Şimdi Ara

motosiklet nasıl öğrenilir? yeni başlıcaklar okusun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
8.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben motosiklete 13 yaşımda öğrendim. bir akşam babamın arkadaşı geldi. geldi beni motorun üstüne oturttu şöyle şöyle yapcaksın dedi motor desen 151 lik mz bilen bilir. tamam dedim. arkama bindi. gazla dedi ben daha hiç motor sürmedim ama o gün nasıl olduysa bir anda sürüverdim aferin dedi arkamdan indi şimdi sür dedi yine sürdüm tamam dedi senin işin bitti babana diyem sana motor alsın dedi bende heyacanlandım sonra ertesi gün babam bana 251 lik mz aldı ben şaşırdım baba dedim ben bunu nasıl sürcem bu 251 lik o da dediki 151liği süren 251liğide sürer bende atladım sürmeye başladım şuan 17 yaşımdayım küba çita 125 lik motorum var eski motorum hala duruyor babam biniyor

yani kıssadan hisse ben o motoru 13 yaşımdayken sürdüysem siz de öğrenmelik olarak cup tarzı motor alın scooterle motor öğrenmek biraz zaman alır

• arkadaş cesurmuş ,sen cesur,baban herkes den fazla cesur...şanslıymışsın. Başarılar dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SACRED REICH

arkadaş cesurmuş ,sen cesur,baban herkes den fazla cesur...şanslıymışsın. Başarılar dostum.
    Nasıl yani bisiklete binmeden direk motosiklete mi geçtin?
    pek inandırıcı değil ama yine de iyi sayılır.
    Not:Bilmeyenler denemesin.
  • quote:

arkadaş cesurmuş ,sen cesur,baban herkes den fazla cesur...şanslıymışsın. Başarılar dostum.

hayatımda gördüğüm en güzel yorum sesli güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

quote:

hayatımda gördüğüm en güzel yorum sesli güldüm

Alıntıları Göster
    ehehhe babana helal olsun. Benim peder de bi gün geldi işten aşağıya bak sana ne aldım dedi bi baktım scooter almıs ama ufacık binmeye utanıyordum :D zaten benden çok babam kullanırdı :D onda öğrendim ilk olark 15 16 yaşımda felandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

ben 5-6 yaşımdan beri iki tekere biniyorum ne biliyim motorla birleşip iyi sürüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorcuçocuk

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

ben 5-6 yaşımdan beri iki tekere biniyorum ne biliyim motorla birleşip iyi sürüyorum

Alıntıları Göster
    13 yaşında ilk motora bindin sürdün ve ertesi gün baban sana 251 lik aldı hemi..

cool story bro

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

13 yaşında ilk motora bindin sürdün ve ertesi gün baban sana 251 lik aldı hemi..

cool story bro

Alıntıları Göster
    bu sorunun cevabı biraz var şurada

www.bilmeyenadam.com

• quote:

Orijinalden alıntı: beterbocek

bu sorunun cevabı biraz var şurada

www.bilmeyenadam.com

Alıntıları Göster
    Bende peder beyin kinetic motorunda öğrenmiştim. 10-11 yaşlarında önüne oturur gidon bana bırakırdı öyle kullana kullana başladık sonradan ustası olduk sayılır. Yaş 25 halen tepesindeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 10 Eylül 2012; 23:45:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Bende peder beyin kinetic motorunda öğrenmiştim. 10-11 yaşlarında önüne oturur gidon bana bırakırdı öyle kullana kullana başladık sonradan ustası olduk sayılır. Yaş 25 halen tepesindeyiz

Alıntıları Göster
    Bence motosikleti küçükten öğrenmenin en iyi alternatifi elektrikli bisiklet ehliyet-plaka-benzin-vergi-ruhsat derdide yok tek dert yokuş çıkamaması ama küçük çocuğunuz varsa alın tek kişi binerse yokuşlarda ve kalkışta hiç sorun yaşamaz maksat trafiğe ve direksiyona alışsın mesela ben 14 yaşındayım 2 senedir elektrikli kullanıyorum trafiğe ve direksiyona çok iyi alıştım arkama 100 kilo birini bile alsam sorun yaşamıyorum dururken filan ama motor 2 kişi zor çekiyor tabi yokuşlarda filan öğrenmek için iyi araç ben 3 sene sonra ehliyet aldığımda hemen bi benzinli motor alıcam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E35D290C4

Bence motosikleti küçükten öğrenmenin en iyi alternatifi elektrikli bisiklet ehliyet-plaka-benzin-vergi-ruhsat derdide yok tek dert yokuş çıkamaması ama küçük çocuğunuz varsa alın tek kişi binerse yokuşlarda ve kalkışta hiç sorun yaşamaz maksat trafiğe ve direksiyona alışsın mesela ben 14 yaşındayım 2 senedir elektrikli kullanıyorum trafiğe ve direksiyona çok iyi alıştım arkama 100 kilo birini bile alsam sorun yaşamıyorum dururken filan ama motor 2 kişi zor çekiyor tabi yokuşlarda filan öğrenmek için iyi araç ben 3 sene sonra ehliyet aldığımda hemen bi benzinli motor alıcam :D

Alıntıları Göster
    ben 18 yaşındayım bi cub aldıranakadar yırttım kendimi anca aldı
    :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo48

ben 18 yaşındayım bi cub aldıranakadar yırttım kendimi anca aldı
    :D

Alıntıları Göster
    16 yaşımdayken haftasonları arkadaşlarıma artçı olarak biniyordum sürmeyide bilmiyorum öğretsene dedim honda activa var gösterdi bu böyle şu şöyle vs gittim geldim sonra hep birlikte biryerlere oturduğumuz zaman ben motoru alıp etrafta alıştırma yapıyordum

daha sonra amcam dedi restorant kapandı motorlar boşta istediğin zaman al gittim manavgata aldım geldim antalya merkeze activayı 30.000'de aldım 40.000'de satıldı daha sonra

