Şimdi Ara

Motosiklet Bayileri Taksitle veya Krediyle Motor Veriyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu yamahanın yeni çıkan nmax motoru çok hoşuma gitti :D Ama peşin para yok motosiklet mağazaları özellikle yamahanın bayileri kredi çekmede referans veya taksit yapıyolarmı kısacası taksitle nmax alabilir miyiz ?

• Bayilere sorup öğrenebilirsiniz.
  • İşte bayilere sormadan bi ön bilgi almak istedim şuan tatildeyim bayiye sorma şansım yok :)
  • Kocfinans gir arat bulursun ama sana dost tavsiyesi pcxten saçma derim ben aynı sekilde kredili aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcxtren daha iyi diyorlar :)
  • Kim onlar bence kanıtlanmış pcx mı kumar gibi nmax mi bir kere servis honda onde yakıt onde konfor onde yamaha nedir xmax mt7 den ibaret bence

• nmax için 45 kmde 1 litre benzin diyorlar 125 cc ön arka abs ve tasarımı çok hosuma gitti daha yüksek daha spor duruyor pcx güzel herkeste övüyor ama tasarımı pek hosuma gitmedi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sahsen 52 km yol yaptım 1 lt ile sahsi fikriniz saygı duyarım ama bence o rakamda da durmayacak ve uyacak 2 partide 10 bin verip alır mısınız siz olsanız

• Söylediğinizi anlayamadım af buyrun :)
  • Pcx sahiplerinin pek hoşuna gitmedi tabi ki kötüleyecekler. Bence nmax kesinlikle daha iyi abs disk fren dunlop lastikler çok önemli artılar. Pcx in ince lastikleri hiç iyi değil ve dizayn olarak da nmax daha şık. Beğendiyseniz nmaxtan vazgeçmeyin. Vadelendirme için bir şey diyemem ya bankanızla ya da bayi ile yüzyüze görüşmek lazım. Fiyatı artacaksa pcx de artacak ülkede ekonomi kötü zaten.

• Şuan ehliyet kursundayım bende bu ehliyet masraflarını halletmeden almak isteiyorum ama beklersemde fiyat artacak gibi. Kağıt üzerinde pcx daha performanslı gözüküyo ama 10 kw 8500 devirdeyken nmax için 9 kw 7500 devide daha alt devirde güç veriyor ama 1 kw fark var ve nmax 4 subap pcx 2 subap nmax daha az yer diye düşünüyorum. Ama yola çıkınca nmax daha iyiymiş performans olarakta. yani bilemiyorum bu karşılaştırma konusunu daha iyi bilen tecrübeli insanlar yapmalı. umarım önümüzde 2-3 ay için fiyat artırmazlar ki şu ehliyeti halledeyim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.