Şimdi Ara

Motosiklet Lastikleri Hakkında Herşey Burada Sorulabilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
6
Favori
65.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unbastik

Billas lastiği duyan oldumu? Kalitesi nasıldır?

BİLLAS TÜRK MALI. TÜRKİYE'DE ÜRETİLİYOR. GENEL OLARAK SCOOTER LASTİKLERİ MEVCUT. UCUZ FİYATLI İSTEYEN VARSA ÇİN MALI LASTİK ALACAĞINA TÜRK MALI UCUZ LASTİK ALSINLAR DAHA İYİ.
  • 2015 motosiklet sezonu geçen haftaki fuarla birlikte açıldı artık. Lastikle ilgili sormak istedikleriniz varsa bekleriz yardımcı olmaya çalışırız.
  • Arara avantgarde ta ön lastik için 2.75 18 ve arka lastik için 100 90 18 ölçüler verilmiş fabrika verileri olarak. ben ölçüleri 10 ar mm arttırmayı da uygun buluyorum orjinal ölçüler olmazsa. Kaliteli yumuşak hamurlu lastikler kullanmak stiyorum.
    Ve kinci sorum arka lastik için ön lastik olarak atılan lastik taksam ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim ? crouiser ların ön tekerleri için üretilmiş bazı modeller cuk oturuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: exmachine

Arara avantgarde ta ön lastik için 2.75 18 ve arka lastik için 100 90 18 ölçüler verilmiş fabrika verileri olarak. ben ölçüleri 10 ar mm arttırmayı da uygun buluyorum orjinal ölçüler olmazsa. Kaliteli yumuşak hamurlu lastikler kullanmak stiyorum.
    Ve kinci sorum arka lastik için ön lastik olarak atılan lastik taksam ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim ? crouiser ların ön tekerleri için üretilmiş bazı modeller cuk oturuyor

Merhaba
    Biz her zaman orjinal ölçülerde lastik kullanmalarını müşterilerimize öneriyoruz. diğer soru ise arkaya ön yönlü lastiği ters çevirip takarsanız sıkıntı olmaz ters çevirmeden takarsanız su tahliyesi daha az olur.
  • Honda spacy için orjinal ebatlarda kaliteli lastik bakıyorum ama bir turlu bulamıyorum. Sadece irc var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

Honda spacy için orjinal ebatlarda kaliteli lastik bakıyorum ama bir turlu bulamıyorum. Sadece irc var.

eğer lastik ebatlarınız 3.50-10 ise aşağıdaki lastiklere bakınız
    Bridgestone ve michelin marka var bir incele istersen.

Bridgestone 3.50-10 M/C 51J B01 Hoop TL Scooter Lastiği
    Michelin S1 3.50-10 59J Scooter Lastiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 5 Kasım 2019; 15:48:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastikal

quote:

Arara avantgarde ta ön lastik için 2.75 18 ve arka lastik için 100 90 18 ölçüler verilmiş fabrika verileri olarak. ben ölçüleri 10 ar mm arttırmayı da uygun buluyorum orjinal ölçüler olmazsa. Kaliteli yumuşak hamurlu lastikler kullanmak stiyorum.

Merhaba
    Biz her zaman orjinal ölçülerde lastik kullanmalarını müşterilerimize öneriyoruz. diğer soru ise arkaya ön yönlü lastiği ters çevirip takarsanız sıkıntı olmaz ters çevirmeden takarsanız su tahliyesi daha az olur.

Ölçüleri dediğim gibi 2.75 18 ön ve 100 90 18 olan motora takabileceğim örnek iki lastik verebilir misiniz ? ben arka lastikte 100 90 18 ölçülerde arka lastik olarak cross lastiği haricinde lastik bulamadım. olan ön tekerler de 300 küsür tl halbuki benim fiyat olarak düşündüğüm lastiklerin takımı 250 tl. Arka uysa michelin pilot street takım alıcam ama onun 100 olanı yok. arka 90 90 18 arkasının 90 90 olmasını itemiyorum.

• Selamın aleyküm hocam cbf 150 için lastik almak istiorum ancak pirelli ile michellin arasında kaldım.. pirelli radyal michellin normal miş.. köy yollarına da girerim haliyle radyal lastik çok fark eder mi kullanım açısından.? michelin zaten erken eskiyor bunun da sebebi bu fark olabilir mi hamurdan mı?
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba

Ölçüleri dediğim gibi 2.75 18 ön ve 100 90 18 olan motora takabileceğim örnek iki lastik verebilir misiniz ? ben arka lastikte 100 90 18 ölçülerde arka lastik olarak cross lastiği haricinde lastik bulamadım. olan ön tekerler de 300 küsür tl halbuki benim fiyat olarak düşündüğüm lastiklerin takımı 250 tl. Arka uysa michelin pilot street takım alıcam ama onun 100 olanı yok. arka 90 90 18 arkasının 90 90 olmasını istemiyorum.

arka lastik için bakabileceğin lastiklerin linki aşağıdadır ama bunlar ön yönlü ve istediğin fiyatın üstündeler söylim şimdiden.

