< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 3 Ekim 2024; 11:2:22 > |
Togg'un satışları Eylül ayında toparlandı: Elektrikli araçların payı artıyor (2. sayfa)
-
-
Satmıyorki adamlar geçen gittim bayiye şuan parası neyse verip seal u almak istesem alabilir miyim dedim yok dedi. Teşvik belgesi sonuçlanana kadar satış yok dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
''elektrikliler içinde aynısı geçerli''
işte fiyatına satılmayan durum bu. elektriklinin ikinci eli yok.
Aslında yukarıda cevabı yazmışsınız, gerçekçi olmak gerekli henüz elektriklilerde piyasa oturmadığından 2.el'de alıcıları da azdır muhtemelen, satış yaptıkça bilinen bir aracın 2.elde piyasası da oluşur. zamanla bunlar çözülür, kendimi örnek verebilirim ebesi mumyalanmamışsa 2022-2023 Kia Niro EV almayı düşünebilirim, fiyat iyi henüz nakitim yok krediler kötü :) ama seneye mümkün
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-kia-fiyat-dustu-garaj-arabasi-sifir-gibidir-kia-niro-fiyat-son-1140059765/detay
-
Yerli arac diye millete satıyorlar ama motor yabancı.. Üstelik cin malı araba gibi.. Teknoloji yok, menzil yok, konfor yok bir sey yok..
En güzeli Tesla alın..
-
Tesla satar biraz daha ama bindim kullandım kütük gibi araba içi çok kötü vs. Herşeyi bilgisayardan yapmak felaket özellikle engebeli yollarda yolcununda yapması çok zor devamlı yanlış yere basıyorsun.
Togg içi kaliteli vs ama 1.5 sürüm ile ne kadar sorun çözüldü görmek gerek. Tesla akıllı bir tek o avantajı var diğe yönlerde Togg daha iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaten firmalar 500 milyon Euro yatırım taahhüdü yaptılar 15 yılda para çekmeyeceğiz dediler hemen bir senede adam olmaz zaten toplam 7 model filan planlıyorlar ondan sonra belli olur ne olacağı.
TEI'nin 2.1 turbo dizel motoru var, tork konvertör ile istenilse TOGG'a uydurulur.
Rotax'ın TB2'lere koyduğu 1.2 atmosferik 4 silindiri var, turbo+kısa menzil TOGG ile Plug-i Hybrid olabilir.
İstenilse çok şey yapılır ama Ferdinan Porsche gibi adam lazım.
Tam elektrik için bende erken oldugunu dusunenlerdenim...en basiti cep telefonlarında bile sarz işi ciddi sıkıntı..arabada hele o sıkıntı hiç çekilmez.
Phev su an bana en uygun secenek gibi geliyor..sahsen byd nin yeni modellerini sabırsızlıkla bekliyorum mantıklı fiyattan cıkarsa byd tercihde ilk sırada ..keske togg da daha hızlı ve esnek olabilse phev modelleride olsaydı. Bu arada Byd nin mpv de cıkmıs panel yapıp ticari olarak turkiyede satmazlarmı acaba ?
https://www.donanimhaber.com/byd-den-yeni-sarj-edilebilir-hibrit-mpv-byd-xia--182073
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 3 Ekim 2024; 16:36:36 >
-
Rotax motoru kaç para senin haberin var mı. Ayrıca otomobil için uygun değil.
Tek yol elektrik.
Elektriği yaymak için de tek yok içten yanmalıya emisyon vergisi dayamak.
Yıllık 10 bin liradan aşağı olmamalı içten yanmalı motorun emisyon vergisi.
Çevrecinin daniskası olan Cumhurbaşkanımızdan 2025 yılı için böyle bir vergi bekliyorum, çevre için bu şart.
Ayrıca TOGG için de gerekli.
-
100 bin satsın ki batmamalıymış.
Bi siz biliyorsunuzşirket yönetmeyi yav işe bak :D versinler 1 saat dayanamazsınız boş boş yorum yapıyorsunuz. Bizim millet adam olmaz. Bilmediği konuda atıp tutmada dünyada 1.
Elektrikli araç kullanmadığınız için böyle konuşuyordunuz.
Cep telefonu ile bunu karşılaştırmak çok alakasız bu bataryalar, ısıl sistemleri, paketlemesi, yönetimi ve kalitesi hatta kendi bile farklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence dış görünüşü ve karizması güzel lakin rakipleri ile rekabet edebilmesi için daha çok yol kat etmesi lazım.
Yeni versiyonu bakalım tutacak mı ..!
-
dahaa küçük araç lazım TOGG içiiin B suv 1m olursa o zaman her yer togg olur. 88kwh batarya ile çok iyi olur.
-
Batarya ssiteminden değil işin psikolojisinden bahsediyorum...
-
la adamlar ısı pompası eklemiyor fiyatı kısmak için sen 1.4 milyon diyorsun
-
Hiç üzülmene gerek yok boşver.TOGG Özel şirket ürünü devlet üretmiyor işlerini iyi yapamazlarsa batarlar giderler bukadar. Gerçek dünyada hayat Akp nin cahil seçmenlerinin düşündüğü gibi ilerlemiyor.Rekabet çok fazla ve TOGG başarılı falan değil dediğiniz gibi internette tonlarca şikayet var you tuba TOGG arza yazın sayfa doluyor.Özel şirketin kazandığı para senin benim cebime girmiyor neyine üzülceksin.Çin hepsini ele geçiricek BYD,Chery falan bomba gibi geliyor hem tasarımları iyi hem ekonomik bu işler bôyle Siyasi oyunlar elinde sonunda patlar ellerinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 5 Ekim 2024; 4:38:28 >
Bence satıs istatistikleri de fake.. Antalya'da ben hic Togg görmedim hani nerde bu togglar? Olsaydı burada Lara'da olurdu.. Mercedes BMW var Togg yok..
-
Nolucak troller TOGG'a ilgi göstermiyor kimse die vatan haini bile ilan ediyorlar kanı bozuk diyorlar :) Ülkede şu anda herşey fake bence.Anca Yurt dışında bağımsız araştırma şirketlerinin verileri dikkate alınır.
Toyota yerli üretim logosu koyuyor fakat fiyatlarının yerli üretimle alakası yok.
Bu nasıl öngörüsüz mesaj böyle?Markalar mondeo,passat,508....sedanları teker teker üretimden kaldırırken sen tutmuş Suv sınıfı boş diyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X