Şimdi Ara

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
1
Favori
28.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ne kadar buharında yakar bilemem ama heartless bence gelmiş geçmiş en karizmatik tel v3x

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 24 Mart 2008; 0:13:10 >

• İnceleme için teşekkür ediyorum.

Soruma gelecek olursak, acaba motorazr maxx v6 ferrari cep telefonunu sıfır garantili nereden bulabilirim ve fiyatı ne civardadır. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazuTS -- 24 Mart 2008; 0:33:18 >
  • Resimlerle V6 Maxx - V3X karşılaştırması

quote:

Orjinalden alıntı: LazuTS

İnceleme için teşekkür ediyorum.

Soruma gelecek olursak, acaba motorazr maxx v6 ferrari cep telefonunu sıfır garantili nereden bulabilirim ve fiyatı ne civardadır. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

Bilmiyorum nerede bulabileceğini ama maxx'ın fiyatı 500 civarı iken ferrari edition 850 liraydı. Aralarındaki farklar, ferrari'nin logosu var ve ışıklar mavi değil, ferrari kırmızısı, birde zil sesi, duvarkağıdı var ferrariye özel. Başka bir numarası yok.

Edit : Ferrari Limited edition'ın ışıkları da mavi renkmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 29 Mart 2008; 23:15:41 >

• teşekkürler heartless bütün verdiğin bilgiler için bu v6 maxx yada bu razr serilerinin kapakları otomatik açılıyormu, yani tuşa basıncamı açılıyor yoksa manual mi.?son olarak telefona çağrı geldiğinde kapağı açmadan çağrıyı reddedebiliyormuyuz.
  • İlk soruyu tam anlamadım ama kapak otomatik değil, parmağınla açıyorsun ve kapatıyorsun. Çağrı geldiği kapak kapalı reddetme yok. Ama modlayınca oluyor, zaten modlayacağım.
  • heartless biz modlamaktan felan anlamıyoruz bu modlamak bi program yüklemek gibi bir şeymi ?telefonu alınca senden yardım isteriz artık. olmazmı
  • Evet modlamak program yüklemek gibi bişey fakat bu telefona ruh veriyo can katıyo her derde deva :):):) bak ne dicem zaten heartless dostumuz en iyi açıklamayı yapacaktır bence maxx v6 şüphesizşahane bi telefon eğerki bu topiği takip ederseiz daha neler neler olacağını ilk aldığınız günden bu yana nasıl değiştiğini anlayacaksınız yeterki hep destek tam destek dostlar ve bu modlama işi zaman işi telefonunuzu en iyi şekilde kullanmak isterseniz beklemek şart sabır şart hadi KALIN SAĞLICAKLA BU İŞİN ERBABI OLAN KARDEŞİM SİNAN(HEARTLESS)a sonsuz teşekkürlerimi sunmayı bi borç bilirim hayırlı geceler

• @heartless tekrar eline emeğine sağlık diyorum, v3x - v6 maxx fotoğraflı karşılaştırması için, gerçekten çok yerinde olmuş, v6 maxx uzun olmasının verdiği avantajla daha bir zayıf duruyor v3x e nazaran, her ikiside çok mükemmel cihaz, v3x imi senin verdiğin bilgiler ışığında modladıktan sonra, benden önce v3x alan ama beğenmeyip satan ve n73 alan bir arkadaşım, -ben bu telefonumu sattım ya- diyerek uzun uzun incelemişti benim v3x imi, inanamamıştı resmen cihazın geçirdiği evrime, çok teşekkürler...

EKLEME : Bende biraz önce ereyon'dan bir adet v6 maxx siparişi verdim, mümkün olan en kısa sürede elime geçmesini bekliyorum artık sabırsızlıkla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mTm -- 24 Mart 2008; 21:03:54 >
  • heartless bi bakarmısın lutfen bu sorunlar v6 da var mı ? bunu bir arkadaş iletti sana sormak istedim...

----Yaklaşık iki aydır razer V3 kullanıyorum. ve gerçekten sinir olmaya başladım.

Zil sesleri kontorolü konusunda gerçekten ciddi bir sorunu var. çok az seçenek sunmuşlar. Mesela Zil sesleri açıkken low battery uyarısını kapatmak mümkün degil. ancak sessize veya titreşime almak gerekiyo ozamanda çalan telefon sesleri kapanıyor. gene aynı şekilde sessize almadan telefonun sol yanındaki iki tuşun çıkardıgı itici sesi durdurmak mümkün degil. telefonu cebinizde çıkarıp bakarken sol yandaki tuşa yanlışlıkla dokundugnuzda zil sesinin sevyesini tipni belirten uyarı sesi çıkarıyor. ve tabi bi anda ortam sessize herkes dönüp size bakıyor. bu sesleri engellemek telefonu ancak sessize veya titreşime almakla mümkün oluyor. gerçekten tasarım olarak güzel ama bu özellikleri yüzünden telefonu satmak üzereyim. bu iki sesi telefon zilleri açıkken kapatmayı bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

ayrıca kapanıp açılırken gene aynı şekilde baştaki animasyon ses çıkarıyor. bir toplantı esnasında kapalı olan telefonu açmak kapamak mümkün degil.

bu da başka bir kullanıcı yorumu : v3 hakkında...

süper telefonda mp3 programı java olarak yok...yani ben bulamadım.
    bi iTunes'i var dedik ohh süper, ama o da 50 şarkı aLıyo anca
    1 GB'lık hafıza kartım var...içinde istediğim müzikleri bulamıyorum.. iTunes sınırsız olsaydı keşke..bu telefon daha süper satardı.

sayın heartless bu sorunlar v6 maxx da devam ediyor mu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahatki -- 24 Mart 2008; 22:05:52 >

• @Darkside,

Hayırlı olsun arkadaşım, umarım en kısa zamanda sorunsuz şekilde ulaşır.

