|
Türkiye otomotiv pazarı Kasım ayını rekor satışla kapattı
-
- Abi kimsede para yok. Herkes aç, pazarda herşey en az 50TL.
- Herkeste para var abi, görmüyon mu araba satışlarını, her ay rekor kırılıyor.
-
Her yıl rekor kırılıyor . Hani millette para yoktu ! Hani ekonomik krizdeydik !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açız Aç ama araba alırız aga yatırım yapıyoz sonuçta. Araç filolarımızıda yenileyelim. Eee Kiralık araba da lazım :D
-
aç olan kimse yok . o halk tv nin goygoyu . onlara bakarsan herkes çöpten besleniyor. benim çevrem orta sınıf,herkesi keyfi yerinde . tatile gidiliyor 5 milyona ev alınıyor, araba değiştiriliyor. ufaklığın öğretmeni oğlunu almanyada okutuyormuş mesela. öğretmen işte lan maaşı belli . zaten seçimlerde halkın tercihi de belli. bi sıkıntı olsa anlardık.
-
bence de bi sıkını yok, millette para var. hem de öyle böyle para değil. abuk subuk tv kanallarına bakarsan herks aç. aç yok bence bu ülkede, herkes gayet mutlu mesut...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 3 Aralık 2024; 16:22:17 > -
Yanlış olan önermeler
- Abi kimsede para yok. Herkes aç, pazarda herşey en az 50TL.
- Herkeste para var abi, görmüyon mu araba satışlarını, her ay rekor kırılıyor.
Doğrusu şu:
Ülkede müthiş bir gelir dağılımı adaletsizliği var. Özellikle son yıllardaki (5, 6) ekonominin kötü yönetilmesinden ötürü zengin iyice zengin, fakir iyice fakir oldu. 5 eve sahip olan artık 7, 8 eve sahip hale geldi (kira gelirleri çok arttı). Araba bayilerinde, pahalı restoranlarda, cafelerde, beş yıldızlı otellerde bu zenginleşen veya bu dönemde fakirleşmemeyi başarabilen insanları görüyoruz ve "abi herkeste para var ya" diyoruz ama evlerinde duran yoksul milyonları görmüyoruz. Oysa evlerinde oturan yoksul milyonların sayısı çok daha fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 3 Aralık 2024; 15:51:38 > -
Ülkede adım atılacak yer kalmadı hem insan kalabalığı hem araç fazlalığı olarak halende deli gibi araç aliniyor benim aklım almadı gitti bu olayı ülke zaten patlamış nüfus yoğunluk açısında alan alana alan alana söylenecek söz yok ben bu ülkeyi bu insanlari bir çözemedim gitti arkadaş...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İmzamı bırakıyorum. klavyene sağlık...👏🏼
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ingilizce öğretmeniyim bırak çocuğu yurt dışında okutmayı araba almayı kendi evimin sahibi bile olmak hayal. Öğretmenler odasında dönen muhabbet ölmeden evimiz olur m? Zor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hali hazırda arabası ve evi olanlar, yenilerini alıyor olan bu. Yalandan da haber yapılıyor fiyatlar o kadar düştü ki rekor kırdı artık ucuzlamasını beklemeyin cart curt.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sokağa çık bak kaç kişinin yüzü gülüyor sonra konuş. Adamı deli ettiniz yalanlarınızla evet sizin kafileniz mutlu çünkü 5 para etmez liyakatsiz adamlar normal koşullarda bir bok olamayacakken şimdi kendilerine hürmet eden yalakaları var.
-
kpss denen zıkım bela bile devlet kadrolarına torpilsiz atama olsun diye geldi. türkiye herzaman böyleydi,adamın varsa işin görülürdü. siz yeni yeni büyüdüğünüz için şimdi böyle sanıyorsunuz. eskiden sanayide memura öğretmene iş yapmak istemezdi kimse 3 kuruş maaş alıyor diye beğenilmezdi 2001 krizi sonrası patladı bu öğretmenlik memurluk puanları falan. burada çoğunun doğum tarihi bile o yıllardan sonradır yani.
