Şimdi Ara

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
1
Favori
28.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: heartless

Şu anda HeartlessMOD@V6Maxx'ı hazırlıyorum. Mod seviyesi üst düzey, kullanım pratikliği, görsellik, herşeyi 10 numara yapmaya çalışıyorum. Bu telefon için hazırladığım mp, gene number 1 olacak inşallah. Çalışmalar son sürat

nasıl modlama yapıyosun kardeşim bu telefona
    java üzerindenmi yazıyosun yoksa özel motorola modlama cdleri falanmı var
    dediğin olayın telefona bir etkisi oluyormu
    garanti vs durumu
    ayrıca telefonun normalden daha iyi olduğunu söylüyorsun
    telefon zaman limitlerinde üretilmezmi
    daha fazlası olacaksa zaten yeni firmware falan yükseltmek daha mantıklı olmazmı
    birde makine nasıl memnunmusun

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

garanti vs durumu
    daha fazlası olacaksa zaten yeni firmware falan yükseltmek daha mantıklı olmazmı

V3X rehberinde herkese nasıl yaptığımı aktarmıştım, orada modlama hakkında ayrıntılı bir fikir edinebilirsin. V3X Mod rehberi topiğinin ilk sayfasındaki HeartlessMOD@V3X Version 3 özelliklerine göz atarsan, Listede yazan herşey V3X'in kutudan çıktığı halde sahip olmadığı fakat benim modlamam ile telefonda oluşan artıların bütünüdür. Aslında mod olayını diğer arkadaşlara sorarsan onlar daha iyi yanıt verebilir çünkü onlar telefonlarını fabrika ayarlarında benden çok daha uzun süre kullandılar ve sonra modlanmış yazılım ile kullandılar, artısını onlar daha iyi bilir.

Örnek olsun, arabalar, işlemciler, anakartlar, vgalar, hoparlörler, telefonlar hepsi maksimum limitinin bir miktar altında değerlerde piyasaya sunulur. Yeni firmware ile yazılımda hızlandırmalar ve varsa hataları gidermek için çıkarılır motorolada. Yeni fw ile ek özelliğin geldiğini hiç görmedim motorolada. Bunun dışında motorola en çok modlanan telefon markasıdır, sonra sony ericcson gelir, samsung ve nokia yazılımları kapalı, modlamaya müsait değil. Mod yaparsan tabiki garanti dışı kalır fakat ben orjinal yazılımın yedeğini çoktan aldım, herhangi bir sorunda yükler öyle veririm garantisine.

Makinadan inanılmaz memnunum, beni bu kadar tatmin edebileceğini hiç düşünmemiştim. Zaten memnun olmasam kimseye de tavsiye edemem asla. Diğer V3X kullanan arkadaşlarda teker teker V6Maxx alıyor, almayı düşünüyor. Yakında onlarında yorumu gelir.

Monster pack'i sonra rehberi hazırlamaya devam edeyim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

garanti vs durumu

V3X rehberinde herkese nasıl yaptığımı aktarmıştım, orada modlama hakkında ayrıntılı bir fikir edinebilirsin. V3X Mod rehberi topiğinin ilk sayfasındaki HeartlessMOD@V3X Version 3 özelliklerine göz atarsan, Listede yazan herşey V3X'in kutudan çıktığı halde sahip olmadığı fakat benim modlamam ile telefonda oluşan artıların bütünüdür. Aslında mod olayını diğer arkadaşlara sorarsan onlar daha iyi yanıt verebilir çünkü onlar telefonlarını fabrika ayarlarında benden çok daha uzun süre kullandılar ve sonra modlanmış yazılım ile kullandılar, artısını onlar daha iyi bilir.

Örnek olsun, arabalar, işlemciler, anakartlar, vgalar, hoparlörler, telefonlar hepsi maksimum limitinin bir miktar altında değerlerde piyasaya sunulur. Yeni firmware ile yazılımda hızlandırmalar ve varsa hataları gidermek için çıkarılır motorolada. Yeni fw ile ek özelliğin geldiğini hiç görmedim motorolada. Bunun dışında motorola en çok modlanan telefon markasıdır, sonra sony ericcson gelir, samsung ve nokia yazılımları kapalı, modlamaya müsait değil. Mod yaparsan tabiki garanti dışı kalır fakat ben orjinal yazılımın yedeğini çoktan aldım, herhangi bir sorunda yükler öyle veririm garantisine.

