Yalan mı söylüyor adamlar?3 milyon araç satan fıat gurubu bile ayakta kalmak icin gitti PSa ile birlesti.15-20000 araç satma ile ayaktakalacağına inanıyorsan bu forumda haber editörü olman boşa.Gerçi sizler gibi akp yi elestirdiğinde ya da akp li trolü elestirdiğinde forumdan ceza veren bir akp forumunda bunlar gayet normal seyler.Yarın birgün togg tutunamazsa bu söyledikleriniz size hatırlatılır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Togg'un satışları Eylül ayında toparlandı: Elektrikli araçların payı artıyor (3. sayfa)
-
-
Dostum kimse yalan söylüyor demedi.
Fiat’ın psa’nın yatırımları ile togg yatırımı bir mi ? Siz piyasayı falan ne zannediyorsunuz 20-30000 satacaktı aylık araç ? Bu sefer satsa diceksiniz araç yetişmiyor :D siz beni trollükle suçluyorsanız gidin bi yorumunuza. bakın ne yazmışsınız. Troll olan sizsiniz maalesef, Adam akıllı tartışamıyorsunuz bile.
Togg tutunamazsa onların suçu, ben destek veriyorum ama siz köstek oluyorsunuz. Olumsuz haber pompalamaktan neler olduğunu görmüyorsunuz yaptığınız ayıp.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben benzinli devam elektrikli almayayım ihtiyar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdıklarınızın konusunu açabilir misiniz, forumdakiler aydınlansın maksat?
Sizden de bir togg sorunlu batar elinde patlar konusu alsak?
Rusya Ukrayna savaşında Ukraynayi destekleyip Ukrayna havaya uçar Rusyayla uğraşilmaz yazana,
Girdiği her konuda akpli diye ağız dolusu hakaret eden biri için fazla klavye yapmışsın:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 6 Ekim 2024; 10:50:10 >
Tamam buyrun aydınlatın forumu,1500 veren ehliyeti bıraksın deyin
Bilinçlensin insanlar değil mi
Buyrun bekliyoruz?
Dediniz diye bıraktım hocam teşekkürler
Hocam, bıktım vallahi.
Ben konu açmasını bekliyorum şuan, eğer açmazsa marka karalamadan direk yazdıklarının hepsini yönetime şikayet edeceğim
Ya lafının arkasında dur konuyu aç,
ya yalan söyledim özür dilerim yaz
ya şikayeti yollayayim
Hangisi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 6 Ekim 2024; 11:2:20 >
Ya arkadaşım Pazar sabahı neyin derdindesin sen? Olur insanlar TOGG die eleştirmesin markayı karalamaktan şikayetmiş güzel kafa! sizene ister açarım ister açmam sizi ilgilendiren nedir.Biraz mantık git destek olmak istiyorsan 20 Tane TOGG al koy garajına bize ne bôylemi destek olduğunu zannediyorsun burayı şikayet ettin diğer kanallarıdamı şikayet edicen? Twiterda konuşulmuyomu bunlar zannediyon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yalnız ben marka karalama yaptığınızı iddia etmedim,togg sorunlu patlar batar gerçek hayat akplilerin kafasında gibi geçmiyor falan yazmışsınız,
Buyrun forumu aydınlatın dedim.
Marka karalama yapan togga para veren enayidir minvalinde yorum yapan arkadaş
Tabi sizi de o ve onun gibi üyelerimizle aynı yapan bir özelliğiniz var
Söylediklerinizin bir türlü konusunu açamiyorsunuz
Bence çekinmeyin,forumu aydınlatın.
Batacak projeye ,sorunlu markaya para vermesin insanlar değil mi?
Benceler ile daha çok cebellesir rezil olur kaale alinmazsin.
Ônceki yorumlarınızı gördümde yazdım niyetiniz belli çünkü.Banane ben nie TOGG konusu açayımki ben araba almıyorum motorsiklet kullanıyorum Araba alacak bir bütcem yok.Ben sadece burdaki arkadaşın açtığı konuya istinaden kendi fikrimi belirttim herkesin kendi tercihi banane.
Togg toplama çöp İtalya'dan geliyor konusunu açamam
Togga 1.500 veren ehliyeti bıraksın konusunu açamam
Togg Almanya'dan gemiyle geliyor konusunu açamam
Togg akp gençlik kollarına yapılmış toplama araba akplileri kandırıyorlar konusunu açamam
Togg patlar batar iflas eder elinizde patlar sorunlu konusunu açamam
Arkadaşım bak sen ve senin gibi 20 30 forum üyesinin yazdıkları var burada nick nick yazarım. Bir tanesi de burada zaten hali hazırda.
Neden hepinizin ORTAK ÖZELLİĞİ söylediklerinizin konusunu açamamanız hiç düşündün mü?
Hani herkesi akpli falan ilan ediyorsunuz işinize gelince,siz hani çok biliyorsunuz çok okumuş görmüş geçirmiş insanlarsiniz ya,cahil değilsiniz ya
Yazın buyrun foruma,cahil kitle aydınlansın,insanlar 3 kuruş paralarını togga kaptırmasin batacak proje bu
Değil mi?:))
Arkadaşı kaale almanızı kolaylaştırayım
https://forum.donanimhaber.com/cin-uyariyor-ek-gumruk-vergisi-almanya-ya-zarar-verecek--159597061-3
-
Toğun fişi çekildi BYD fabrikayı kursun bakalım ne olacak
-
Fişi kim çekti,nasıl çekti,konu açarak forumu aydınlatır mısınız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X