Şimdi Ara

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
326
Cevap
1
Favori
28.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani sormak istediğim mesela kitap okuyabiliyormuyuz ingilizce sözlük yükleyebilirmiyiz bu telefonla ve alarm sorunu varmı yukarıda bahsettiğim gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahatki

yani sormak istediğim mesela kitap okuyabiliyormuyuz ingilizce sözlük yükleyebilirmiyiz bu telefonla ve alarm sorunu varmı yukarıda bahsettiğim gibi

Sözlük ve e-reading için kaliteli programlar mevcut.
  • Arkadaşlar ne yalan söyliyim ben bu maxx ı çok merak etmeye başladım alsammı bende ne yapsam v3x topiğinden beni tanıyan tanır v3x manyağıyım şimdi kardeşim semseddinin önerisi üzerine takip ettim almayı bile düşünüyorum şu an uf yaaa :):):) o zaman şimdi karar verdim 2 telefon birden de kullanabilrim neden olmasın yada arkadaşlar eğer v3x i isteyen varsa cüzzi bi fiyat çeksin bana özelden satayım dostum semseddinden kopmak istemem maxx ı iyi bi modlarız olur biter takip ettim çok güzel telefon yarın telefoncuda bi bakayım şekline şemaline göz görmek ister şimdiden alanalara Allah bin hayır versin hayırlı olsun KALIN SAĞLICAKLA

• Fena sardı bu Maxx Almak lazım
  • Bi de bakın, küstahlığın anlamı yok herkes adam gibi yazsın yoksa yavrum burada miletin canını sıkmayın kimsenin buna hakkı yok haaa niyet farklı ise başka siteler topicler var ... eyvallah
  • Heheh, erdemim sağolasın. Daha iyisi senin olsun. V3X'ciler olarak topluca V6Maxx'a transfer oluyoruz galiba, tyanali'de almayı düşünüyor zaten fakat ben V3X'i mi asla satmam, V3X efsanesi de ayrıca devam edecek merak etmeyin.
  • semseddin ,,, tek kelimeyle harika diyecek birşey bulamıyorum... kafaya koydum alacağım artık onuda modlarız v3x de olduğu gibi:))))
  • Dostlar az önce arkadaşımın yanındaydım telefoncudur kendisi baktım inceledim ve hayran kaldım inanın ilerii günlerde alacağım maxx v6 yı ilk bakışta metal cam insana heyecan veriyo, ele oturuyo motorola kullananlar yabancılık çekmez tasarımı muhteşem ve kaliteli malzemeler kullanılmış özellikleri açısından dostum heartless zaten açıklamış ben diyorumki yeni bi telefon alacak arkadaşlar bunu şiddetle düşünsün bu telefona sahip olan arkadaşlar izlenimlerini görüşlerini belirtirlerse daha iyi olur hayırlı günler KALIN SAĞLICAKLA

• kardeşim sinanım bu v3x bizim ilk göz ağrılarımızdan onu bırakmayız zaten yavaş yavaş transfer işlemleri başladı gibi sende gördün bizimkiler akıyo yavaş yavaş buraya ARKADAŞLAR BU EFSANEYİ SÜRDÜRMEK İÇİN KARDGÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN KARDEŞİMİZE TAM DESTEK VE V3X telefona sahip olanlar bu topicin kurucusu heartless in geliştirme ve güncellemeleri için v3x ve maxx v6 topiclerinden faydalanınız KALIN SAĞLICAKLA

• arkadaşlar ne soracam bu telefonda aktif kapak denen olayı iptal edebilme gibi bir özelliği varmı? çok çektim o aktif kapak olayındanda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biofreak

arkadaşlar ne soracam bu telefonda aktif kapak denen olayı iptal edebilme gibi bir özelliği varmı? çok çektim o aktif kapak olayındanda.

motorolarda dediğin olay mevcut
    yani kapağı ister aktif yapar biri seni ardığında açar konuşursun
    yada aktifliği kaldırırsın kapak açar yes yada noya basarsın
    belki bunda ön kapaktan red edilebilme özellili vardır
  • arkadaşlar motorolalarda alarmın tekrar etmemesi özelliği bu telefonda da var mı kullananlar cevap verirmisiniz.....
  • GÜZEL İNCELEME VE TELEFON.ANCAK YİNEDE V3X'İN ELİNE SU DÖKEMEZ
  • v3x'in yeri ayrı Maxx'ın sadece görüntüsü değil de 3.5G olması çok büyük bir artı. Şimdi insanlar uyanamıyor ama görüntülü konuşma başladığı zaman stream hızında çoğu telefonu öttürebilir. Ben ilk fırsatta bir tane alacağım. İlla ki görüntülü konuşma tüm engellemelere rağmen ülkemizde de en kısa sürede başlayacaktır. Sırf yatırım için bile alınabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biofreak

arkadaşlar ne soracam bu telefonda aktif kapak denen olayı iptal edebilme gibi bir özelliği varmı? çok çektim o aktif kapak olayındanda.

