Bildirim
Motosiklete en uygun lastik ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
michelin -
michelin ama hangi modeli.? -
hocam hayırlı olsun öncelikle arka lastik standart olarak ince mi geliyor yoksa kalınca birşey mi ? birde kalın lastik takabiliyor muyuz onu merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 6 Haziran 2012; 19:34:56 > -
hocam tahminim buyuk lastik takamıyoruz ama lastikler cokta ince degil.. Benim sürüşüme göre tam ayarında ama virajlarda biraz asvalt beni öpmek istiyor tek sıkıntı bu .d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_b_kaan -- 7 Haziran 2012; 21:56:21 > -
-
Michelin 3ct veya 2ct alabilirsin hatta istersen ön 120 arka 150 olarak boyutta ufak bir oynamada yaparsın, fakat orjinal ebatları kullanmak daha iyidir -
-
En uygun lastikler fabrika verilerindeki lastiklerdir. Kalın lastikte takabilirsiniz ama güzel görünsün diye kalın lastik takarsanız, performans kaybı yaşarsınız. Çünkü eskisine göre daha ağır, büyük ve sizin motosiklet için tasarlanmamış olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: viper17
michelin
Pilot modeli varsa sizin motora uygun tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X