Şimdi Ara

Motosiklet blok diyağramı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar motosikletin resmi üzerinde A dan Z ye veya önemli bölümlerini okla gösterip izah eden bir site önerebilirmisiniz ? Dün bir sitede görmüştüm ama bidaha bulamadım.

• Kafana takılan bölümler varsa yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

Kafana takılan bölümler varsa yardımcı olabiliriz.

İlgin için çok teşekkür ederim.

Bisiklete binmesini biliyorum ama motosikleti hiç tanımıyorum ve şu an A2 ehliyet kurslarına gidiyorum. Niyetim sadece şehir içinde gezebilecek kadar motosiklet kullanabilmek.

Aradığım motosikletin fren, debriyaj, gaz kolu gibi tanıtıcı bilgileri oklarla gösteren herhangi bir motosiklet resmidir.
  •  Motosiklet blok diyağramı

Ana kollar bunlar.Çalışma şekli araba ile aynı.Debriyajı yavaş yavaş bırakınca hareket etmeye başlar,gazlayıp bırakırsan ön teker havalanırİlk başlarda debriyaj kullanımına biraz alışman gerekir daha sonra kolay gelir.Kickstart tüm motosiklerde yok genelde e-start kullanılır.

• Teşekkür ederim HyperXCrossfire aradığım bunlardı işte. Birde sinyal lambaları, klakson gibi düğmeler var sanırım onları da işaretliyebilirmisin ?

Teşekkürlerimi iletir, sevdiklerinle birlikte mutlu bayramlar dilerim.
  • Teşekkür ederim sanada mutlu bayramlar...

Sol üstten başlayarak:
    Uzun-kısa far düğmesi(ayrıca onun arkasında sol işaret parmağına gelecek şekilde sellektör düğmeside var.)
    Dörtlü
    Sinyal
    Klakson

Sağ üstten başlayarak:
    Elektrik on-off
    Marş

Genelde tüm motosiklerde bu şekildedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.