-
Yeni yeni büyümedik turgutlarıda gördük tansuları da gördük. O zaman bir örtülü ödenek davası bile nasıl skandal olmuştu şimdi göstere göstere onun 10 katı hergün yapılıyor ve susuyorsunuz. O zaman kimse torpille üniversitede hoca olamazdı. Şimdi gel bak bakalım kaç tanesi gerçek prof. Prof diye danışmanlık alıyoruz Euraka projesine adama biz ders veriyoruz. Türkiye hiçbir zaman bu kadar liyakatsiz olmadı gelip bunu iddaa ediyorsan zaten amacın belli.
-
2013 den sonra film koptu; batan tam battı, çıkan tam çıktı, benim gibiler de batmamak için kıçını yırtıyor
-
Piyasada çok düşük fiyat teklif eden galerici ve alıcı var. Otobid çok mantıklı ve revaçta son zamanlarda açık artırma usulü
-
List of countries and territories by motor vehicles per capita - Wikipedia
1000 kişi başına 354 araç (otomobil değil hepsi) ile dünyada 78. sıradayız ve üstelik bu rakam 85 milyon üzerinden hesaplanmış, ülkede yaşayan mülteciler dahil edilmemiş bile.
ABD 11. sırada, İtalya 18. sırada (çünkü motosiklet çok), Fransa 25. sırada, Almanya 32. sırada, Yunanistan 43. sırada.
Mültecileri hesaba katarsan gerçek yerimiz 81.lik. Aksine, otomobil sahipliğinde Avrupada sondan ikinci veya üçüncüyüz. Avrupa ortalaması 560 Türkiye ise 168 otomobil her 1000 kişi başına.
16 milyon nüfuslu İstanbula bakıp ülke hakkında sonuç çıkarmak doğru olmaz eğer İstanbulu baz aldıysanız.
-
Ülkedeki gelir adaletsizliğini gösteriyor aslında, maaşlı çalışan kıçını da yırtsa sıfır araç hayal artık.
Bu araçları kim alıyor sorusu çıkıyor o zaman ortaya. Demek ki mavi yaka ve patronlar sağlam kazanıyor şu an ve araçları topluyorlar.
-
Foruma baksan son 5 yıldır araç satılmaması lazımdır öncesi de var tabi. Her ay bu son gelecek ay kesin satışlar dibe vuracak firmalar batacak. Açar birisi az sonra yine böyle bir konu.
-
en başta rent a car lar, sonra galericiler.
-
Doğru söze ne denir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yanlış olan önermeler Doğrusu şu: Ülkede müthiş bir gelir dağılımı adaletsizliği var. Özellikle son yıllardaki (5, 6) ekonominin kötü yönetilmesinden ötürü zengin iyice zengin, fakir iyice fakir oldu. 5 eve sahip olan artık 7, 8 eve sahip hale geldi (kira gelirleri çok arttı). Araba bayilerinde, pahalı restoranlarda, cafelerde, beş yıldızlı otellerde bu zenginleşen veya bu dönemde fakirleşmemeyi başarabilen insanları görüyoruz ve "abi herkeste para var ya" diyoruz ama evlerinde duran yoksul milyonları görmüyoruz. Oysa evlerinde oturan yoksul milyonların sayısı çok daha fazla. |
aç olan kimse yok . o halk tv nin goygoyu . onlara bakarsan herkes çöpten besleniyor. benim çevrem orta sınıf,herkesi keyfi yerinde . tatile gidiliyor 5 milyona ev alınıyor, araba değiştiriliyor. ufaklığın öğretmeni oğlunu almanyada okutuyormuş mesela. öğretmen işte lan maaşı belli . zaten seçimlerde halkın tercihi de belli. bi sıkıntı olsa anlardık. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X