Şimdi Ara

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
1
Favori
28.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-Değildir ama gene modlanabilir. Tc'de şuanda satılan maxxların hep vl olduğunu sanıyorum.
    2-Sağlam
    3-Mümkün
    4-Siyahtan başka renk yok.
  • Cevaplar için teşekkür ederim

Az önce inceleme fırsatım olduda cok da şık durmuyor acıkcası beni bu konuda yanılttı
    fotoğraflar
    Malzeme kaliteside iyi değil bence
    z8 cok daha şık duruyor ve kaliteli

Ama yinede almayı düşünüyorum

Ereyon dan sipariş vermeyi düşünüyorum sanırım sende ordan ordaki sürümler vl mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockclimber -- 11 Nisan 2008; 17:43:44 >
  • Tasarımını beğenmemiş olabilirsinde malzeme kalitesine neye göre beğenmedin anlamadım. Ereyondan almıştım.
  • Kasası sanki tamemen plastik gibi bu bir yönden iyi ama
    Sağlamlık ve kalite hissi vermiyor eline aldığın zaman.
    Benim dedigim sadece dış kaplama hepsi için geçerli değil tabiki söylediklerim

Ama fiyat ve özellikler açısından iyi bir telefon.
    Heleki açık kaynak kodlu olması cok buyuk bir + benim için

Bunun sadece v6 olan modeli var mi yoksa sadece v6 maxx mi?
  • Vallahi seni bilemeyeceğim ama n73, k810i, d900i, v3x, 6300 vs.. hiçbirinde hissetmediğim malzeme kalitesini maxx'da buluyorum. Öyle 5 dakika incelemekle anlaşılacağını sanmıyorum böyle şeylerin.

Aşağıdaki resimde çocuğun biri teldeki metal kısımları zımparalamış. Kasa sert plastik + metal/cam karışımı.

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless

Model adı V6 Maxx, Düz V6 yok.
  • Şemseddin hocam çok teşekkür ederim cevaplar için.
    Lakin uzun süredir telefonlarla ilgilenmeyen biri olarak seçim konusunda ne kadar
    zorluk çektiğimi tahmin edebilrsin.Öğrenci olmamız hasebiyle fazla parada vermek istemiyorum.
    Symbian daki geniş yazılım desteği beni cezbediyor ama telefonlarındaki tasarım için aynı şeyi
    söyleyebilmem tabiki mümkün değil.

Motorola konusunda bilgi sahibi değilim.
    Program konusu nasıl? En azından şöyle iyi bir sözlük bulabilirmiyiz benim en çok işime yarayacak
    olanda budur.Tema konusunda zaten baya bi çeşitlilik var bunu biliyorum.
    Elamanın birinin yapmış olduğu videoyu izledim arama geldiğinde kırmızı led ışıgı ve flaşın yanıp sönmesi
    süperdi

V6 maxx ın kasası metal olsaydı
    Radyo olsaydı kesinlikle alırdım

BUnlardan feragat edebilirmiyim diye soruyorum hala kendime
    ALıp almam konusunda kararsızlık hala mevcut.
    Bir symbian var diye 200-300 ytl fazla vermek istemiyorum
    alsamda adam akıllı yararlanamayacagımı da biliyorum bakalım birkaç gün daha bakınıcam.

Birde k790i var kafamda modlama ve tema, program desteği konusunda nasıldır?
    Fotoğraf makinemi satacağımdan dolayı düşünüyorum onuda

• K790i güzel telefon, iyide foto çekiyor ama sonuçta cep telefonunun çektiği foto'nun limiti belli. Bende Sanyo Xacti S70 var foto için işimi görüyor. K790i en ucuz 480 civarı sanırım. Foto ve radyo haricinde maxx'a göre bir artısı yok eksisi çok. K790'da bildiğim kadarıyla modlanıyor ve tema desteği geniş. Bu konuları kullanıcısına sor, daha iyi cevaplar alırsın.

Symbian konusuna gelince asla işim olmaz. 3 program yüklersin,100 mp3 atarsın, telefon hantallaşır. Java'nın symbian gibi bol programı yok ama hızlıdır, kasılma olmaz. Güzel sözlük programları var java için. Kullanıyorum, tur-ing ve ing-tur, ing-ing vs.

Tema olayına gelince bu iş benden soruluyor bu aralar :) By Semseddin O konuda sıkıntı olmaz. Maxx'ın malzeme kalitesinden şüphe duymaya gerek yok, kaliteli diyorsam öyledir. Abartı yok bende neyse odur. Funlight meselesi doğrudur, istersen tel çalınca cıvıl cıvıl yanıyor her ışığı. Tabi modlayınca öyle cıvıl cıvıl oluyor, biraz uzaylı gibi olduğu için ben öyle kullanmıyorum.

• Cep telefonlarında fotoğraf ve video kalitesinin oturmadığı konusunda hemfikirim.
    Beklemekte fayda var çıtanın biraz daha yükselmesi lazım alınası değil henüz.

TAbiki java ve symbianın hızı tartışılmaz java hızda iyidir ama uygulamaların kalitesi konusunda aynı fikirde değilim.

Telefonu alacağım. (NOkta )
    i want you-----> v6 maxx

BU kart uygunmudur ve marka?
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=97505

Tekrar tekrar teşekkür ederim...

• Piyasada sahte kartlar mevcut. En iyisi orjinal ürün olduğundan emin olup öyle almak. Sandisk marka öneririm.

