Şimdi Ara

yeni mezun mühendisler nasıl iş buluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • boğaziçi dışındaki ünilerden mezun olan mühendisler nasıl buluyor?

biri ciddi anlatabilirmi?

hele birde ydışında çalışan versiyonları falan var bunların, nasıl yapıyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: lovecraftianism

Bu mesaj silindi.

evleniyolar çocuk bile yapıyolar

• Bazen LinkedIn'den bazen network'ünden bazen de şirketler seni arıyor direkt (iyi bir üniversite ise tabii).

Ben mezuniyet döneminde 3 teklif almıştım. Biri LinkedIn'den başvurduğum ilan, biri şirket kendi aramıştı, bir tanesi de kampüslerine davet etmişti. Tabii bunlar ilk aşama. Sonrasında hepsinde en 2-3 mülakat test vs oldu.

Yazılımcıysanız çok kolay iş bulmak. Hiçbir ilana başvurmasanız bile headhunterlar veya hr'lar arıyor sizi görüşmek için.

Edit: Akp zamanı açılmış üniversitelerde veya anadoluda okuyup iş bulmayı beklemeyin. O üniversiteler olmasa senin dersine giren hocan da işsizdi şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 15 Eylül 2021; 23:9:5 >
  • Boun inşaat mühendisi bir tanıdığım şahlanan ülkeye yakışır şekilde polis oldu. O da biliyor artık ülkenin mühendis şahlanmasını.
  • Etrafımda okulundan mezun olup direkt alanıyla ilgili iş bulan 1 kişi bile görmedim. Teklif gelen kişiler genelde top 3-5 üniversitelerde okuyor olabilir veya stajlarını fazladan, gönüllü yaparak iyi bir network yapıyorlar. Bu kişilerin iş bulma şansı bayağı yüksek. Onun harici için maalesef torpil gerekiyor. Tabii ilgisiz, öğrenmeye açık olmayan biriyseniz torpille girsen bile orada sırıtıp tekrar işsiz kalabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Bazen LinkedIn'den bazen network'ünden bazen de şirketler seni arıyor direkt (iyi bir üniversite ise tabii).

Ben mezuniyet döneminde 3 teklif almıştım. Biri LinkedIn'den başvurduğum ilan, biri şirket kendi aramıştı, bir tanesi de kampüslerine davet etmişti. Tabii bunlar ilk aşama. Sonrasında hepsinde en 2-3 mülakat test vs oldu.

Yazılımcıysanız çok kolay iş bulmak. Hiçbir ilana başvurmasanız bile headhunterlar veya hr'lar arıyor sizi görüşmek için.

Edit: Akp zamanı açılmış üniversitelerde veya anadoluda okuyup iş bulmayı beklemeyin. O üniversiteler olmasa senin dersine giren hocan da işsizdi şimdi.

hangi üniversiteler iş bulabilir yazabilir mşsşin

• quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Etrafımda okulundan mezun olup direkt alanıyla ilgili iş bulan 1 kişi bile görmedim. Teklif gelen kişiler genelde top 3-5 üniversitelerde okuyor olabilir veya stajlarını fazladan, gönüllü yaparak iyi bir network yapıyorlar. Bu kişilerin iş bulma şansı bayağı yüksek. Onun harici için maalesef torpil gerekiyor. Tabii ilgisiz, öğrenmeye açık olmayan biriyseniz torpille girsen bile orada sırıtıp tekrar işsiz kalabilirsin.

alanıyla ilgisi olmayan işe girenler ne kadar alakasız yerde çalışıyor hocam örnek verebilir misin

ayrıca biz napacaz ölecez mi napalım yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.