Şimdi Ara

Motosiklet Lastikleri Hakkında Herşey Burada Sorulabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
264
Cevap
6
Favori
65.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lastikal

quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

Ducati streetfighter icin arka lastik ebatlari 180 60 17 seklinde.55 yanak lastik alsam uyumlu olur mu arkadaslar

Streetfighter 1098 modellerinde 190/55zr17 oluyor ancak sizinki büyük ihtimalle Streetfighter 848 modeli olduğu için 180/60zr17 lastik var sizde. değiştirmezseniz iyi edersiniz.

180/60zr17 lastik çeşitleri için tıklayın.

180/60 ZR17 Lastik Fiyatları

ayrıca bayram tatili dolayısıyla mesajınıza geç cevap verdiğim için kusura bakmayınız. ancak bugün fırsatımız oldu.

Sabah mh ile gorustum lastikal sitesinin.sikinti yaratnayacagini soyledi 55 60 yanak arasinda.60 yanak arka lastik fiyatuna 55 yanak takim aliniyor.sanirim tercihim pilot power 3 olacak

• quote:

quote:

quote:

Ducati streetfighter icin arka lastik ebatlari 180 60 17 seklinde.55 yanak lastik alsam uyumlu olur mu arkadaslar

Streetfighter 1098 modellerinde 190/55zr17 oluyor ancak sizinki büyük ihtimalle Streetfighter 848 modeli olduğu için 180/60zr17 lastik var sizde. değiştirmezseniz iyi edersiniz.

180/60zr17 lastik çeşitleri için tıklayın.

180/60 ZR17 Lastik Fiyatları

ayrıca bayram tatili dolayısıyla mesajınıza geç cevap verdiğim için kusura bakmayınız. ancak bugün fırsatımız oldu.

Sabah mh ile gorustum lastikal sitesinin.sikinti yaratnayacagini soyledi 55 60 yanak arasinda.60 yanak arka lastik fiyatuna 55 yanak takim aliniyor.sanirim tercihim pilot power 3 olacak

bak bu doğru 60 yanak fiyatına 55 yanak ön arka lastik alırsınız kesinlikle katılıyorum. ama orjinal lastik ebatların değişmesini hiç bir zaman tavsiye etmedim kimseye. birde ducati servisiyle görüşün bu konuyu. onlardan okey alın isterseniz.

• MirabLe kullanıcısına yanıt
    pirelli.
  • lastikal kullanıcısına yanıt
    benim servisimde lassa bayisi lassa tavsiye ediyor. :)
  • senolas S kullanıcısına yanıt
    şu anda ırc kullanıyorum. kuru zeminde michlen den bir farkı yok. ama ıslak zeminde tam bir kızak. eskiden bridgestone vardı, yağmurdada kurudada aynı süratle gidiyordum. şimdi cesaret edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

lassa motosiklet lastiğini hiç bir zaman üretmediki. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

lassa motosiklet lastiğini hiç bir zaman üretmediki. :)

Alıntıları Göster
    2014 ybr 125 var, f\p bakımından ekonomik olanı nasıl buluruz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

2014 ybr 125 var, f\p bakımından ekonomik olanı nasıl buluruz ??

Yamaha YBR 125 için çok aramaya gerek yok. michelin pilot street tavsiye ederim size.

eğer lastik ebatlarınız 2.75-18 ve 90/90-18 ise aşağıdaki linklerden lastiklere bakabilirsiniz. bunları tavsiye edebilirim size tam istediğiniz fiyat performans lastikleridir.

Michelin 90/90-18 57P Pilot Street Cruiser / Committer Arka Motosiklet Lastiği
    Michelin 2.75-18 42P Pilot Street Cruiser / Committer Ön Motosiklet Lastiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 5 Kasım 2019; 15:40:41 >
  • Motolastik de 22 tl kargo cikti ne sacma is ya.1000 liralik siparise kargo cikiyor
  • quote:

Motolastik de 22 tl kargo cikti ne sacma is ya.1000 liralik siparise kargo cikiyor

siz başka bir siteden baktınız sanırım bizim sitemizde kargo ücreti yok.www.lastikal.com.tr den bakabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Motolastik de 22 tl kargo cikti ne sacma is ya.1000 liralik siparise kargo cikiyor

siz başka bir siteden baktınız sanırım bizim sitemizde kargo ücreti yok.www.lastikal.com.tr den bakabilirsiniz.

