Hocamlar selamünaleyküm. 0 olarak bayiden motor alacağım başlangıç motoru ama 2 motor arasında kaldım. RKS freccia 150 (otomatik) NK250 (manuel) 145.000 TL bütçem var kredi kartından 12 taksit ile peşinatsız alacağım 140.000 TL'ye kadar önerebileceğiniz motor var mıdır? Not: PCX tarzı motorları 12 taksitte %30 üstünde komisyon alıyorlar bütçemi aşıyor. |
Başlangıç Motor Önerisi
-
-
Eğer ikisi arasında tavsiye isterseniz NK250 alın. Servisi görece daha iyidir. Veya bulunduğunuz şehirde hangi markanın servisi iyiyse ona yönelirsiniz.
Yalnız farklı kulvarlardan seçim yapmışsınız iki scooter veya iki vitesli motosiklet arasından seçim yapmak daha doğru olacaktır.
Farklı seçenek isterseniz Pulsar NS 200 veya Pulsar N250 de düşünebilirsiniz.
Eğer scooter olsun derseniz TVS Jüpiter olabilir. -
Hocam bende aynı durumdayım ve freccia düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz bu motor hakkında?
-
Freccia 150 için ben de çok heveslenmiştim. Çok videosunu izledim. Size de özellikle bakım videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Çinli Dayang markasının üretimi olması lazım. (Dayang Vorei ADV 150) Videolardan edindiğim bilgilere göre diğer markalarda beğendikleri özellikleri kendi ürünlerinde kullanmışlar. Örneğin; varyatör pervanesi PCX, debriyajı Suzuki, arka freni Forza 250 vb. Ne kadar iyidir, piyasası nasıldır bilmiyorum. Kaliteli olduğu söyleniyor. Forumlarda seveni de sevmeyeni de çok.
Benim RKS ile yıldızım pek barışmıyor. Her şeyi satmaya çalışıyorlar. Bu yıl birçok motor markasının distribütörlüğünü yapmaya başladı. Servisleri pek iç açıcı değil. Bulunduğunuz şehirdeki RKS servislerini araştırın, soruşturun. Tüm olay serviste ve RKS firmasının Dayang üretimli motosikletlerine sağlayacağı yedek parça imkanına bağlı.
Freccia 150 iyi olabilir. Son zamanlarda yurt dışından alışveriş yapmak da çok zorlaştı. Yedek parça ileride sıkıntı çıkarabilir. RKS Dayang ile yollarını ayırabilir.
Açıkçası ben Freccia 150 den ziyade RKS ye güvenmiyorum. Parçasının ve ustasının bol olduğu markalara yönelirseniz daha iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 16 Kasım 2024; 23:35:12 >
-
Valla hocam motor çok içime sindi de dediğiniz gibi parça ve servis sıkıntısı var.
O paralara da hiç Dio ya da activia alasım gelmiyor. Dio taksitli parasına dolu dolu freccia alabiliyorum bu kafamı cok kurcalıyor. Honda tamam kaliteli de motorlarda özellik yok fiyatlar bende aşırı pahalı dio ve activianın
-
ABS siz motor alma. Mümkünse ön arka ABS olsun. Pcxler 140 bine düştü ama sadece ön ABS mevcut. Yamaha nmax ve sym jet x bakabilirsin. Bu iki model de ön arka ABS. Sym de karta vade farksız 12 taksit olayı çok oluyor. Parçası bir Honda kadar çok yaygın olmasada büyükşehirlerde sıkıntı yaşayacağını zannetmem. Çin malına zaten bulaşma. Alabiliyorsan japon bir altı da Tayvan. İtalyanların servis ve parçası pahalı oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X