Şimdi Ara

Motosiklet yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Aracımı sattıktan sonra bi motosiklet almaya karar verdim. Ancak bu konuda baya bilgisizim tavsiyenizi bekliyorum.. Aklımda 2 adet motor var. Glemour 125 veya motoran spada 200 xfire modeli. Fiyatları 5-6 bin civarı bütçemde o kadar. Marka model öneriniz nedir aradığım tip sport,naked, super sport, ROAD star. Beygir veya motor takıntım yok.. Sağlam birşey olsun hız icin kullanmayacağım bütçe maksimum 6.5 bin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam senin durumundayım 5k-6k civarı param var cbr 125 alıp üstünü senetle halletmek istiyorum kısa vadede. 5-6bine ikinci el baktım ama çok rezalet durumda kullanıcısı apaçi olan cbrlar var. Sanırım bi 10k çıkarmak gerekiyor super sport için.
  • Hocam motosikleti konusunda kendime güveniyorum hocam ve cbr gibi bi alete 5-6 binden fazla para verilmez bütçeniz 6 k ise hero veya bajaj alabilirsiniz ve cbr dan daha fazla tatmin eder sizi paranızı çöpe atmayın cbr a o para değmez istediğiniz kadar araştırın motor kötü mü ? Hayır ama fiyatı fazla ve haketmiyor.
  • Yoğun araştırmalar sonucu yamaha ybr 125 Dr karar kıldım gibi hem cbr nin yarı fiyatında hemde performans olarak neredeyse aynı. Karbüratörlü motor analog gösterge gibi sıkıntıları olsa da çok rahat ve kolay piyasası olan bi motor gibi görünüyor. Kullanan 2-3 kişi ile konuştum gayet memnunlar sanırım bundan alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50cc Motor tavsiyesi yardım
    4 yıl önce açıldı
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.