Şimdi Ara

MOTOSİKLET OTOPARK ÜCRETLERİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Motorumu otoparka bırakmak istiyorum daha güvenli vs

Peki bu otoparkların ayılık abonelik ücretleri istanbul için genelde ne kadar ?

İsparkın aylık aboneliği var mı var ise ne kadar ?

Saygılar...

• 0216 631 45 15 (2334) ARAYABILIRSINN
  • GÜNCEL BAKAN YOK Kİ KONUYA DH DE MOTORCULARIN AZ OLMASI ÜZÜCÜ
  • ispark abonelik kabul etmiyor. ayrıca hiçbir otopark çalınma durumunda sorumluluk kabul etmez. o bakımdan en etkilisi kasko. ama daha uygun fiyatlı çözüm alarmlı bir kilit almak. veya benim yaptığım gibi gps cihazı takacaksınız. çalınsa bile yeri belli olacak en azından.
  • ihzone89 kullanıcısına yanıt
    Hocam var diye duymuştum ? Bide bekçili vs bi yere motoru koysam olmaz mı ? Bide çok sordum ama :D gps nereden ne kadara takabilirim ? Kilit zaten kesin takıcam kapalı otopark olursa daha iyi olur benim için
  • İstanbul baya büyük olduğu için 50 TL'den 200 TL'ye kadar abonelik ücreti alanlar var. Ama arkadaşında dediği gibi gece başında bekleten de var bırakıp giden de. Kasko maliyetli olsa da en mantıklı çözüm. Çalındıktan sonra uğraşır bulurum dersen gps işe yarayabilir tabi parçalamazlarsa. Gps için telefon hattın olması lazım her ay onun için bir fatura ödeyeceksin. Alarmlı disk kilitleri sadece caydırma olarak işe yarayabilir tam etkili çözüm değil malesef. Alarm sesi çıkan yeri köpükle kapatıp çözüm üretebiliyorlar.
  • şu kesin bir durumki çalınmayı önlemenin kesin bir yolu yok. o bakımdan öncelikle caydırmak lazım. buna rağmen çalındı diyelim, bu durumda motorun nerede olduğunu bilmek cazip geldi bana. aliexpres ten 40tl ye aldım gps. aylık 20tl yüklüyorum hatta. 5 metre hata ile nerede olduğunu görüyorum motorun. artık parça motor pek para etmiyor. genelde sahibini bulup fidye istiyorlar. böyle bir durumda sen zahmet etme, ben gelir alırım diceksin artık polisle mi gidersin, emaneti toplayıp amca oğullarıyla mı sen bilirsin
    tabi bu işin şakası. Allah kimseye yaşatmasın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Kiralama Hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihzone89

şu kesin bir durumki çalınmayı önlemenin kesin bir yolu yok. o bakımdan öncelikle caydırmak lazım. buna rağmen çalındı diyelim, bu durumda motorun nerede olduğunu bilmek cazip geldi bana. aliexpres ten 40tl ye aldım gps. aylık 20tl yüklüyorum hatta. 5 metre hata ile nerede olduğunu görüyorum motorun. artık parça motor pek para etmiyor. genelde sahibini bulup fidye istiyorlar. böyle bir durumda sen zahmet etme, ben gelir alırım diceksin artık polisle mi gidersin, emaneti toplayıp amca oğullarıyla mı sen bilirsin
    tabi bu işin şakası. Allah kimseye yaşatmasın...

Aliexpress'ten ben de gps cihazı almak istiyorum yalnız imei kaydı yaptırmak gerekiyor. Bunu nasıl yapıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En temizi kasko yaptırmak. Ben Halk Sigortadan 577 TL'ye yaptırdım, yani aylık 48 tl'ye geliyor.

Ayrıca evimin ordada bir otoparkla anlaştım, 24 saat açık aylık 100 TL abonmanlığım var.

GPS olması polisin geleceği anlmına gelmez. Evime hırsız girdiğinde ipad'imi çalmıştı ve ipadimi bul özelliği aktifti. Kağıthanede bir yerde sinyal alıyordum, polise gittiğimde yaşanan dialog şu şekildeydi..

Ben: Bakın burada gözüküyor işte neden gitmiyoruz.
    Polis: Bu nasıl çalışıyor şimdi, ben nereden bileceğim onun başka bir şey olmadığını
    B: Nasıl çalıştığını açıklıyorum vs.
    P: Ya şimdi ben savcıya bunu söyleyemem, ya orası evse vs. (Gidip kontrol bile ettirmedi.)
    B: Tamam da ya değilse, en azından gidip bakalım.
    P: Oraya zaten biz bakmıyoruz. Oranın polis amirini aramak lazım. O ekip bakacak ya da sen gideceksin. Ev çıkarsa savcı buna arama izni vermez. Sigortası var mıydı?
    B: Evet şirketten sigortalıydı.
    P: Ya o zaman ne kasıyorsun, boşver yenisini alırsın.