Makinadan inanılmaz memnunum, beni bu kadar tatmin edebileceğini hiç düşünmemiştim. Zaten memnun olmasam kimseye de tavsiye edemem asla. Diğer V3X kullanan arkadaşlarda teker teker V6Maxx alıyor, almayı düşünüyor. Yakında onlarında yorumu gelir.

Monster pack'i sonra rehberi hazırlamaya devam edeyim.

motorola sana ücretsiz bir tane ferrari v6 vermeli ozaman

• Razr2 V9 versinler. Olsaydı onu alacaktım zaten.
  • Sinanım kardeşim senin yaptığın yapmadığın yazdığın yazmadığın zaten hep 1 numara dostlukların yitmemesi hatta ve hatta en basitinden bi telefon insanın önüne neler çıkarıyor burada anlatmak istediğim senin gibi forumdakiler gibi iyi dost canlısı insanlarla bir araya gelip hiç olmazsa hayattan keyif alabileceğimiz birşeyler yapmak benim gibi diğer arkadaşlarımda sırf sen aldın diye hepimiz alma çabası içerisindeyiz herkes seni takip ediyo neden neden çünkü bu kadar güzel olabileceğini ummuyoduk v3x lerimizin herşey senin sayende ve bundan sonrada seni takip edeceğiz herşey için teşekkürler ve bu arada BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM 26 MART :) TOOOOO MEEEEEE :):):)

• quote:

Razr2 V9 versinler. Olsaydı onu alacaktım zaten.

avrupada çıktımıki bu telefon
    baba ben avusturyada öğrenciyim normalde ama bu aralar burdayım
    avusturyada falan v9 görmedim ben
    v8 var
    yorumları okuduğumda gayet hızlı bir telefon deniiyodu ama işte eksiği hafıza kartı girişi yok
    sanırım motorolanın pazarlaması ile ilgili
    diğer telefonunda fiyatları türkiyede bakıyorumda 3-4 ayda 30-40% ucuzladı

birde ne duydum motorola telefon bölümünü kapayacakmış doğrumudur ?
  • Motorola'nın açıklamasına göre mobil departmanı şirketten ayırabilirlermiş. Kesin değil ama inşallah ayırırlar. Kapatma yok.

Madem avrupadasın, ebay aracılığıyla temin edebilirsin. İngilterede vodafone brandingliler satılıyor. Ebayde normalleri mevcut. Ülkeye gelince kayıt ettirme sorunu olurmu bilemem.

Edit : HeartlessMOD@V6Maxx monster pack hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 26 Mart 2008; 10:08:28 >
  • v6yı aldık diyelim

şimdiden birkaç sorum var :
    *mesajlar standart modsuz telefonda hafıza kartına geçebiliyormu yoksa sadece telefondamı kalıyor?
    *yine standartta dış dokunmatik tuşlara kilit koyulabiliyormu
    *dışardaki tuşlardan gelen aramaya red yapılabiliyormu (mod ile olabilir demiştin sanırım sadece) standarttada belki yakın zaman sonra versiyon yüklseltmede olabilir (yoksa tabi)
    *bu arada telefonda film izlenebiliyormu ? mp4 yada divx nasıl izlenebilir ? alt yazıda konabiliyormu :)
    *şarj süresi nasıl
    *bluetooth hızlımı (bendeki pebl fazlası ile yavaştı )
    *kapak zamanla sorun çıkarırmı (en az 2-3 sene kullanılmak üzere gibi düşünelim)
    *kutu içeriği nelerden oluşuyor (kılıf vs neler var mesela )
    *stabil bir telefonmudur kitlenme vs olurmu (bendeki pebl arada aptallaşıyodu kendini kapayıp açıyodu ama bu aralar onu bırakacam diye okadarda hor kullanmama rağmen banamısın demiyo )
    *birde bu telefonda alarmlar sürekli tekrar ediyormu
    genel olarak motorolarda hergün bir sonraki günü ayarlaman gerekliydi , saat duruyo alarm listesinde ama üzerine gelip tıklayarak etkinleştirmek gerekli biliyorsunuz. peki v6da günlük alarm konabilyormu ?

ses kayıtları sınırlımı sınırsızmı?
    video sınırlımı sınırsızmı? sınırsızmı derken max.video çekim süresini soruyorum . hafıza kartı olduğu için herhalde ne kadar hafıza varsa okadar kaydediyodur
    telefon max fayda ve hızı kaç gb kartla ve hangi marka kart ile sağlar
    ocznin 66x 133x kartları uyum sağlarmı iyi 1gb 2gb (mp3 vs dinlemem mp3 player var zaten ordan dinlerim fotoda abartmam çekmeyi makine var zaten ıvır zıvır işler için 1gb fazla bile gelir herhalde)

• Birkaç demişsin ama maşallahı var soruların :)

Bütün sorulara kutudan nasıl çıktıysa öyle cevap veriyorum.

