Şimdi Ara

motosiklette vitesi boşa almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hani motosikletin vitesleri 1-N-2-3-4-5-6 ya; Vites 1'de iken debriyaja basıp kaldırınca 2'ye mi atar yoksa 1'e mi? Vitesi 1'den 2'ye, 1'den N'ye, 2'den 1'e ve 2'den N'ye nasıl atarız?

• 1 de iken tam kaldırırsan 2 ye atar, yarım kaldırırsan boşa geçer. Yarım tam olayı motordan motora değişir, görecelidir hissetmek lazım. Zaten göstergede boş lambası var 1 den 2 ye geçerken illa ki yanar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty

1 de iken tam kaldırırsan 2 ye atar, yarım kaldırırsan boşa geçer. Yarım tam olayı motordan motora değişir, görecelidir hissetmek lazım. Zaten göstergede boş lambası var 1 den 2 ye geçerken illa ki yanar.

Teşekkür ettim.
  • Arkadasim ben bunu uygulumali ogrendim, vites 2deyken bosa atmak istedim ve 1e attim CAT diye ses geliyor. Sonra ogrendimki 2den bosa atmak icin hafif basacaksin, sert basarsan 1e geciyo eger biraz suratliysende bosa atmak dusmeye delalet olabiliyor. Cok kotu bir olay. Ben bunun yuzunden dustum 1 sefer. Bidaha seyir halindeyken bosa atmadim
  • motosiklette en iyi boşa atma yöntemi debriyaja basılı tutacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

motosiklette en iyi boşa atma yöntemi debriyaja basılı tutacaksın

adam biliyor ya o sırada ara gaz vereceksin
  • Bazı motosikletler seyir halinde boşa geçmezler. Zaten motosiklet ile boşta gitmek çok tehlikelidir, tavsiye etmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.