Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.061
Cevap
91
Favori
265.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar oyuna tekrar başlıyım dedim. oyunun türkcesi bozulmuş. bazen türkce bazen yabancı yazıyor. sizdede böylemi?
  • Beyler oynama suresi daha 0 saat olan, hic oynanmamis hesabi 70 TL ye satiyorum. ilgilenen varsa ozel msj atsin. dukkanima baksin. Iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 12 Haziran 2020; 12:44:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2 ay ara verdiğim oyuna tekrar bakayim dedim.bi kaç sorum var size

- oyunun türkcesi yer yer bozuldugunu yarı türkce yarı ingilizce oldugunu gördüm sizde de böylemi?

-oyunda para kasmanın yolu nedir? kervanlarım devamlı yakalanıyor. başka daha kolay yolu nedir?

-zindan a tutsak atmamın bir avantajı varmıdır? yoksa dezavantajımı vardır? zindanımda 400 e yakın tutsak var. bunların bana masrafı oluyormu? yoksa sadece lord larımı atayım zindana .

-yakaladıgım lordları idam etmek hala kötü bişeymi? eskiden kendi klanımdaki lordlar la bile ilişkim - ye düsüyordu.

yardımınızı bekliyorum.
  • Arkadaslar lutfen yardim
    nufusum yüksekti kendi kendine erimiş gitmiş sonradan fark ettim. nufusum suan 8 10 arası. nasıl kurtarırım oyunu. ne kale veriyor bana. ne de politika acabiliyorum. lütfen yardım edin.oyunum cöpmü oldu? neler yapmışlar oyuna.oynanmaz hale gelmiş.resimde gözükdügü gibi 2 madde den ddolayı devamlı nufus kaybediyorum.
    ar@emrah44 @atiktuk @karadavud87

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 13 Haziran 2020; 7:19:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

ilk mesaj güncellendi
    hocam bu oyunun full ü sorunsuz versiyonu sizin fikrinizce tahmininizce ne zaman gelir. oyun hala oynanamıycak derecede bug ve hatalarla dolu. 2 gün önce yeniden başladım hala sorunlar var.
  • Oyun çok zor. Bir krallığa savaş açıp 1-2 kalesini alıyorum ama üst üste 3 kere 600-700 kişilik ordu ile geliyorlar. Hadi 2'sini aldın ama 3.'de kaybediyorsun. Kaleden uzaklaşsan hemen saldırıyorlar. Gerçekçi zorlukta açmıştım oyunu şimdi kolaya aldım. Yani bu düşmanın üst üste 700 kişilik ordu ile gelmesine çözüm ne? Bu durumda oyunda ilerleyemiyorum ki anlamıyorum.
  • 1.4.1 ün üzerine hala yeni bir güncelleme gelmedi.

Lycaron'u ele geçirirsen kimseye veremiyorsun oyun orda çökmeye başlıyor ve tıkanıp kalıyor.
    Arzagos'un komplo gücü 2000/2000 olunca da oyun çöküyor ve oynayamıyorsun.

Yani 1.4.1 kimse oyunu oynayamasın diye yapılmış bir güncelleme sanırım. Çözümleri bilen varsa paylaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystical23

hocam emin değilim ama belki politikalarla alakalıdır
    kale kusatman icin köye saldırman gerekmiyor lord cevir saldır sonra dogru kaleye
    bide krallık kurduysan sahip oldugun köy kadar gelir gibi gelen nüfus var
    2-3 sehrin yada kalen olunca savasıyosanda aynı zamanda nüfus cok sıkıntı olmuyor
    benim hic 1000den düsmedi bir zaman sonra
    Peki hocam kale alıyorum, 3 kere üst üste 700 kişilik ordu geliyor. Kale elimde kalmıyor. Nereye dalsam böyle. Yani sizde de oluyor mu anlamıyorum. Çok aşırı güçlü geliyor düşman defalarca üstelik.
  • Oyununun MP’si şuan ölü. Kuşatmada maç bulamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunda co-op mod var mı? yani 2 arkadaş girip hikaye modu gibi oynayabiliyormuyuz?
  • Oyunu kolaylaştırma modu var mı? Yoksa çıldiriciim. :)
  • Vay be , ilk gün aldım oyunu 80 saat dayandım ama yok aynı şeyleri yap yap yap bıktırdı. Hızlı sükse yaptı ama devamı gelmedi umarım düzene sokarlar da oynarız..
  • 144 saat oynayarak bitirdim final videosu felan bekliyoruz taleworlds'ten.
    Nedim Can Incebayyoutube
    Mount&Blade 2 Bannerlord Massive 2000 Men Cinematic Siege Battle l Empire vs Battania Ultra Graphics
    https://www.youtube.com/watch?v=a4Yldd_BT3A

şu arkadaş efsane yapmış ellerine sağlık.

• Epic'de satışa çıkmış. 60 TL'lik kupon ile 60 TL'ye alınabiliyor.

• Sp!deR kullanıcısına yanıt
    tam olarak bunu yazmaya geldim müthiş fırsat.Epic store steam gibi güncel tutuyor mu oyunu bilen var mı?
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    efsane fırsat :) bekleyenler muradına erdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmin

tam olarak bunu yazmaya geldim müthiş fırsat.Epic store steam gibi güncel tutuyor mu oyunu bilen var mı?
    tabikide.
  • epic store da mod desteği yok galiba
  • 1 temmuza kadar 59 TL oyun epicden alınabiliyor.

Ben korsanı oynuyordum yarın alacağım zaman geçtikçe tam sürüme geçiş olacağı için 59 TL çok uygun fiyat giriş fiyatına göre.

• epic üzerinden oyunu 60 tlye alarak araniza katilmiş bulunmaktayim.

oyunu epicden alan arkadaşlar mod yapmak için nexus sitesini kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.