1- Mesajlar telefonda kaydediliyor. Hafıza kartına atamıyorsun, Kutudan çıkan MPT ile Pc'ye aktarım var.
    2- Evet.
    3- Gelen aramayı kapak kapalıyken reddetme yok, sessize alabilirsin.
    4- İzleniyor, Mp4, Wmv desteği var. Altyazı desteği yok. Video ile altyazıyı birleştirirsen olur tabi.
    5- 3. Günümdeyim, haliyle çok kurcaladım. 4 saat önce Full 2. şarjını yaptım. Kesin yorumu 4-5 full boşalıp full doldurduktan sonra vereceğim.
    6- Hızlı
    7- Mekanizması iyi, kapak kapalıyken çok hafif oynama payı vermişler, açıkken oynamıyor. V3X'de de böyleydi. Mekanizma'nın sağlığı açısından böyle. 2-3 sene bilemem, nasıl kullanıldığına bağlı.
    8- Kutu içeriği incelemede yazdım, resiminide ekledim. Lütfen biraz dikkat, havaya yazmadım o kadar şeyi değil mi ?
    9- Hızlı ve stabil, takılma kapanma görmedim henüz.
    10- Günlük alarmı takvim'den kuruyorsun.
    11- Ses kaydı 150 dk. Video 10 dakika.
    12- 2 GB mini sd. Ocz bilmem, sandisk'den şaşmam. Takılma hiç yapmadı.

• Cihazımı bu akşam aldım, ilk izlenimim çok kaliteli malzeme yapısının yanında, klasik motorola çizgilerini taşıyor olması, büyük ama sevimli, v3x den daha zarif duruyor, çok hoşuma gitti, şuan ilk şarjı için şarja taktım, şarj olduktan sonra detaylı bir kurcalama yaparım artık, sevgili @heartless ın mod rehberinide heyecanla bekliyorum...
  • Aramıza erdem ve darkside da katıldı, erdemcim doğumgünün kutlu olsun, erdemin telefonu ferrari edition. Süper vallahi. İkinizinkide hayırlı olsun.

HeartlessMOD@V6Maxx hazır herşeyiyle. Tester arıyorum.
  • quote:

4- İzleniyor, Mp4, Wmv desteği var. Altyazı desteği yok. Video ile altyazıyı birleştirirsen olur tabi.

elimde bi kaç klibi attım makineye açmadı sileyim mi dedi wmv'lerde nedense

bide mesaj gönderdikten sonra bi keresinde restart attı kendi kendine

bu arad öncesinde ayarların ilk çıktığı hali olan 6 alt menüden oluştuunu sanıyodum telefon özürlüsü olup çıktım :S
  • Kullanım klavuzunu oku, wmv 9 formatında ve uygun çözünürlükte 176.144 videoları oynatıyor.
  • Beyler yemin ediyorumki şu bizim heartless manyak bi adam yanlış anlaşılmasın ama telefon manyağı süper zeka telefon mucidi süper bi insan v3x le olağanüstü derecede şaşırmıştım ve ilk tester i olarak 3 kere v3x de 4. kezde v6 maxx da şaşırıyorum herşey süper düşünülmüş ilk olarak telefonu ilk aldığınızdaki halini zihninize kazıyın daha sonra HeartlessMOD@V6Maxx'ı modladıktan sonraki haliyle karışlaştırın farkı hissetmek değil farka hayret kalacaksınız ilk önce;

@ Menüler çok güzel hazırlanmış herşeyi görünüyor(modlanmadan önceki halinde eksik menüler var gibi düşünüyo insan ve öylede)
    @ Videolarda 10 dakika gibi bi kııtlama vardı (SINIRSIZ OLMUŞ)
    @ V3x deki gibi intrnet tuşuna ek ücret uyarısı konulmuş bu çok iyi bişey yanlışlıkla eliniz değer açılabilir
    @ Ses kalitesi artmış veeee manyak bişey olmuş en ufak bi cızırtı yok hatta hiç yok ehuheuheuhe :)
    @ Çok özel programlar konulmuş
    @ Çok güzel temalar ve özel yapılmış bi tema sizi bekliyor
    @ Sesler müzikler eklenmiş çok güzel
    @ Opera 8 synergy programı perfect
    @ Skin=görünüm şablonundan skin seçtiğimizde önceden özel ayarlarımız dğişebiliyodu ama şimdi özel ayara göre uyum sağlanmış durumda
    @ Dosya silme uyarısı ben bunu çok düşünmüştüm kardeşimiz yapmış ne istediğimizi biliyomu nee :)