Sonuç olarak GPS olayı tamamen size kalıyor bu durumda. Polisin bulaşma ihtimali çok az.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arnc kullanıcısına yanıt
    Hocam 5-6 binlik motosiklete kaç lira kasko ücreti çıkar ki ? Adamın 3 k lık motoruna 2 k kasko ücreti çıkarıyolar
  • hocam kasko ücretleri uçuk ben öyle 557TL ya kasko hiç görmedim. istanbulda normal trafik sigortasını yaptırsan o fiyata öp de başına koy. Çok özel bir fiyat almış olmalı arkadaş ya da bir sürü muafiyeti vardır onun.

Evinize yakın bir otoparkla anlaşabilirsiniz isparktan ucuza geleceğini tahmin ediyorum tabi semtine göre değişir. Onun haricinde diğer hırsızlıktan korunma yöntemlerini seçmekten başka çare yok. alarmlı disk kilidi zincir branda vs.
  • arnc kullanıcısına yanıt
    Hocam bide kapalı otopark vs varmıdır böyle aylık abonmanı olan ? İstanbulda
  • Omer1852 kullanıcısına yanıt
    Anadolu yakasında Gülsuyu metroda ispark kapalı otoparkı var. Orada uzun süreli motosiklet bırakanlar var. Belki sorulabilir normalde fiyatı günboyu 3TL. Hergün bıraksanız aylık 90TL yapar uygun aslında. Siz nerede oturuyorsunuz o önemli. İstanbul'da dediğiniz zaman oldukça büyük yani belirli bir mahalle semt yürüme mesafesinde ulaşabileceğiniz bir yerde sormanız lazım. Sizden iyi kimse bilemez bu konuyu. Evinize yakın bir otopark veya oto yıkama/park yoksa ne yapacaksınız kalkıp başka araçla motosikleti almaya mı gideceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 28 Mart 2017; 15:10:32 >
  • Aynen hocam haklısınız. Kapalı değil normal otapark var arkadaş arabasını bırakıyor aylık 100 tl. İstanbul zeytinburnun da oturuyorum avrupa yakası yani. İspark var da yanlış hatırlamıyosam 24 saatlik 10 liranın üzerindeydi yalan olmasın öyle hatırlıyo gibiyim. Başka otopark var mı diye hatırlıyorum okulumun o tarafta var 15 dk yürüme mesafesinde. Büyük önü açık arka tarafı kapalı bekçi kulubesi vs var oraya sorayım diyorum hani başka da bilmiyorum kapalı olmasından yanayım tabi ki. Evimin önüne park etsem kilit taksam da korkuyorum çalarlar diye sonuçta dişimi sıkıp bi motor alıyorum
  • Omer1852 kullanıcısına yanıt
    O kadar korkma, böyle şeyler korkanların başına gelir hep. Evinin önünde park yeri vs yok mu? Bağla zincirle alarmlı kilitle gerisi Allah'a kalmış. Başka arabaların arasına koyup branda ile gizleyebilirsin de. Motorun nedir veya ne alacaksın o da önemli. Hırsızlar her motoru çalar diye bir şey yok.
  • otoparklara güvenmeyin derim beyler. koymayı düşündüğünüz yer varsa gidin konuşun, yarın geldiğimde motorun yerinde yeller esiyorsa veya yere yatık çizik vaziyette ise ne yapacaksınız? diyin. ben cevabı vereyim, hiçbirşey...
    o yüzden en sağlamı zincir ve alarm. bunlarla beraber otopark olursa eyvallah...
  • ihzone89 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten öyle yaparım kilitte takarım

• Haklısınız hocam motor tva apache yada pulsar olacak büyük ihtimal yani en fazla 5-6 bin liralık bişey... Hocam tam camın altında merdivenin orda yer var kamerada var aslında altta dükkan var marangoz kamera da var ama diğer tarafa bakıyo ve branda atıp kilit taksam olur herhalde zaten camın önü hemen. Başka da park yeri vs yok keşke site olsa :/ Birde ileride hemen üst tarafımız da site var kapalı otoparkı var da orata sokamam herhalde motoru tanıdık yok olsa sokardım :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.