Şimdi Ara

Motosiklet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşük bütçeli bir motor istiyorum.Bütçe=Maksimum 2.500 diye tahmin ediyorum.

• Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama ben bu tarz motosiklet istemiyorum.Daha çok Touring tarzı motosikletlerden birini istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hbyk12

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama ben bu tarz motosiklet istemiyorum.Daha çok Touring tarzı motosikletlerden birini istiyorum.

He oldu 2500tl var touring tarzı istiyorsun. De git, bi bitmediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama ben bu tarz motosiklet istemiyorum.Daha çok Touring tarzı motosikletlerden birini istiyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-planet-yolda-fark-edilmek-isteyenlere.gercekten-cok-guzel-227912155/detay

• dostum bütçe motor için baya az. Ekipman harici 2500 tl varsa mondialin 2000 tl'lik ''APAÇİ'' motorlarına bak derim
  • quote:

Bütçe=Maksimum 2.500 diye tahmin ediyorum.

Bunun ne anlama geldiğini anlayamadım. Aradığın motoru bulunca sağdan soldan para toplayacaksın da, 2500 lira toplayabileceğini mi tahmin ediyorsun, yoksa henüz cebindeki parayı saymadın ama 2500 lira olduğunu mu tahmin ediyorsun?

Aradığın motoru şurada bulabilirsin. Parana göre istediğini seçebilirsin.
    https://www.sahibinden.com/motosiklet/ikinci-el?a269_max=2016&sorting=price_asc&a269_min=1985&a266=62039

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entarhan -- 17 Ağustos 2016; 8:18:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çocuk Scooter tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Araba tavsiyesi.
    3 yıl önce açıldı
    Araba tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütçeyi de en fazla bu kadar olabilir diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hbyk12 -- 17 Ağustos 2016; 18:50:33 >
  • Hbyk12 H kullanıcısına yanıt
    O fiyata bulabileceğin modeller gerçek touring tarzı değil de ondan. Parana göre motosiklet alabilirsin onda bir sıkıntı yok. Touring GİBİ bir şey de alabilirsin onda da sorun yok. Ama tarz belirtip sonra "bütçenin az olduğunu biliyorum" gibi ajitasyonlara girme. O paraya alınabilecek bir sürü motor var ama yok şu tarz yok şu model olsun diyecek bir para değil. Ayağını yerden kesip sorun çıkartmıyor mu? öp de başına koy. Yok touringmiş yok cruisermış, çok biliyorum havalarına girmeyin diye söyledim üzerine alınma. 100,000. kez açılmış bir konu olduğundan azıcık fenalıklar geliyor insana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 17 Ağustos 2016; 17:16:51 >
  • Teşekkür ederim.Peki önerebileceğin 2. el bir motosiklet var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.