Şimdi Ara

Mount and Blade Modları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hem warband hem de fire&sword için denediğiniz, oynadığınız ve beğendiğiniz modlar var mı? iki haftadır inceledim bir sürü modu ama bi türlü beğenemedim birini, zaten bir bölümü işin içine büyüyü de koymuş, öyle istesem elder scrolls a geçerdim geri

Önerebileceğiniz modlar varsa ve benimle paylaşırsanız teşekkür ederim şimdiden.

• Warband için Osmanlı Balkanların Fethi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thomasyalarin

Arkadaşlar hem warband hem de fire&sword için denediğiniz, oynadığınız ve beğendiğiniz modlar var mı? iki haftadır inceledim bir sürü modu ama bi türlü beğenemedim birini, zaten bir bölümü işin içine büyüyü de koymuş, öyle istesem elder scrolls a geçerdim geri

Önerebileceğiniz modlar varsa ve benimle paylaşırsanız teşekkür ederim şimdiden.

a Clash of Kings modunu şiddetle tavsiye ederim warband için oyuna game of thronesdaki devletlerin ekliyor hepsinin asker tipleri farklı 12-13 tane felan devlet var bunların yanında yerleşik yaşamayan orduları acayip güçlü sürekli etrafı yağmalayarak yaşayan 3-4 tane daha ırk var bunların başında belli adamlar var khal drogo targeryan gibi. İstersen doğduğun toprakların ordusuna felan yazılıp asker olabiliyorsun seferlere çıkıyorsun sıradan bir asker olarak ama zamanla normal oyunda askerlerini terfi ettirir gibi senide terfi ettiriyolar böylece oyun başında baya tecrübe kazanıyorsun ilerde kralın lordlarından biri olabilirsin başarılı bir savaşçı olursan. göçebe yaşayan devletlerin ordusunada katılabiliyorsun sanırım ama onu hiç denemedim tam bi bilgim yok. Ben eskiden oynuyordum bu modu cidden adamlar çok uğraşmış en ince detayına kadar kaleler felan en kaliteli mod bence oyun zevkimi 3 e 4 e katlamıştı.

daha sayamadığım bissürü özellik var internette bulabilirsin bilgileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CruWiT -- 24 Ocak 2014; 17:06:18 >

• teşekkürler cevaplar için, osmanlı fethi pek sarmadı ama game of thrones u görüp de indirememiştim, tekrar deneyeyim onu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.