Şimdi Ara

Motosikletliyi neredeyse düşürecekti [VİDEO]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gün önce açtığım konuyu hatırlayan vardır.
    Benim olayımda buna benzer tek fark araba bana dokundurdu ve minibüsle seviyeli bir ilişki yaşadım.

Bunlarda hiç mi vicdan yok? O adam orada düşse arkasından gelen başka bir araç onu ezip öldürse ne olacak?
    Bir gram akıl yok şu hareketi yapanlarda

Aracın plakası 34 DC 5674

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcraz -- 7 Şubat 2014; 17:23:36 >

• Buradada motosiklet sürücüsünü hatalı bulanlar olacak bence
  • Motorsiklet sürücüsünü görmeme gibi bir şey imkansız. Emniyet şeridinide kullanıyor, yaptığı şeyin bilincinde. Adam akıllı bir Ülke olsaydı bu Audi li pisliği Cinayete teşebbüsten yargılarlardı.
  • Motorcularla otomobilcilerin birlikte karıştığı kazalar. Altyazıları bile var.

Buyrun:http://www.youtube.com/watch?v=IrNnb2VAveo
  • 34 DC 5674

Mesaj tag olsunda ileride arabayı satarken alıcak kişi aklına gelirse plakayı googleye yazmak benden tavsiye böyle şeref yoksunu kişilerden araç alma
  • Plakayı başlığa yazın bence.
  • Aklı olsa Audi'ye binmez diyelim.Bunları cinayete teşebbüs dışında aynı motoru vericen altına aynı hareketi yap bakalım dik durabilicek mi üstünde biraz empati kurmalarını sağlamak lazım ama öküz empatiden ne anlar.
  • İşte bu video'da emniyet şeridinden geldiği yetmiyormuş gibi motora yaptığı hareket tamamen SUÇ!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.