Hayırlı olsun.
  • Bu telefonun fiyatı V9 Türkiye'ye geldikten sonra mı düştü,yoksa daha önce de böyle miydi?
    Çünkü bu kadar süper hatta 3.5 G olan bi telefon nasıl olur da 300-350 YTL'ye satılabilir?
  • V9 gelmeden 2 hafta önce düştü. 330 lira olmadan önce 500 liraydı.
  • öncelikle güzel inceleme için teşekkür ederim...

Eğer bu cihazın ikinci elini almak isteyen varsa pm atsın...
    elimde kutulu v6 maxx mevcut..

ayrıca,

aldığım kişi telefonuy modlamış ferrari yazılımı ve iphone teması yüklü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarAltay -- 17 Nisan 2008; 15:33:34 >
  • Güncel fiyat listesi (17.04.2008)

Ereyon.com: 332 YTL / 322 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 621 YTL / 597 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 364 YTL / 346 YTL (Havale ile)

Genpa'da fiyat normalin çok üstünde...
  • arkadaşlar ben de böyle kapaklı bir tlf almak istiyordum ne zamandır ama kısmet razr maxx v6 ya imiş
    sağolsun heartless arkadaş soracak soru bırakmamış bize aklımda hiçbir soru işareti kalmadı emeğine sağlık...
    telefonu yakından inceleme şansımn oldu ve malzeme kalitesi gerçekten beni cezbetti
    yalnız ben bu telefonu internetten almak istiyorum ve ereyon uygun geliyor.internetten alınca garanti prosedürü nasıl işliyor acaba?
    daha önce hiç internetten alışveriş yapmadığım için pek güvenemiyorum doğal olarak.yani bir arıza/iade durumu olduğu zaman hangi işlemler yapılıyo?başınız ağrıyor mu bu yüzden?
  • İnternet'ten satın aldığın ürün'ün garantisi gene distrübütor firma tarafından veriliyor. Bende ereyon'dan aldım. Genpa ve Mobiltel garantili.
  • Bugün sorduğum iki dükkan ki bunlardan biri smile, V6'nın üretimden kaldırıldığını söyledi.Sizce doğru mu bu?
  • Olabilir, uzak bir yorum değil. Sonuçta 2006 3.çeyrekte çıkmış bir ürün.
  • arkadaşlar ilk olarak incelemeleriniz ve verdiğiniz bunca emek için teşşekkür ediyorum .

Motorolayı ilk olarak mpx220 kullandıktan sonra sevdim.Daha sonra elime motorazr maxx v6 ferrari geçti bayadır kullanıyorum 870 ytl ye falan gelmişti bana şuanda motorazr maxx v6 nın bukadar ucuzlamasını görmek beni çok şaşırttı çünkü gerçekten kaliteli bir telefon bana soran herkeze tavsiye ediyorum
    burdaki incelemelerden sonrada herkez aynı kanıya varıcaktır zaten.
    2gb sandisk kartla kullanıyorum çok hızlı bir telefon bir işlemi yaparken diğer bir işlem yapmanızada izin veriyor (mp3 dinlerken fotoğraf çekmek gibi işlermler)

sonuç olarak ilk defa bir telefonu bukadar uzun süre kullandım güzel bir telefon....

• Arkadaşlar herkese selam. Benim de bir sorum olacak bu telefonla ilgili.

Hem yazıda okuduklarım hem de ufak bir araştırma sonucu bu telefona gözümü dikmiş durumdayım. Yalnız daha önceden V3i kullandım ve şarj olayı beni tamamen hüsrana uğratmıştı.

Öncelikle bu telefonu kullanan arkadaşlar GERÇEKTEN memnun mu? Telefonu almak istiyorum ancak içimde hala şüpheler mevcut.

1- Daha önceden olduğu gibi yine şarj süresi konusunda hüsrana uğrarmıyım? En az 3 gün şarjının gitmesi lazım.
    2- V3i de olduğu gibi mesaj iletim raporu için her mesaj gönderiminde sürekli iletim raporu seçeneğine geçmem mi gerekiyor?
    3- Dışı metalik olduğu için çizilmelere karşı çok hassas mı?
    4- En çok da şu servis konusundan korkmaktayım. Çünkü motorolanın servisiyle ilgili yığınla şikayetler mevcut ve hiç menun değiller. Servis durumu iyi mi?
    5- Buna benzer aynı fiyata yakın önerebileceğiniz başka bir model de var mı?

Tüm bunlar bir çelişki midir hepsini istiyorum.

Şaka bir yana cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Merhaba,

Daha öncede söyledim ama gene söyleyim ben telefondan çok memnunum. Çok diyorum çünkü öyle. Diğer arkadaşların da fikirleri'nin genelde bu yönde olduğunu okuyorum. Şarjı bana 3 gün gidiyor, günde 30 dk - 1 saat arası görüşme, 10 tane mp3 kulaklıktan, 20 civarı sms. Şarj olayı sana da bağlı, 375 saat bekleme süresi var iyi bir rakam. İletim raporlarını her zaman açman gerekiyor gene. Benimki daha çizilmedi taşıdığım cepte başka birşey koymuyorum, anahtar, bozuk para vb. Servis Genpa ve Mobiltel garantili. Forumda ağlayan sızlayan her zaman oluyor, bu olay motorola da 1 ise , nokia sony samsung vs.. de 10 tane o yüzden çok sallamamak lazım. Kapaklı olarak buna benzer ve kabiliyette cihaz yok. Kapaksız modellerden 350 civarına Nokia 6233 ya da 450 civarı K790i alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.