motorcular yani adam gibi suren az da olsa vardir ama sadece kendilerini imha ediyor olsalardi fitratlarinda varmis derdim fekat masum yayalari da biciyorlar ben olsam turkiye'de motoru yasaklardim binmesinler gerek yok.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Eylül 2024; 18:15:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Motosiklet satışları yaz dönemini rekorla tamamladı (2. sayfa)
-
-
Aşırı sığ bir bakış açısı. Evet motorcular çok kötü kullanıyor. Denetim yetersiz. Denetim ve ceza artmalı. Türkiye'de 100yaya kazada ölüyorsa bunun 10u motorcu kaynaklı 90i araç kaynaklıdır. Önce arabayı yasaklayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 tekerli motorlar kör topal gibiler , artık yapılmasın .
motosiklet firmalarından
4 tekerli scooterler yapmalarını isteyelim .
atvler ise ağır çok ses yapan , çok benzin yakar , at gibi üstünde oturamıyoruz .
https://mini.donanimhaber.com/4-tekerli-100-200cc-scooterler-istiyoruz--159414960
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 25 Eylül 2024; 19:42:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
'Üst düzey' 'elit'
İç dünyanızda ne yaşıyorsunuz
-
Niye yorumun neresi sıkıntılı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kısa öz para yok insanlar motora yöneldi.
-
Satılanların Büyük bir çoğunluğu scooter tarzı modeller. Onun sebebi de Taksit yapılması.
-
emisyon standartları motosikletlerde değişiyor ondan dolayı firmalar elindeki önceki emisyona tabi stokları eritme derdindeler
-
Motor kullanan araba kullanandan az oldugu icin olmasin?
Değil. Kaza başına baksan bile ölüm oranı araçta çok daha fazladır. Araçlar yaya kazalarında çok daha ölümcül.
motorlar daha tehlikeli cogu elektrikli motor kullaniyor ve arabalarin kenarlarindan firt firt cikiyorlar motorda ses yok yaya sesini bile duyamiyor sonra gum..
hatta bir seferinde yanimdaki bir yakinima carpacaktii son anda bunu geri cektim motoru suren kendisi direksiyonu kırdı mı ne yaptıysa yani olaylar saniyelik gerceklesiyor gozumun onunde dustu pantolonu falan yirtildi uste bir de bunu yerden kaldirip dayak atacaktim lakin yani o an yanımızda bayanlar falan da var ve bu keko elemanın basında ayy ayy falan diyorlar bunların yaninda magandalik yapmak istemedim..
keske kemikleri kirilsaydi birkac ay tehlike yaratamazdi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Eylül 2024; 14:11:45 >
Hem iyi hem de kötü haber. Ben de bir motosiklet kullanıcısıyım ve trafikte berbat ötesi motosiklet kullanan bir sürü varoş ruhlu sürücüye tanık oluyorum. Kendileri ya varoş çevreden ya da kişilikleri varoş. Haliyle sayıları katlanarak artıyor, Haberin kötü yanı bu.
İyi haber ise trafikte motosiklet arttıkça, diğer araç sürücülerinin motosiklet farkındalığı da artacak ve kazalar nisbi olarak azalma eğilimine girecek (umuyorum).
Fakat satılan motorların ezici çoğunluğu 250 cc altı modeller. Bunun olası etkilerini henüz kafamda şekillendiremedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X