|
Bildirim
Şanzıman demek hımm bilgi sahibi bir arkadaş.
|
Elektrikli araçta "ehüehüe şanzuman" diye saçmalaman hiç hoş olmamış.
|
sizin bu milli sanayiye düşmanlığınız bizi Türk milletini ev sahibi yaptı. |
Montaj yapınca yerli olmuyor |
Togg projesinin Kara geçmesi için daha çok yol var Dünyada bu işi zarar etmeden yapabilecek firma da yok Bkz elektrik işinin feristahi teslanin ilk yıllarda ettiği zarar |
Bir aktarma organı var ama buna şanzıman (gearbox) demek pek olası değil. Çünkü ortada gear-box=(dişli kutusu) diye bir şey yok, gücü regüle etmek için dişliler yok. Sadece Taycan'daki gibi iki dişli ve coupling mekanizması kullanan bir sisteme gearbox denebilir, o bile şüpheli. Ayrıca yukarıdaki Togg ile, yerlilik ile ilgili bir kaç cahilce yorumu okuyunca gerçekten üzüldüm. muhalefet etmeniz gereken yanlışlara, yapılan usülsüzlüklere, hukuk-insan hakları-ekonomi gibi konularda yapılmış ve yapılan büyük hatalara muhalefet edin.. yapılan doğru işlere bile otomotiv sektöründen bir haber cahilce muhalefet edince cool olmuyorsunuz, başka bir şey oluyorsunuz da onu da ben söylemeyim. İnsanı muhalif olduğu için kendisinden utandırmayın. |
Abi motor ithal değil mi? Pil? O da ithal. Şanzuman? Eee o da. Bunu yiyen varsa çok güzel köprüler var ve geçiş garantili
|
Kelimenin doğrusu şanzıman, şanzuman değil. Yorumun fail zaten bu da mum dikmiş. |
Son sıradaki toyota daha yerli..
![]() |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Montaj yapınca yerli olmuyor |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bütün sırrı bozdun.. Köprü var..!! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 11 Mart 2025; 19:54:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir aktarma organı var ama buna şanzıman (gearbox) demek pek olası değil. Çünkü ortada gear-box=(dişli kutusu) diye bir şey yok, gücü regüle etmek için dişliler yok. Sadece Taycan'daki gibi iki dişli ve coupling mekanizması kullanan bir sisteme gearbox denebilir, o bile şüpheli. Ayrıca yukarıdaki Togg ile, yerlilik ile ilgili bir kaç cahilce yorumu okuyunca gerçekten üzüldüm. muhalefet etmeniz gereken yanlışlara, yapılan usülsüzlüklere, hukuk-insan hakları-ekonomi gibi konularda yapılmış ve yapılan büyük hatalara muhalefet edin.. yapılan doğru işlere bile otomotiv sektöründen bir haber cahilce muhalefet edince cool olmuyorsunuz, başka bir şey oluyorsunuz da onu da ben söylemeyim. İnsanı muhalif olduğu için kendisinden utandırmayın. |
Fabrikadaki montaj robotları bile kukanın. Turkuaz renkteki robotlar kuka. parçalar zaten biliniyor. Neymiş koltuğu iç dizayn falan filan bunuda yabancı yüksek teknoloji makina veriyor hammadde veriyor öyle çıkartıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 12 Mart 2025; 1:14:24 > |
Ne kadarı değil neresi yerli yazsanız daha hayırlı olur. Bana ne demirinden sacından, plastiğinden kauçuğundan. |
yerli milli vs ama bir gerçek var: togg 2024 yılında 13.7 Milyar TL zarar etti. bu iş böyle gitmez, forumun yandaş elemanlarının gazlaması togg'u zarar etmekten kurtarmayacak. |
Togg projesinin Kara geçmesi için daha çok yol var Dünyada bu işi zarar etmeden yapabilecek firma da yok Bkz elektrik işinin feristahi teslanin ilk yıllarda ettiği zarar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sizin bu milli sanayiye düşmanlığınız bizi Türk milletini ev sahibi yaptı. |
Kelimenin doğrusu şanzıman, şanzuman değil. Yorumun fail zaten bu da mum dikmiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yerli ve milli traktör vardı onu dahil etmemişler. Bu sıralama sayılmaz ![]() |