|
Bildirim
TOGG yatırım yapan şirketlerin durumuna üzülüyorum, çekilmek isteseler çekilemezler erdoğanla papaz olurlar.. üretimde yavaşlama devam ediyor. Rakip firmalar çok hızlı ilerliyor ve daha uyguna müşteriye sunuyor.. TOGG lux müşteriye hitap edecek diye pazarladılar ama alakası yok şikayetler sorunlar gırla tabikide olacak ama sen bunu uyguna satıp tecrübe kazanacağına milli duygularlar bu milleti cebini boşaltırsan üzgünüm ama sonun hiç iç açıcı olmaz ki bunu hakikaten bir Türk evladı olarak istemem.. siyasi bi propagandaya dönüşmeside çok kötü oldu. Madem yerli ve milli bir proje bu arabaların fiyatlarının 700 bin civarına inmesi gerek ama görünen o ki üretimde kapasitr bir türlü istenilen seviyeye ulaşmadı. objektif olmak gerekirse hükümette bu durumun farkında ve TOGG ağzına alan yok.. çinliler fabrikayı seri üretime alınca asıl o zaman TOGG çok büyük sorunlar yaşayacak bu sorunları aşarak yeni 2 modeli seri üretime alabilirse belki bir ihtimal yatırımcısını ve alıcısını mutlu edebilir.. 700 ile 850 bin arası 2 araç gerekli..
|
Bir ulkenin kendi markasi olması cok onemli bir sey. Yoksa elin renaultu araci burda uretir paranin 1 ini icsiye verir 9 unu fransaya götürür.
bir atasözü el .. ile geredege girilmez. Bak Honda cikip gitti. Yarin Toyota ve Renault da oyle cikar gider. Togg tumuyle korunnasi gereken bir değerimiz. |
Hiç üzülmene gerek yok boşver.TOGG Özel şirket ürünü devlet üretmiyor işlerini iyi yapamazlarsa batarlar giderler bukadar. Gerçek dünyada hayat Akp nin cahil seçmenlerinin düşündüğü gibi ilerlemiyor.Rekabet çok fazla ve TOGG başarılı falan değil dediğiniz gibi internette tonlarca şikayet var you tuba TOGG arza yazın sayfa doluyor.Özel şirketin kazandığı para senin benim cebime girmiyor neyine üzülceksin.Çin hepsini ele geçiricek BYD,Chery falan bomba gibi geliyor hem tasarımları iyi hem ekonomik bu işler bôyle Siyasi oyunlar elinde sonunda patlar ellerinde.
|
Tüh, geçen ay satışlar az diye ne çok sevinmiştim. hevesim kursağımda kaldı.
|
Yok mu :) aç bak tesla, mg, Renault zoe gibi araçları, favorilere ekle, ne kadar hızlı satılıyor kendin gör, öyle ölü paraya falan gidiyorlarsa hemen kapıyım ben de bir tane ama öyle birşey olduğu yok.
|
Satmıyorki adamlar geçen gittim bayiye şuan parası neyse verip seal u almak istesem alabilir miyim dedim yok dedi. Teşvik belgesi sonuçlanana kadar satış yok dedi. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fiyatına satılması ne demek? bu bir soru değil ki :) fiyatının dışında satılabilen bir şey var mı? malumun ilamı diyelim 4-5 yıl kullanılan araçlara bakın çoğu rezil sürücülerden ötürü türlü türlü arızalar çıkaracak kadar kötü kullanılmış araçlar, siz eğer temiz kullandıysanız km düşükse 2.el'de araç satmak hiç bir zaman sorun değil, 4-5 yıllık bir aracın ederi neyse ona verirsiniz iyiden kötüye doğru vaziyet neyse farkı karşılığında fiyatını bulur satarsınız, elektrikliler içinde aynısı geçerli. Elektriklilerde kağıt üstündeki garanti süresi km/ömrü zaten 1-2 tık daha iyi, son dönem çıkanlarda istatistikler bunu gösteriyor. |
|
''elektrikliler içinde aynısı geçerli'' işte fiyatına satılmayan durum bu. elektriklinin ikinci eli yok. |
|
oh be içime su serptin. bende satışlar yükselmeye başlayınca panik olmuştum. |
iki aydır vergiden muaf fiyatlarını (vergi muafiyetinin indiriminin ne kadarını cebe indireceklerini) belirleyemediler daha. nasıl satsınlar? millet 2 milyondan araba aldı, 1,5 milyona düşecekti verginin geri bir kısmının geri çekilmesiyle ama fiyatı bir türlü açıklamadılar. |
Bence de. Bana kalırsa TOGG'ları İtalya'ya geri göndermek zorunda kalacaklar! |