Bildirim
Motorola xoom2 4.1.2 rom sorunu
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kuramazsın , zaten ben satmadan önce xoom 2'de bootloader kilidi vardı haliyle bir şey yükleyemiyordun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rimesia
Kuramazsın , zaten ben satmadan önce xoom 2'de bootloader kilidi vardı haliyle bir şey yükleyemiyordun.
E simdi jb yukleyemiycem mi xoom2 ye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Offical olarak vermezlerse yükleyemezsin -
Bootlader kilidini kaldıran bir güncelleme çıkarırsa Motorola yani Google o zaman geliştiriciler xoom 2 için jelly bean i port ederler. Aksi halde official romu beklemek zorundasınız. Anı zamanda edindiğim bilgilere göre yakın zaman için güncelleme düşünmeyen Google yönetimi bir ihtimal bootlader kilidini kaldıran bir güncelleme yayınlayabilirmiş. -
Anladim yardimlariniz icin cok sagolun :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- windows emulator for android
- en iyi kuran uygulaması
- 2560x1600 kaç k
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- sms yönlendirme
- honor pad x8a
- telegramda video izleme
- one ui 6.1.1 alacak telefonlar
- redmi pad se kalem destekliyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X