Şimdi Ara

Motosiklet yağ değişiminde demir parçalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar motorunun yağ değişiminde tapa üzerinde demir parçaları gördüm. Durum ciddi gibi duruyor ama sorun sizce neyden olabilir. Motosiklet markası sym joymax.

Motosiklet yağ değişiminde demir parçalar

Baya büyük büyük parçalar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Durum pek iyi gorunmuyor...
    Peki kullanirken herhangi bir olumsuzluk hissetmediniz mi?

• motor içi rulman veya krank yatak parçaları gibi görünüyor.Bu şekilde motorunuzu kullanmamanızı tavsiye ederim zira söylediğim parçalardan kaynaklı bir sorunsa motorun bir süre sonra tamamen kitlenmesine ve başka sorunları doğurmasına sebeb olabilir.Bİr usta göstürüp mutlaka baktırın.Yüksek ihtimalle motorun komple açılıp rulman ve yataklarının değişmesi gerekecek gibi görünüyor.

• tafo0911 T kullanıcısına yanıt

Hayır hocam herşey normaldi. Genel bakım yapıldı kayış baga değişimi vs. Şu an performansı gerçekten çok iyi. Ama bu ciddi ciddi canımı sıktı, ustanın biri çapak o kadar olur vs diyo. Başka bir usta motor açılacak diyo ne yapsam kararsız kaldım

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam dikkate alacağım

• Km yüksek galiba, normal bir durum değil

• Hayır aslında km düşük. 2015 model 27 bin km de motor. Ama benden önce baya bakımsızdı motor. Kayışı çatlak doluydu, şanzıman yağı çamur olmuştu. İyi bir bakımdan geçti üstüne 250 km yol yaptım. 1000 e tamamlayınca yağ değişimi yapıp duruma bakacağım yağda yine böyle parçalar varsa o zaman ne yapmam gerektiğine bakacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYılmaz4646 -- 29 Mart 2023; 23:58:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.