Şimdi Ara

Motosiklette Hakimiyet Sağlamak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar, Cbf ve Ybr motorları kullanmaktayım. ufak ufak alışmaya çalışıyorum. Sürüş esnasında debriyaj vites vs hep karıştırıyrum. vites göstergeside yok arada yanlış vitese atıyorum. Dur ve kalklarda sanki motor benden bağımsız hareket ediyor. ışıklarda vs durmak tam bir fecaat motor duracak diye tırsıyorum heycan yapıyorum:D Sürüş esnasındada virajlarda vs direksiyon hakimiyetim de çok iyi değil. Bunları nasıl aşabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SistemToplayanAdam2017 -- 8 Kasım 2017; 22:14:33 >

• Eğitim şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Eğitim şart.

Doğru söze ne hacet :) eğitimini de gördük fakat bu biraz pratikle alakalı Vitesli motor sürmeyi kolaylaştıracak pratik bilgiler lazım ustam :) hakarete gerek yoktu
  • SistemToplayanAdam2017 S kullanıcısına yanıt
    Hakaret mi? ,bir şey demedim peki. Madem eğitim aldın bunları aşmış olman lazımdı. Debriyaj vites sıkıntı oluyorsa Scooter al bir çok açıdan da avantajlı. İlla vitesli olacak dersen bol bol dur kalk pratiği yap, göstergeye bakma, motor hakimiyetine değil etrafına odaklan, hakimiyet kendiliğinden gelişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Hakaret mi? ,bir şey demedim peki. Madem eğitim aldın bunları aşmış olman lazımdı. Debriyaj vites sıkıntı oluyorsa Scooter al bir çok açıdan da avantajlı. İlla vitesli olacak dersen bol bol dur kalk pratiği yap, göstergeye bakma, motor hakimiyetine değil etrafına odaklan, hakimiyet kendiliğinden gelişir.

Scooter kullandım ustam. bu tür sıkıntıları yaşamadım ama vitesliye geçince bir tuhaf oldum, Konudaki amacım ise belki sende veya senden başka kişilerde illaki benim gibi acemilik çekmiştir. uzun bir müddet, Bu acemiliği üzerimizden nasıl atacaz. Buna dair fikir alışverişiydi, Tavsiyen için teşekkür ederim.
  • SistemToplayanAdam2017 S kullanıcısına yanıt
    Valla açıkçası usta falan değilim vitesli kullanmayı da bilmem eğitime gittim ehliyet alacak kadar öğrendim yetti. 45 yaşından sonra uğraşamam vitesti debriyajdı ben Scooter ile mutluyum 250cc piaggio sahibiyim. Çok rahat tam benlik motor. Belki senin tarzın da Scooterdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hafif ticari ve yol tutuş!!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.