< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Motorsiklet Terörüne Önlem Alamayan Devlet (2. sayfa)
-
-
Akşamları pata pata pata ara gaz vere vere mahalleden geçip tüm mahalleyi rahatsız eden motorculara niye hiçbir ceza kesilmiyor anlamıyorum.
Balkona çıkıp temiz havada bir kahve içeyim diyorsun, tüm huzurunu bozup gidiyor apaçinin biri.
Ve tek bir kişide değil 10-15dk da bir tekrarlanıyor sürekli yeni bir apaçi geçiyor.
Yahu birkaç tanesine ceza kesilse bu alışkanlık bitecek niye her akşam aynı işkenceyi çekiyoruz.
-
Devlet artik sadece para isterken var, baska yok. Herkes freestyle takilsin diyor.
-
B sınıfı ehliyeti olan herkes 50CC motor kullanabilecek diye yasa çıkarttılar, insanlar patır patır motor almaya başladı. Böylelikle satılan motorlardan vergilerini aldılar WIN, yeni vergi paketiyle 100CC altı bütün motorlara MTV getiriyorlar, seve seve vergi ödenecek al sana 2. WIN. Bu açıdan bakıldığında vatandaşın huzuru ya da can güvenliği kimin umrunda? Adamlar aldığı paraya bakıyor, gerisi boş. Kimse bir şey beklemesin bundan dolayı.
-
İş denetlemekte bitiyor ama buseferde halk isyan ediyor hergün ceza yiyoruz diye. İki ucu boklu deynek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mahallenin bütün huzurunu kaçıran da yine bunlar. Ve polisin umurunda değiller la araç sahibi adam vergisini 1 gün geciktirse tepesine binerler.
15 yaşındaki veletler, ehliyeti yok, motorunun plakası yok, zartlata zartlata mahallenin huzurunun içine edip rahatça geziyor. Bu işin gerçekten suyu çıktı, araç denetimlerinin durdurulup tamamen motorsiklet denetimine geçilmesi lazım.
-
Ben de motosiklet kullanıyorum gerçekten bende nefret ediyorum gecenin ikisi üçü 4 silindir motorla avaz kıyamet bağırtıyorlar mahallede en son şikayet ettim 15 dk sonra enselediler emniyet yakın zaten 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kağıthane'de şu Safir Kulenin yanındaki o cadde üstünde motor ve eksozfest var ama polis müdahale etmiyor mesela.
Memleketteki sıkıntılardan biri de bu, motoru geç Kağıthane'de zaten uyuşturucu çetesi savaşları var.
Orada binalardan birinde durup bütün gün dinleyin var ya bunalırsınız.
-
youtubeİstanbul Trafik şube Müdürlüğü Gururla Sunar 👏🏻https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Nnf6rXO_FnE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X