ARKADAŞLAR BU MOD TEK KELİMEYLE SÜPER DİKKATİNİZİ ÇEKERİM HEARTLESS TELEFONU ALALI 1 HAFTA OLMADI VE NELER NELER YAPMIŞ RAHAT DURACAĞINI SANMIYORUM BEKLEYİP GÖRECEZ HAAA DAHA YAZAMADIĞIM O KADAR ÇOK ÖZELLİK VARKİ ONUDA ZAMANI GELİNCE HEARTLESS YAZAR MUHTEMELEN

KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK HERŞEY MUHTEŞEM KAL SAĞLICAKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.erdem226 -- 27 Mart 2008; 0:52:43 >

• (EMEĞE SAYGI)

ELLERİNE SAĞLIK,TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM, KAL SAĞLICAKLA
  • merhaba arkadaşlar. ben de telefon almayı düşünüyorum.hatta cep telefonu tavsiyeleri bölümünde topic de açtım. (http://forum.donanimhaber.com/m_22131151/mpage_1//tm.htm#22149638)

k790i, w610i,k530i,d900i,6233,L9i gibi bir çok seçenek vardı eleye eleye motorola v6 maxx tek seçenek gibi görünüyor bana.(başka alternatif çıkmazsa)

tek eksiği radyosu.benim için çok önemli bir özellikti.ama yok ne yazık ki. radyosu olsa mükemmel olacaktı. kamera benim için o kadar önemli değil, tatminkar olması yeterli. tasarım ve malzeme kalitesi ise çok çok önemli. diğer önemli bir kriter telefonun müzik çalarken ve biri aradığında dışarıya verdiği yüksek ve kaliteli ses (misal 6233 gibi ama nokia ve çok kaba telefon. almam kesinlikle :) ) daha sonra ise düşük sar değeri çok çok önemli. başka bir topicte v6 max'ın sar değerini 0.46 yazmış heartless arkadaşımız. yazdıysa doğrudur tabi ama motorola'nın resmi sitesinden teyit ettirmek istedim. ama resmi sitede bulamadım.

imdi... bu bağlamda v6 maxx ile ilgili bir kaç sorum olacak sizlere izninizle.
    (her ne kadar daha önceki mesajları okusam da yine de sormadan duramıyorum :) affınıza sığınıyorum .)

1. biliyorum çok zor ve imkansız bir şey ama bazı telefonlarda görmüştüm. harici kulaklıklarla telefona radyo özelliği ekleniyor. acaba motorola'nın böyle bir kulaklık hizmeti var mı dır? (çekinmesem diyecem ki keşke modlanarak radyo özelliği eklense )

2- Kamerası tatminkardır umarım?

3- tasarım ve malzeme kalitesi nasıl? işçilik nasıl? telefon oyuncak gibi duruyor mu? (piyasadaki çoğu telefon oyuncak gibi =) ) bir ortamda kendini hissettiriyor mu tasarımı? albenisi var mı yani?

4- dışarıya verdiği ses de çok çok önemli benim için. tabi ki 6233 gibi çok iyi bir ses beklemiyorum ama en azından ortamda kendini hissettiriyor mu? gürültülü yerlerde duyabiliyor muyuz sesini? piyasadaki popüler telefonlarla karşılaştırdığımızda telefondaki dış ses nasıl onlara göre? (düşük-yüksek?) karşılaştırma imkanı olan oldu mu? (misal k750, w810, d900i, n70 vs.) ses yükseldikçe cızırtı var mı?

5- sar değerini heartless arkadaşımız benim açtığım topicte vermiş ama nereden teyit ettirebiliriz? çünkü bazı rahatsızlıklarım var kulak-beyin arası tam da hassas bölge. ve doktorum ceptellerden uzak dur dedi. yani düşük sar değerli telefon çok önemli.

telefonun süper özellikleri:

-makul fiyatı

- nokia, samsung ve s.e. gibi sağda solda sürekli görünmeyen, herkeste olmayan bir model/marka olması. bu telefona büyük bir albeni katıyor.