@Bahatki,

1- Pil bitti uyarısını kapatamıyorsun, Pil boşalınca 10 dakikada bir uyarıyor. Sistem seslerinden en düşük kademeye getirdiğin zaman sorun olmaktan çıkıyor. Sessiz / Titreşim hangi profili seçersen seç, o ses çıkıyor, zararı yok faydası var.
    2- Kapaktaki tuşlara basınca ses çıkarmıyor. Profili sessizce değiştiriyor, sorun yok.
    3- Açılır, kapanırken bip sesi çıkıyor. Modlayarak kapatabiliyorsun, ben sessizleştirdim.
    4- Bu telefon V3, değil. İstediğin kadar şarkıyı ekle, oldukça ayrıntılı bir media player ve galerisi var. Sıkıntı yok.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Düşünenler ve sahip olanlar ;

Telefonu bir güzel modladım. Harika oldu. Video ve Foto kalitesi, dışa verdiği ses ve baya bir uzun liste modum var. Telefon fabrika çıkış olarakda gayet güçlü fakat mod olayı hakikaten motorolayı başka yapıyor.

• Ya Sinanım alem adamsın telefonu alalaı kaç gün olduki hemen mod yapmışsında yedeklemişsinde mod yapmışında yüklemişinde evrim geçirmişte vay vay vay sana helal olsun diyorum ve vaşarılarının devamını diliyorum ARKADAŞLAR BU İNSANI KAÇIRMAYIN VARSA SORUNU PROBLEMİ TAK SORU TAK CEVAP TAAAK MOD OLAY BU KADAR BASİT KALIN SAĞLICAKLA

• sinan, şu resmi kullanıma açsana,

herkes moto yu tanısın
  • quote:

media markt'ta 299'a bulabilirsin ayrıca ereyon ve hepsiburada da 300 civarı etiketle satışta ama başka yerlerde 500lü rakamlarda nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

İlk soruyu tam anlamadım ama kapak otomatik değil, parmağınla açıyorsun ve kapatıyorsun. Çağrı geldiği kapak kapalı reddetme yok. Ama modlayınca oluyor, zaten modlayacağım.

özellikle aradığım bişey benim hatunda samsung d830 var yandaki düğmelere basınca reddedebilme mümkün
  • quote:

Telefonda kapak kapalıyken manuel ya da otomatik tuş kilidi özelliği var. Smart key'e basılı tutunca tuş kilidi devreye giriyor, ben 15 sn. ayarladım, ellemeyince otomatik kilitleniyor. Smart key'e 2 kere basınca müzik menüsü kategori olarak çıkıyor, dokunmatik tuşlar aktifleşiyor, istediğin parçayı volume up / down tuşlarıyla seçip play'e basıyorsun, çalıyor.

15 sn olarak nereden ayarladın ben göremedim şu an için motorola özürlüsü olduumdandır
  • Ayarlar / Güvenlik / Harici tuş kilidi.
    ---------------------------------------------------
    Kapaktaki sağ tuş'a reddetmeyi atadım, gelen aramaları kapak kapalıyken reddiyorum. Fotoğrafı da kapak sol üstteki tuşla çekiyorum şu anda. Tabi bunlar modlamadan olacak şeyler dğil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

media markt'ta 299'a bulabilirsin ayrıca ereyon ve hepsiburada da 300 civarı etiketle satışta ama başka yerlerde 500lü rakamlarda nedense

Hocam teşekkür ediyorum ama benim aradığım v6 ferrari, gerçi arkadaşların da dediği gibi v6 dan pek farkı yok , fiyat farkı ise çok.
  • @heartless teşekkürler, ıphone teması çok yakışıyordu v3x e, bunun içinde bir adet bulmam lazım, modlamadan olmaz tabi...

Bu akşam mesaj geldi, cihaz kargoya verilmiş yarın akşam iş çıkışı alırım bir aksilik olmazsa, ereyon'a da bu kez ürünü bu kadar çabuk kargoya teslim ettiği için ayrıca teşekkürler..
  • quote:

Düşünenler ve sahip olanlar ;

Telefonu bir güzel modladım. Harika oldu. Video ve Foto kalitesi, dışa verdiği ses ve baya bir uzun liste modum var. Telefon fabrika çıkış olarakda gayet güçlü fakat mod olayı hakikaten motorolayı başka yapıyor.

Speedy heartless..
  • Şu anda HeartlessMOD@V6Maxx'ı hazırlıyorum. Mod seviyesi üst düzey, kullanım pratikliği, görsellik, herşeyi 10 numara yapmaya çalışıyorum. Bu telefon için hazırladığım mp, gene number 1 olacak inşallah. Çalışmalar son sürat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.