Şimdi Ara

Motosiklete en uygun lastik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce 2012 model cbr 250r sahibi oldum .Ama lastikleri biraz berbat..Ve lastiklerimi değiştirmek istiyorum fiyatı önemli değil bana önerebileceğiniz en iyi lastik nedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_b_kaan -- 6 Haziran 2012; 15:33:36 >

• michelin
  • michelin ama hangi modeli.?
  • hocam hayırlı olsun öncelikle arka lastik standart olarak ince mi geliyor yoksa kalınca birşey mi ? birde kalın lastik takabiliyor muyuz onu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 6 Haziran 2012; 19:34:56 >
  • hocam tahminim buyuk lastik takamıyoruz ama lastikler cokta ince degil.. Benim sürüşüme göre tam ayarında ama virajlarda biraz asvalt beni öpmek istiyor tek sıkıntı bu .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_b_kaan -- 7 Haziran 2012; 21:56:21 >
  • Michelin 3ct veya 2ct alabilirsin hatta istersen ön 120 arka 150 olarak boyutta ufak bir oynamada yaparsın, fakat orjinal ebatları kullanmak daha iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KALİTELİ ARAÇ JANT MARKALARI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En uygun lastikler fabrika verilerindeki lastiklerdir. Kalın lastikte takabilirsiniz ama güzel görünsün diye kalın lastik takarsanız, performans kaybı yaşarsınız. Çünkü eskisine göre daha ağır, büyük ve sizin motosiklet için tasarlanmamış olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

michelin

Pilot modeli varsa sizin motora uygun tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.