilde filitrelemek mümkün mü ?
    Örneğin sadece memory karttakiler çal / görüntüle şeklinde bir ayar ile. Böyle bir ayar var da, işe yaramıyor.sanatçılar / albümler seçeneğine
    girdiğimde hemen bu ayardan çıkıyor.

Bu 2 konu ile ilgili tecrübesi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
    Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: Nike

kulaklık olarak creative 630 önerebilirim

giris soketi uyumlu olacak mi?yani mini usb mi...?
  • tekrar slm...

telefonlarda kitap okumak icin mobipocket kullanirim genellikle...ve her zamanda basarili olmusumdur..lakin maxx 'a uyarlayamadim...bu sorunun cozumunu nasil halledebiliri acaba...simdiden tesekkurler..

not:s9 dan vaz gectim..zira s9 bir ust modelini gor ondan bulmaya calisacagim...
  • İyi günler, telefon modlandıktan sonra çağ atladı hearthless arkadaşımıza tekrar teşekkür ederek sorularıma geçeyim.
    - Kapak ekranının görüntüsünü değiştirebiliyormuyuz (iç ekrandan farklı bir resim ile) yoksa iki ekran da aynımı olmak zorunda,eğer oluyorsa nasıl oluyor ?
    - mp3 listelemesi konusu sorulmuş aynı sorun bende de var.
    - Telefonla konusurken video çağrısı olarak görmekte,bu normal mi yoksa benmi bişey yaptım ? değiştirebiliyormuyuz ?
    - usb den şarj olayı yokmudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barce -- 28 Ekim 2008; 11:07:11 >
  • @malkooklam,

Kulaklık için adaptör mini usb - 3.5 mm olmalı. Mobipocket gibi dosya sistemine erişim ihtiyacı olan programları kullanmak için java programını sertifika ile imzalaman gerekiyor. Konu Maxx mod rehberi 3. sayfada mevcut. S9 HD güzel tercih, inşallah yakın zamanda alırsın ve incelemeni paylaşırsın. Kablo ile uğraşılmaz cidden.

@Barce,

- Kapak açıkken çıkan resmi değiştirmek mümkün ama kapalıyken iç ekrandaki duvar kağıdı gözüküyor, onu değiştiremezsin. Mod rehberinde Dış ekran resmi ( CL.gif ) değiştirme bölümünü okuyuver :)

- Mp3 listeleme yaparken kaynak olarak hafıza kartı seçersen sadece karttaki dosyaları listeler.

- Normal, telefon 3g destekli. 3g gelince aktifleşecek.

- Usb şarj var tabiki, Hmod@V6maxx da var.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.