Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MOTOSPEED Inflictor Mekanik Oyuncu klavyesi [!!ŞOK FİYAT KARGO BEDAVA!!] Satın Al 7 Şubat 2016 17:09 1 1 MOTOSPEED Inflictor Mekanik Oyuncu klavyesi [!!ŞOK FİYAT KARGO BEDAVA!!] MOTOSPEED Inflictor Mekanik Oyuncu klavyesi -KLAVYENİN RAHATLIĞI TARTIŞILAMAZ -RGB backlit renk vardır.(Bildiğiniz Razer Chroma) -ZEMİN FIRÇALANMIŞ ÇELİK. -ÜRÜN KUTUSUNDA AÇILMAMIŞ VE SIFIR ŞEKİLDE GELİCEKTİR. -ÜRÜN BİZZAT KULLANILIP TEST EDİLMİŞTİR. -ANAHTARLANABİLİR GÖĞKUŞAĞI RENKLERİNE SAHİPTİR [İSTEDİĞİNİZ TUŞA İSTEDİĞİNİZ RENK MÜKEMMEL BİR ÖZELLİK] . -KLAVYENİN 60 MİLYON BASMA ÖMRÜ VARDIR. -UZUN SÜRELİ KULLANIMLARDA TUŞLARDA ERİME BOYA ÇIKMASI VB. OLMAZ ÜRÜN HAFİF OLMASI AMAÇLI ALT KISMI SERT VE KALİTELİ BİR PLASTİKTENDİR. -SU GEÇİRMEZ [BLACK SWİTCH MEVCUTTUR] TUŞLAR KOLAYCA ÇIKIP TEMİZLENEBİLİR. -BU FİYATA BU KALİTEDE MEKANİK KLAVYE [SIFIR] BULMAK ÇOK ZORDUR. -ŞU ANDA KULLANDIĞIM KLAVYEDE BUDUR GAYET MEMNUNUM 2. SENESİNİ DOLDURDU. [ÜRÜN 22.02.2016 TARİHİNDE ELİMDE OLUCAKTIR] [AYIRMAK İÇİN PM DEN ULAŞABİLİRSİNİZ ÜRÜN STOKU 2 ADETTİR .] [İSTANBUL İÇİ ELDEN BAŞKA İL'E KARGO MEVCUTTUR] [[[KARGO ÜCRETİ TAMAMEN BANA AİTTİR.]]] [[[KARGO ÜCRETİ TAMAMEN BANA AİTTİR.]]] [[[KARGO ÜCRETİ TAMAMEN BANA AİTTİR.]]] [[[KARGO ÜCRETİ TAMAMEN BANA AİTTİR.]]] Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün >>SATILIK<< [RENKLİ]CK104 MOTO SPEED MEKANİK OYUNCU KLAVYESİ [[ŞOK FİYAT !!!]] STEELSERİES MOUSE PAD [SMALL] HER ÇEŞİT [[KARGO BEDAVA]] MOTOSPEED Inflictor Mekanik Oyuncu klavyesi [!!ŞOK FİYAT KARGO BEDAVA!!] MOTOSPEED Inflictor Mekanik Oyuncu klavyesi