100/90-18 Motosiklet Lastikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 5 Kasım 2019; 15:49:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mebust

Selamın aleyküm hocam cbf 150 için lastik almak istiorum ancak pirelli ile michellin arasında kaldım.. pirelli radyal michellin normal miş.. köy yollarına da girerim haliyle radyal lastik çok fark eder mi kullanım açısından.? michelin zaten erken eskiyor bunun da sebebi bu fark olabilir mi hamurdan mı?

Ve Aleyküm Selam kardeşim
    Radya ve normal değil ikiside çapraz katlı lastiklerdir. sizin motorlar için ideal olandır. düşünecek birşey yok.
    senin için pirelli dura traction lastiği öneririm köy yolları için dişli lastik lazım sonuçta aşağıdaki linkleri kontrol et istersen.

Pirelli 2.75-18 42P TL Dura Traction Ön Motosiklet Lastiği
    Pirelli 90/90-18 57P RF TL Dura Traction Arka Motosiklet Lastiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 5 Kasım 2019; 15:50:33 >
  • lastikal kullanıcısına yanıt
    yardımınız için teşekkürler. peki bu parayı gözden çıkarmışken fazlasını gözden çıkarsam : jantlarla birlikte 2.75 18 olan ön'ü değiştirip 100 genişlik 17 inch'e.. ve 100 90 18 olan arkayı 130 genişlikte 17iche e değiştirmek istesem motor da ne gibi değişiklikler yapmam gerekir.
  • quote:

yardımınız için teşekkürler. peki bu parayı gözden çıkarmışken fazlasını gözden çıkarsam : jantlarla birlikte 2.75 18 olan ön'ü değiştirip 100 genişlik 17 inch'e.. ve 100 90 18 olan arkayı 130 genişlikte 17iche e değiştirmek istesem motor da ne gibi değişiklikler yapmam gerekir.

bak işte bunu yüz yüze motorcuna sor çünkü ekstra değişiklikler olacak. buradan bişeyler yazmam yanlış olabilir. en net cevabı motoruna bakacak usta söyler sana.
  • Ybr125,lastik kombinasyonu ve fiyat.ve öneri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kawasaki KLX 150L, arazi lastiği dışında süpermoto için lastik önerisi alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

Ybr125,lastik kombinasyonu ve fiyat.ve öneri.

eğer lastik ebatlarınız 2.75-18 ve 90/90-18 ise aşağıdaki linklerden lastiklere bakabilirsiniz.

michelin marka kombinasyon

Michelin 90/90-18 57P Pilot Street Cruiser / Committer Arka Motosiklet Lastiği
    Michelin 2.75-18 42P Pilot Street Cruiser / Committer Ön Motosiklet Lastiği

pirelli marka kombinasyon

Pirelli 2.75-18 42P TL Dura Traction Ön Motosiklet Lastiği
    Pirelli 90/90-18 57P RF TL Dura Traction Arka Motosiklet Lastiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 5 Kasım 2019; 15:51:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercsteal

Kawasaki KLX 150L, arazi lastiği dışında süpermoto için lastik önerisi alabilir miyim ?

sizin motorun lastik ebatları kendi listemde çıkmadı. şu anki kullandığınız motorun üstünden okuyarak lastik ebatlarınızı yazarmısınız.
  • Kolay gelsin. Honda Activa icin oneriniz ne olur acaba? Frene basinca on teker hars hurs kaymasin istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam 3.50-10 konusunda herkes ayrı bir şey söylüyor,

Bozuk yol vb için en iyisi hangisi?

Michelin s83 mü?

Pirelli SL26 çok iyi diyorlar ama ıslak zeminde hiç tutmuyormuşç

• quote:

Orijinalden alıntı: arda4

quote:

Hocam 3.50-10 konusunda herkes ayrı bir şey söylüyor,

Bozuk yol vb için en iyisi hangisi?

Michelin s83 mü?

Pirelli SL26 çok iyi diyorlar ama ıslak zeminde hiç tutmuyormuşç

söylediğin markaların hepsi düz tip lastik. bozuk yolda hepside neredeyse aynı bir tek michelin s83 biraz daha dişli model olduğu için tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 5 Kasım 2019; 15:52:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Kolay gelsin. Honda Activa icin oneriniz ne olur acaba? Frene basinca on teker hars hurs kaymasin istiyorum

sanırım sizinde lastik ebatlarınız 3.50-10 aşağıdaki lastiklere bakınız
    Bridgestone veya michelin marka var bir incele istersen. piyasadaki yol tutmaz çinli markalardan kat ve kat iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 5 Kasım 2019; 15:53:15 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.