Honda Activa,Mondial 150ZC, Etna 125,Regal Raptor 250E,SYM Wolf 125,KUBA Çita 125 Sport diye gitti şu anda çitayı sattım motorsuzum ve yokluğunu çok hissediyorum yaş geldi 20 belki bir sonraki sezona Suzuki LS 650 Savage düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A641C116

16 yaşımdayken haftasonları arkadaşlarıma artçı olarak biniyordum sürmeyide bilmiyorum öğretsene dedim honda activa var gösterdi bu böyle şu şöyle vs gittim geldim sonra hep birlikte biryerlere oturduğumuz zaman ben motoru alıp etrafta alıştırma yapıyordum

daha sonra amcam dedi restorant kapandı motorlar boşta istediğin zaman al gittim manavgata aldım geldim antalya merkeze activayı 30.000'de aldım 40.000'de satıldı daha sonra

Honda Activa,Mondial 150ZC, Etna 125,Regal Raptor 250E,SYM Wolf 125,KUBA Çita 125 Sport diye gitti şu anda çitayı sattım motorsuzum ve yokluğunu çok hissediyorum yaş geldi 20 belki bir sonraki sezona Suzuki LS 650 Savage düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Honda hariç diğer motorlar yaramaz durmadan değiştirmen normal :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E35D290C4

Alıntıları Göster
    Babaya bak bizimkide alırsan yakarım diyor 20 yaşında olduğum halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

Hondanın tadı tuzu başka.. seneye paket yüzünden hor kullanılmamış bulursam bir adet activa kesinlikle düşünüyorum eski teknolojide olsa kral scooter'dı..

ama sürekli değiştirmem tamamen maddiyatım ile alakadar olur.. IT sektöründe danışmanlık yapıyorum elektrik elektroniktede geliştiriyorum şu anda kalibrasyon teknisyeni olarak çalışmaktayım mekaniğim 2 silindire kadar söküp toplayacak kadar var iyi kötü çin vs ayırt etmiyorum sürüş keyfine hiç girmiyorum işi gidiyim geliyim markete oraya buraya gidip geleyim benim için kafi... dikkat ettiyseniz 250 üzeri motorsiklet yok listemde hiç

max 250 cc az yaksın şehir içinde kıvrak olayim parçası ucuz olsun yeterli..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A641C116

quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

Hondanın tadı tuzu başka.. seneye paket yüzünden hor kullanılmamış bulursam bir adet activa kesinlikle düşünüyorum eski teknolojide olsa kral scooter'dı..

ama sürekli değiştirmem tamamen maddiyatım ile alakadar olur.. IT sektöründe danışmanlık yapıyorum elektrik elektroniktede geliştiriyorum şu anda kalibrasyon teknisyeni olarak çalışmaktayım mekaniğim 2 silindire kadar söküp toplayacak kadar var iyi kötü çin vs ayırt etmiyorum sürüş keyfine hiç girmiyorum işi gidiyim geliyim markete oraya buraya gidip geleyim benim için kafi... dikkat ettiyseniz 250 üzeri motorsiklet yok listemde hiç

max 250 cc az yaksın şehir içinde kıvrak olayim parçası ucuz olsun yeterli..

Alıntıları Göster
    binicen üstüne vurucan kırbacı vurucan kırbacı

• Ailemdeki annem dahil motorsiklet sürücülerinin sayesinde 11 yaşımdan beri biniyorum 17 yaşındayım şü anda korkulacak bir şeyi yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: teorizm

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu sene aldık bi 150 lik daha nasip olmadı sürmek teori de biliyorum fakat sadece 4-5 kez sürmüşümdür vitesli motosikleti bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

Bu sene aldık bi 150 lik daha nasip olmadı sürmek teori de biliyorum fakat sadece 4-5 kez sürmüşümdür vitesli motosikleti bakalım ne olacak

Alıntıları Göster
    Bisikleti bilen çok kolay öğrenir,
    bilmeyen önce bisikletle işe başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haha250

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    merhaba
    ben uçmaya 13 yaşımda başladım. bir akşam babamın arkadaşı geldi. geldi beni eğitim uçağının üstüne oturttu şöyle şöyle yapcaksın dedi uçak desen 1951 model bilen bilir. tamam dedim. arkama bindi. gazla dedi ben daha hiç uçak sürmedim ama o gün nasıl olduysa bir anda sürüverdim aferin dedi arkamdan indi aşağıya parasütsüz düşerken şimdi sür dedi yine sürdüm yere çakılıp ölmeden önce tamam dedi senin işin bitti babana diyem sana uçak alsın dedi bende heyacanlandım sonra ertesi gün babam bana f-16 aldı ben şaşırdım baba dedim ben bunu nasıl sürcem bu f-16 o da dediki 1951 modeli süren f-16 yı da sürer bende atladım sürmeye başladım şuan 17 yaşımdayım böyle forumlarda uçaksız uçuyorum eski f-16 da hala duruyor babam biniyor

yani kıssadan bu motor işinde yetenek önemli ama ne kadar yetenekli olursan ol bir gece de motor öğrenilmez

ek not: ne kadar iyi kullanırsan kullan trafiği okuyamazsan KAZA YAPARSIN VEYA KAZA YAPTIRIRLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykusuz27 -- 21 Ekim 2012; 13:26:31 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.