Kapak kapalıyken alarm çaldığında herhangi bir tuşa basarsan susuyor, belli bi süre sonra yeniden ötmeye başlıyor, snooze var. Birden fazla ve günlük, haftalık gibi alarm seçenekleri mevcut. Sıkıntı yok eski modellerdeki gibi.

@Sinan,

V3X tabi ayrı bi makina, gönlümüzde ve cebimizde hala yeri var ama Maxx, V3X'i kendi suyu'nun buharında kaynatır. Çok seri çalışıyor.
  • @ Heartless

İnceleme için teşekkürler. Telefonun hayırlı olsun.
  • Çok hoş bir inceleme olmuş, eline sağlık @heartless, ancak birkaç sorum olacak, sorulardan birini cevaplamışsın, vodafone tr yazıyormuş, o tamam, peki hücre bilgisi(alan/bölge bilgisi) mesaj şeklindemi geliyor, yani v3x te olduğu gibi, bölge adı her değiştiğinde bir uyarı sesi eşliğindemi değişiyor, yoksa normal olarak sessiz sedasız telefon ekranında görebiliyormuyuz bulunduğumuz bölgede hangi baz istasyonundan veri alışverişi yaptığımızı, diğer önemli bir konu mesaj iletim raporları, bunları yine her mesaj öncesi ayarlamakmı gerekiyor yoksa standart bir şekilde ayarlayıp bırakıyormuyuz, hafıza olayına gelince 2 gb microsd ile kullanabiliriz heralde, sorun çıkmaz sanıyorum, son önemli sorum aktif bir t9 sözlüğü varmı, yoksa yine iTap mi kullanılmış, çünkü mesaj yazarken t9 daha faydalı oluyor bence, üzgünüm, çok soru sordum ama bunları çok merak ediyorum, v3x ten çok memnundum yukarıdaki soru/sorunlarım haricinde ve bu cihazıda almak istiyorum, cevaplarsan çok sevinirim, teşekkürler...

EKLEME: Bişi daha geldi aklıma, kapak kapalıyken tuş takımı ile ekran arasında bir mesafe varmı, yani tuştakımı ekran üzerinde iz bırakıyormu, v3x te vardı böyle bir durum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mTm -- 23 Mart 2008; 22:25:49 >

• Knight, Darkside teşekkürler. Arkadaşlara faydalı olabilsiyde ne mutlu.

Darkside, sorularına sırasıyla ;

1- V3X ve Maxx'da bilgi servislerini ayarlamak aynı. Mesajlar / Seçenekler / Ayarı / Bilgi servisi ayarı / Servis : Açık , Daha sonra aktif zil sesleri detayına gir, bilgi mesajı melodisini : Sessiz yapıyorsun, ses çıkarmadan ekranda bilgi mesajı gözüküyor.
    2- İletim mesajları her zaman kapalı, kullanıcı'nın ayarladığı gibi durmuyor. Motorola felsefesi.
    3- Hafıza 2GB sorunsuz çalıştırır. Ben 1 gb kullanıyorum ama 2 gb zaten yazıyor kutusunda.
    4- T9 yok, Gene iTap. Eksikliğini hiç hissetmedim zaten hep normal yoldan yazarım hızlıca. Tuş takımı V3X'den çok daha rahat diyebilirim.
    5- Merak ettiğin, sormak istediğin 300 soru bile olsa sorabilirsin.

Saygılar.

Edit:

6- Tuş takımı ekranda iz yapmıyor, aralarında çok hafif bir boşluk var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 24 Mart 2008; 0:49:50 >

• Çok çok teşekkürler ayrıntılı cevapların için, katlanıcam artık mesajları t9 olmadan yazmaya napalım, peki son birşey istesem hem incelemenede çok katkısı olur bence, v3x ile ikisini şöyle altalta, yanyana filan koyup resimlerini koyabilirmisin, hani boyut karşılaştırması bakımından, eğer zor olur diyorsan hiç sorun değil, canın sağolsun derim, kolay gelsin, tekrar hayırlı olsun...
  • Tamam yapar birazdan yollarım arkadaşım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.