Zaten motolastik dedim
  • quote:

quote:

quote:

Zaten motolastik dedim

Alıntıları Göster
    hocam cbr 250r ler fabrika çıkışı hangi lastikle geliyor? onu değiştirmeye gerek var mı şehir içi kullanım için, belki haftada bir uzun yol?

• quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

hocam cbr 250r ler fabrika çıkışı hangi lastikle geliyor? onu değiştirmeye gerek var mı şehir içi kullanım için, belki haftada bir uzun yol?

HONDA CBR 250 R LAR ÖN LASTİKLERİ 110/70 - 17 ARKA LASTİKLERİ 140/70 - 17 OLARAK TAKILI GELİYORLAR. EĞER ADI DUYULMAMIŞ BİR MARKA LASTİK TAKILI İSE DEĞİŞTİRMENİZDE FAYDA VAR. SONUÇTA YOL TUTUŞU İÇİN ÖNEMLİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 5 Kasım 2019; 15:42:37 >

• quote:

quote:

HONDA CBR 250 R LAR ÖN LASTİKLERİ 110/70 - 17 ARKA LASTİKLERİ 140/70 - 17 OLARAK TAKILI GELİYORLAR. EĞER ADI DUYULMAMIŞ BİR MARKA LASTİK TAKILI İSE DEĞİŞTİRMENİZDE FAYDA VAR. SONUÇTA YOL TUTUŞU İÇİN ÖNEMLİ.

hocam marka olarak belli mi lastikler, yoksa hondanın kendi ürettiği bi lastikle mi geliyor?

• PVX 150 alacağım, her yerde üzerinde gelen IRC lastiklerin hemen değiştirilmesi gerektiği yazıyor. Forumlarda da Michelin tavsiye ediliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

PVX 150 alacağım, her yerde üzerinde gelen IRC lastiklerin hemen değiştirilmesi gerektiği yazıyor. Forumlarda da Michelin tavsiye ediliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Michelin lastikleri scooterlar için çok tavsiye edilen ve çok kullanılan bir lastiktir. yol tutuşu bakımından memnun olmayan kullanıcılar motoru alır almaz lastik değiştiriyorlar onlar bildikleri lastiklerden şaşmayan kullanıcılardır zaten.
  • quote:

quote:

quote:

hocam marka olarak belli mi lastikler, yoksa hondanın kendi ürettiği bi lastikle mi geliyor?

marka olarak hangi lastikle geliyor onu bilmiyorum. motoru yeni alıyorsanız eğer aldığınız yere bir sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 5 Kasım 2019; 15:43:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

marka olarak hangi lastikle geliyor onu bilmiyorum. motoru yeni alıyorsanız eğer aldığınız yere bir sorun

Alıntıları Göster
    Öncelikle Kolay gelsin. Honda pcx motorum var. Lastiklerini değiştircem coğu site de hep city grip öneriyolar ama bugun servisimde bakım tarihi alırken lastik önerisi istedim Pirelli Diablo yu önerdi onlarda, biraz kafam karıstı ama pirelli tek teker 50 tl daha pahalıya geliyor ve city grip e göre daha iyi oldugunu soyledi arkadaş. Sanırım pirelli taktırcam

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanErsoy

Öncelikle Kolay gelsin. Honda pcx motorum var. Lastiklerini değiştircem coğu site de hep city grip öneriyolar ama bugun servisimde bakım tarihi alırken lastik önerisi istedim Pirelli Diablo yu önerdi onlarda, biraz kafam karıstı ama pirelli tek teker 50 tl daha pahalıya geliyor ve city grip e göre daha iyi oldugunu soyledi arkadaş. Sanırım pirelli taktırcam

pirelli diablo scoter modelini gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. arkadaşın dediği gibi. 50 tl önemli değil iyi bir lastik alıyorsun güle güle kullan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OzanErsoy

pirelli diablo scoter modelini gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. arkadaşın dediği gibi. 50 tl önemli değil iyi bir lastik alıyorsun güle güle kullan.

Alıntıları Göster
    KYMCO SUPER 8 İÇİN ÖNEREBİLECEĞİNİZ LASTİK ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.