- hızlı bir 3g altyapısı olması (bilmiyorum ne kadar işimize yarıyacak ilerde, 3g teknolojisini kullanabilecek miyiz? kullansak bile ücretleri ne kadar olacak, 3g'ye abone olmak lazımmış, 3g çıkana kadar ortalık 3g'li tellerle dolacak ve belki de bu telefondaki 3g'nin hiç bir albenisi katmayacak vs. vs.)
    (çok kötüyüm evet =) )

-modlanabilir olması: (heartless arkadaşımız garanti dışı kalmaması için yedek aldığını ve sorun olduğunda yükleyeceğini söylemiş.bunu yapmayı bize de öğretebilir mi? başımıza böyle bir olay gelse ve biz tekrar orjinal moda çevirsek bu teli, garantideki elemanlar kesin olarak çakmaz değil mi? çünkü kimse sıfır aldığı bir ürünün garanti dışı kalmasını istemez. insanlık hali ne olur ne olmaz. sonra telefonun maliyetinden fazla ücretler ödemeyelim)

telefonun benim için eksik yanları:
    -radyosu çok büyük eksik.
    -kapaklı olması bi nebze kötü olsa da benim için bu durum kadar önemli değil.
    (ancak sürgülü olsa kesinlikle uzak dururdum (misal d900i :) )

uzattığımın farkındayım. bu nedenle de özür dilerim.

şimdiden çok teşekkür ederim. okuyanlara ve cevap verenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi until it sleeps -- 27 Mart 2008; 2:46:49 >

• Merhaba,

1- Yok.
    2- Tatminkar, inceleme'nin ilk sayfasına resimler ekledim. Tabi tatminlik seviyesi kişiden kişiye değişir, sen karar vereceksin.
    3- Tasarım ve malzeme kalitesi harika / yüksek. Asla abartmıyorum 10/9 veriyorum. Albenisi var. Zaten öncelikli alma sebeblerimden biriydi.
    4- 6233 kadar ses şiddeti yüksek değil, standart k750i, w800 ile başabaş. D900i'den yüksek. Ayrıca Modlayınca dahada artıyor sesi. Bunun dışında en yüksek ses seviyesinde ses berrak ve cızırtı yok. Bas seviyesi walkmanlar kadar yüksek değil.
    5- Sar değerini, sırf senin için google'de aratmıştım " V6 Maxx Sar Value " diye. Bir site çıktı, orada 0.46 yazıyordu. Yanlış olacağını sanmıyorum ama en doğrusu motorolaya email çekip sormaktır bence. Umarım iyileşirsin, geçmiş olsun.

*** : Modlama olayını ve bilimum ayrınıtısı için topic açtım, zamanla konu'nun içeriği genişleyecektir.

Sayglar, Şemseddin.

• çok teşekkür ederim, sağolun.

cevaplar için aydınlatıcı oldu benim için.

ancak şimdi ben de arattım ve mobile review isimli sitede 1.38 yazıyor.

http://www.mobile-review.com/print.php?filename=/review/motorola-v6maxx-en.shtml

sayfanın en sonunda yazıyor. bu sitedeki bilgiler güvenli midir acaba?
    motorolaya 4-5 kez mail atmayı denedim fakat sayfada hatalar var. göndermiyor.

bir soru daha:

belli bir bit değerin üzerindeki mp'leri çalamıyormuş şimdi okudum. bu mp3ler bizim pc lerde dinlediğimiz standart mp3 ler mi?

• Mobile-Review'a güvenirim, yazdıkları değer benim kaynağımdan daha gerçekçi sanırım. Kaynağım

Çalamadığı mp3ler 320 kbps. Bizim standart dinlediklerimiz çoğunlukla en yüksek 256 kbps oluyor.

EDIT : Motorola'nın sitesindede 0.47 kw belirtilmiş. Kaynak

" The highest SAR value for this model phone when tested for use at the ear is .47 W/kg***... "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 27 Mart 2008; 3:26:37 >

• teşekkürler. ben de baktım şimdi. sar değeri iyi imiş.

ayrıca benim diğer bir aday olan l9i ye de baktım. 1.09 yazıyor. halbu ki 1.82 okumuştum ve piyasadaki en yüksek sar değerine sahip telefon imiş diye okumuştum :)

motorola bilerek düşük vermesin :)

şaka bi yana ciddi ciddi düşünüyorum bu telefonu. son adım herhalde elimle alıp incelemek.

yardımlar için teşekkürler

yani mp3lerimizi sorunsuzca dinleyebiliriz? (diğer soru)
    (modla düzelir mi peki bu durum bir de :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi until it sleeps -- 27 Mart 2008; 3:37:25 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.