Yuki'ye felan bulaşma derim. 2. el temiz bir ybr bul bak keyfine...
hayırlı olsun Hi-Tech-Man ;
bende bu ay sonunda 2nci el bi motorsiklet alacağım.bütçem 1100 tl.
950 liraya 2013 e kadar muayeneli mondial 100ukh buldum vitesli.birde popcorn buldum 2014 e kadar muayeneli 600 lira.scooter mı yoksa cup mu alsam kararsızım.scooterla dik yokuşları çıkamıcağım diye tedirginim.o yüzden vitesli düşünüyorum.ayrıyetende trafik çok yoğun vitesli ile sürekli vites attırmak sorun olur scooter daha iyidir yoğun trafikte diyorum.baya kararsızım yani...
belki sizin tavsiyeleriniz vardır arkadaşlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: nie_wieder
950 liraya 2013 e kadar muayeneli mondial 100ukh buldum vitesli.birde popcorn buldum 2014 e kadar muayeneli 600 lira.scooter mı yoksa cup mu alsam kararsızım.scooterla dik yokuşları çıkamıcağım diye tedirginim.o yüzden vitesli düşünüyorum.ayrıyetende trafik çok yoğun vitesli ile sürekli vites attırmak sorun olur scooter daha iyidir yoğun trafikte diyorum.baya kararsızım yani...
vites olayı başta zor gibi geliyor fakat alışınca çok basit hatta zevkli birşey. scooter bisiklet gibi geliyor insana vitesli kullanınca. bence cup al, tavsiye ederim, az yakıyor çok kaçıyor. scooter pahalı bi oyuncak bence. motor dediğin vitesli olurmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Hi-Tech-Man
quote:
Orijinalden alıntı: nie_wieder
vites olayı başta zor gibi geliyor fakat alışınca çok basit hatta zevkli birşey. scooter bisiklet gibi geliyor insana vitesli kullanınca. bence cup al, tavsiye ederim, az yakıyor çok kaçıyor. scooter pahalı bi oyuncak bence. motor dediğin vitesli olurmuş
pm attım
BURDAN HERKESE YARDIMCI OLMAK ADINA VE ÇOK UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA TÜM BU TARZ KONUDA YARDIM İSTEYEN ARKADAŞLARIMA TAVSİYEM;
APRİLLA SCARABEO 200ie
KİMDEN NE DUYARSANIZ DUYUN AMA FİKRİMİN ARKASINDAYIM. ŞŞAAŞŞMMAAYYIINN!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme