|
Motosiklet satışları yaz dönemini rekorla tamamladı
-
-
Vergi is loading.
Hükümet halkını en kısa sürede cezalandıracaktır. Ne demek motor almak?
2002 yılında %27 olan araç ÖTV sini %80 e çıkardığı gibi motorda da uyanır yakında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük sebebi araba alamamak. Motor sevgisi, kurye falan işin "cool Story" kısmı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekonominin kötüye gittiğinin işareti.
Araba alamayan motosiklet ile işini görmeye çalışıyor. Bu rakamların çoğu ucuz motosiklet.
Üst düzey elit motorların sayısı çok az. BMW R 1250 GS gibi motosikletler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet ne yapsın. Araba alamayınca motosiklete yüklenmişler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
haber editörleri devlet ile bağlantı halindeler çünkü burda çıkan bir haber devlettten vergi geri dönüşü olarak milletimize dönüyor şimdiden geçmiş olsun milletimize...
-
Önceki hafta honda crf 250l modellerinde kampanya vardı 178 bin tl den kapış kapış satıldı,
-
Nereye yüksek satış var motor dükkanlarının hepsi kampanya yapıyor satılsın diye peşin fiyatına faizsiz satmaya çalışıyor kimisi.
-
O kampanyalar euro5 plus yüzünden. Ellerindekileri bitirmek zorundalar 1 ocağa kadar. Sonrasında kallavi fiyatlar göreceğiz muhtemelen.
-
25 yıldır üzerinde,
20 yıl süredir eskisi gibi olmasa da ara ara eğitim vermeye çalışıyorum...
Büyük şehirdeki trafikten kafayı sıyırdığı için mecburi geçiyor...
Keyfi binenlerin sayısı halen az...çünkü o seviye motorların fiyatları yıllardır araba parası ile eşdeğer
ve motorları zaten belli sayıda uzun yıllardır pastanın o kısmındaki pay çok değişmedi
özellikle 50-125cc aralığı B ehliyeti ile kullanabilme kısmı çok etkiledi...
bu araçlar 100km 'de 1.5-2LT yakıt tüketiyor ... 2L benzin şu devirde 90-100lira para demek...
özellikle anadolu ve geneli diyelim artan maliyetler ve pahalılık sebebi ile ulaşamayınca mecburi motor'a yöneldi...
Özellikle Z kuşağı ve yetişen alfa kuşağının tercihleri çok farklı olacak
(bizim X ve Y gibi kuşaklar daha tutucuydu)
bizde kültür olarak oturmasını sanırım biz göremeyeceğiz
şahsen benim inancım yok, eğitim her alanda inanılmaz boyutta fecahat ...
kırlar bayırlar eskisi gibi kuralsız kaidesiz olsa da ata binebilsek keşke...
çünkü aracıda motoruda aynı şekilde kullanıyoruz
herkesin kendi kuralı var...
GARAGE SHINyoutubeMotorcycle traffic in Taipei Taiwan(2016.02)#shortshttps://www.youtube.com/shorts/f_5JTQzucR8?si=qEcyf38e_tq6R10F
-
bangladeş olma yolunda şahlanarak yürüyoruz.
-
Normal şartlarda ortalama 80 kg olan bir insanın kütlesinin yaklaşık 20 katı büyüklükteki bir araçla bir yerden bir yere taşınması mantıklı bir şey değil zaten. Motosiklet bu sebeple "normal şartlarda" daha mantıklı.
-
ekonomimBangladeşte halk ayaklandı! Başbakan Hasina yurt dışına kaçtıhttps://www.ekonomim.com/dunya/bangladeste-halk-ayaklandi-basbakan-hasina-yurt-disina-kacti-haberi-758908
-
desene bangladeş kadar bile olamayacağız...
-
yanında promosyon ceviz ağacından birde tabut vereydiler :))))))
-
Şahsi fikrimi söyleyim. 250 cc altına motosiklet demek garip geliyor. MotoCiklet denmeli.
-
Mantıklı olan sey 300 km /s hızla, dandik bir elbise ve dandik bir kafa koruması kullanarak, motorun üzerinden ucmak kafa üstü cakılmak ve boynunu kırarak sadece gözlerini hareket ettirebilir hale gelmek mamayla beslenmek ve devletten yüzde 90 sakat maası alıp devlete ve millete yük olmaktır..
Ayrıca Antalya'da yasamak da gerekiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Eylül 2024; 16:15:44 > -
Motosikletlerin en az 3 tekerli olması lazım
2 tekerli motosikletler yürüyen tabut.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben diyorum emine
-
hiç tartışmayalım derim sonu gelmez
kötü profil her yerde...
daha 1 günlük mevzu kaza...
benzeri çok örnek var...200cc 'si olan 134'le 1000cc'si olan 304'le patlıyor...
kötüyü örnek almayın...iyiliği ve doğruyu yayın
toplumda eğitimsizlik hat safhada...
gelişmesi için iyi olanı güzel olanı örnek göstermeli
müfredata koymalıyız...
yoksa bir gıdım ilerleme olmaz...
hepten geri gider ve yok oluruz...
Millet ne yapsın. Araba alamayınca motosiklete yüklenmişler.
|
Büyük sebebi araba alamamak. Motor sevgisi, kurye falan işin "cool Story" kısmı.
|
Vergi is loading.
Hükümet halkını en kısa sürede cezalandıracaktır. Ne demek motor almak? 2002 yılında %27 olan araç ÖTV sini %80 e çıkardığı gibi motorda da uyanır yakında. |
Ekonominin kötüye gittiğinin işareti.
Araba alamayan motosiklet ile işini görmeye çalışıyor. Bu rakamların çoğu ucuz motosiklet. Üst düzey elit motorların sayısı çok az. BMW R 1250 GS gibi motosikletler. |
O kampanyalar euro5 plus yüzünden. Ellerindekileri bitirmek zorundalar 1 ocağa kadar. Sonrasında kallavi fiyatlar göreceğiz muhtemelen.
|
Mantıklı olan sey 300 km /s hızla, dandik bir elbise ve dandik bir kafa koruması kullanarak, motorun üzerinden ucmak kafa üstü cakılmak ve boynunu kırarak sadece gözlerini hareket ettirebilir hale gelmek mamayla beslenmek ve devletten yüzde 90 sakat maası alıp devlete ve millete yük olmaktır.. Ayrıca Antalya'da yasamak da gerekiyor.. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X