Şimdi Ara

Motorola Xt910 Ekran Sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumdaşlar Motorola Xt910 telefonum geçenlerde yere düşüp ekranı tuz buz oldu ekranını degiştirdim bi telefoncuya 300 tl gibi bi ücret ödedim sonra tekrar bi yere düşmesiyle telefon hiç açılmadı bende sinirlenip gidip yeni bir telefon aldım ama şimdi malesefki bu telefona ihtiyacım var şarja takıp açtıgımda Aşagıda verdıgım resımlerdekı gıbı bi manzara ile karşılaştım bu durumda napmam lazım şimdi tekrar gidip bi telefoncuya 200 300 tl yatırmak istemiyorum bu durumda napabilirim yardımlarınızı bekliyorum.. Teşekkurler.

Motorola Xt910 Ekran Sorunu !!! Motorola Xt910 Ekran Sorunu !!! Motorola Xt910 Ekran Sorunu !!! Motorola Xt910 Ekran Sorunu !!!

Not: Ekran Kendi Kendine Değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiiii -- 23 Haziran 2014; 15:42:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiiii

Öncelikle Selamın Aleykum,

Forumdaşlar Motorola Xt910 telefonum geçenlerde yere düşüp ekranı tuz buz oldu ekranını degiştirdim bi telefoncuya 300 tl gibi bi ücret ödedim sonra tekrar bi yere düşmesiyle telefon hiç açılmadı bende sinirlenip gidip yeni bir telefon aldım ama şimdi malesefki bu telefona ihtiyacım var şarja takıp açtıgımda Aşagıda verdıgım resımlerdekı gıbı bi manzara ile karşılaştım bu durumda napmam lazım şimdi tekrar gidip bi telefoncuya 200 300 tl yatırmak istemiyorum bu durumda napabilirim yardımlarınızı bekliyorum.. Teşekkurler.

Motorola Xt910 Ekran Sorunu !!! Motorola Xt910 Ekran Sorunu !!! Motorola Xt910 Ekran Sorunu !!! Motorola Xt910 Ekran Sorunu !!!

Not: Ekran Kendi Kendine Değişiyor.

Aleyküm selam. Yazıların olduğu ekranda power tuşuna basın cihaz kapansın, sonra ses açma + ses kısma + power tuşuna aynı anda basın cihaz açılsın ardından gelen menuden en altdaki Yazıya ses kısma tuşuyla inin, ardından ses açma tuşuna basın. cihaz açılacaktır. Bu esnada hiçbir kablo falan bağlı olmasın. şuan görünüyor ki battery low diyor bu durumda flashlama da yapılmaz rom falan kurulmaz. umarım cihaz açılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.TRabZonLu™ -- 23 Haziran 2014; 23:50:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.