Şimdi Ara

Togg'un satışları Eylül ayında toparlandı: Elektrikli araçların payı artıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
3.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Sen benceyi senceyi bırak

Konuyu açıyor musun açmıyor musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Sana iyi formlar kendince saçmalayıp dur anca.Yazdıkların konuyla alakasız şeyler kendince birşeyleri kanıtlama çabasına girmişsin boş yapıyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RichesMen kullanıcısına yanıt

Suanda piyasadaki en iyi fiyat performans araci togg Ben otoparkda çalışıyorum togg kullanan herkes arabasindan cok memnun ufak tefek yazilim sorunlari var ama oda zamanla hallolur.

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

Ben savunduğum şeyin konusunu açabiliyorum

Sense açamıyorsun

Bu da benim lafımın arkasında durduğum

Seninse duramadigin anlamına geliyor  

Gerek olmadıgını söylemistim. Piyasada bile olmayan bir hayali arabaya ne konusu olusturacagız? 1,500,000 TL fiyatı var bir de.. Bizim burada para degil ama millet icin fiyatı da yüksek zaten..

Millet hala 15 senelik arabalara biniyor 1,500,000 TL'yi kim kaybetmis de millet bulup buna verecek..

Anlasılan normal vatandasa pahalı geliyor, bizim gibilere de menzilsiz, toplama araba, hatta bana göre de pilli oyuncak araba gibi geldiginden, yani gercekten e200d varken buna mı binecegiz? bunu kullansa kullansa firmanın kendi calısanları kullanıyordur, kağıt üzerinde de su kadar sattık, bu kadar sattık diye de yazıp ciziyorlar ver coskuyu millet alır mı mevzusu..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ekim 2024; 14:30:3 >

İyi,bundan sonra togg markasına yönelik karalama mesajını gördüğüm an şuan olduğu gibi şikayet butonuna basarım

Derdini yönetime anlatırsın

Konusunu açamayacagin şeyleri yazarken 2 kere düşünürsün.

Ben sikayet edilip ceza alınabilecek bir seyi bu foruma yazmam. Benim yazdıgım bir sey buradan siliniyorsa bil ki, haksızlık yapılıyor demektir.. Bu yüzden sen sikayet buttonlarını non stop kullanabilirsin.. Muhtemelen bir sey olmayacaktır..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ekim 2024; 14:44:56 >

Sen togg alanlara ehliyeti bırak toplama araba sadece çalışanları biniyor diye hakaret edeceksin,

Konusunu açmaya gelince topuklayacaksin

Sonra haksızlık olacak öyle mi

Tamam 

Gördüğüm an butona basarım. Arkasında duramayacagin şeyleri yazma buraya,onlarca togg kullanicisi var burada .senin hezeyanlarini iftiralarini dinlemek zorunda değiller.

Buttonlara basarken yavas bas fareyi kırma.. Mouse olmus 1000 TL  

Hangi araca versinler bu segmentteki. Ve sebebleri ile anlat bakalım. Herkes bilgilerini paylaşmanı bekliyor.

• hardday kullanıcısına yanıt

Ben pilli araba sevmem. Mercedes E serisi alın. Fakat mutlaka ucuz elektrikli diyorsanız, bekleyin Tesla Model 3 alın. Cünkü Tesla Model 3, modern ve minimalistik tasarıma sahip. Ic mekanı sade ve büyük bir dokunmatik ekranı var. Dıs tasarımı da TOGG'dan daha güzel.. Ayrıca Tesla performans olarak da güzel. 100 KM / s'ye 3 saniyede ulasıyor motor teknolojisi daha üstün. Tesla Model 3'ün menzili de daha fazla. Tesla hem de supercharger sayesinde 30 dakika sürede %80 sarj oluyor.. Tesla varken Togg alınmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ekim 2024; 17:2:59 >
    Tesla 1.5 milyon mu. Navigasyon ekranı hangisinin daha şık bir daha bak istersen. Togg un motoruda gayet yeterli ülke şartlarında. Şehir içi ışıkta 100 km 3 sn de ulaştığına kimse bakmaz bakamaz. Şehir dışında da zaten 200 ile giden kaç kişi var. Sen önce şartlar ve segment olarak bakmıyorsun. Hâlâ 1.5 ay olup teslanin yedek parçasını bekleyen de vardır dimi 😉

Pilli araba isi teknoloji sever isidir.. Klasik araba gibi olmamalı minimalist tasarımlı, bilgisayar ekranlı teslalar daha modern.. 1,700,000'e Tesla Y modeli de alınabilir.. Supercharger bile yeter..

Piyasada olmayan garip elektrikli arac Togg'u neden alalım?

Hem sırf elektrikli araba almıs olmak icin dandik mal alınmaz sen segment megment diyorsun böyle bilgisayar donanımı kafasıyla araba alınmaz onu da sana söyleyeyim bak ilerde pisman olacagın islere girme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ekim 2024; 17:26:59 >
  • Neye göre dandik. Hyundai buralara 45 yılda geldi. Dünyaya açıldı. Sen bence devrim filmini bir izle tekrar. Orada senin gibi üretilen üretilmeye çalışılan sanayii ye hep kulp bulan bir tayfa vardı. Ümitleri hevesi törpüleyen...

Alternatiflere göre dandik.. Piyasası yok.. Bence sende TOGG yoktur ve al deseler de almazsın zaten

Hyundai Toyota da senin zihniyette olsa idi şuan ülkelerine zerre katkıları yoktu. Allah akıl fikir versin.

Söyledigim gibi paran olsa bile TOGG almazsın..

Ya bir git alan alıyor servis ağı genişliyor. Sipariş ile sıra bekleyenler var. Garanti süreci var. Bir ülkenin markası ama öyle ama böyle her kulvarda olmalı. 1923 den beri kaç tane ülkeye savunma sanayisi sattın.. otomobil sattın, yedek parça temini oldun. Kim hangi yılda yaptı. Bırakın bu sığ düşünceleri. Alana saygı duy geç. Yok dandik yok paran olsa bile alınmaz yok ehliyet bıraksın. Ergen Ergen cümleler...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.