Şimdi Ara

motosiklet cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrblar. sizlere bişey danışcam. çarşamba gün yolda çevirme varmış bizde motosikletliydik görmedik ve gittik kucaklarına düştük. yunus durdurdu ehliyet ruhsat kimlik plaka vs istedi hiçbirisi olmadığı için sürücü olay yerinden kaçtı. motorun sahibi olan ben yalvar yakar alamadık motoru bağladılar ve otoparka çektiler. olay yerinde yunus kaçan sürücü gelmeden bunu alamayacaksınız otoparkta çürüyüp gidecek dedi. bi sonraki gün işlemde olan plakayı sigortayı faturayı evrakları tamamladık a2li birisini bulduk otoparka gittik. tutanakta sürücünün sürücü firar yazıyomuş. sordu sürücü nerde diye yok dedik olmadığı için. bulacaksınız ilgili ekip görecek dedi. abi yok dedik şöyle böyle adam laftan anlamıyor vermedi geri döndük. trafikten bi abimiz vardı onunla konuştuk öyle bi hakları yok sahibi sensin ben bi görüşüyüm dedi gitti onada aynısını demişler oda tutanağı tutan polisi aramış tartışmışlar flan adam nuh diomuş peygamber demiomuş. kaçan arkadaş 2 ay önce ehliyetsizlikten ceza yemişti zaten. şimdi gitse nekadar ceza yeriz. polisin vermeme gibi yetkileri varmı aydınlatırsanız sewinirim motosiklet ise hala otoparkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceylansoft -- 19 Mayıs 2012; 8:59:01 >

• up. yok mu konu hakkında bilgisi olan arkslar
  • Kusura bakma pek bir bilgim yok ama müstahaktır size yaptığınız çok yanlış motorun plakası yok ehliyet yok ruhsat yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozmn ben açıklıyım. geçen hafta motoru almak için gittik sürücü gelecek gelmezse vermeyiz ddiler. sürücüyü bulduk götürdük. savcılığa sevk etti 2nci ceza olduğu için. savcılıkta bugün 2katı yani 1200TL para cezası yazdı
  • ilk ceza 600 tl'dir %25 indirim ile 450 lira ile kapanır hesap.

2. ceza 2 katı olan 1200 tl'dir indirim hakkınız var ise. ödemeyen çalışın kurtulun.
  • ehliyet cezası, ehliyetsiz birisine motoru verdiğin için sana ceza, motoru otoparktan kurtar derken 1500-1600 civarı birşey tutar. Daha fazla da olabilir fakat aşağı olması imkansız güncel fiyatları trafiğin web sitesin den bakabilrisin. Bana sorarsan motorun değeri o ara birşeyse bırak kalsın.
  • Standart ceza 600 tl ( ilk sefer için ) ( indirim ile 450 )

ruhsat sahibinin haberi var ise ( ruhsat sahibine ehliyetsiz adama araç vermekten 250 tl ) yoksa eğer sürücüye ekstra 250 tl

ekstra çekici ücreti(mesafeye göre ) gün hesabıyla otopark ücret ilk gün 10 tl diğer günler 5 tl günlük.

başka bir ücret olduğunu hatırlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trafik cezası hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah akıllanmışsınızdır. Sizle bir alakası yok ama şu ruhsatsız, plakasız motorlardan nefret ediyorum. Birçogu ehliyetsiz ve eğnence için vızır vızır etrafda dolaşıp trafiği tehlikeye sokuyor.

Bu tür insanlar yüzünden trafikte bizim gibi kullanıcılara saygı kalmıyor. Honda 600 r kullanıyorum sanki altımda scooter var adamlar soluma geçip beni sağa sıkıştırmaya çalışıyor
  • Cezalar az bile, daha caydırıcı olmalı. Kasksız gezenler gırla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.