Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.061
Cevap
91
Favori
265.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sanırım skyrimde olduğu gibi bu oyuna da bug giderici modların çıkmasını bekliycez
  • 2 saat oynamışken iade etsem mi diye çok düşünmüştüm şimdi toplam oynama sürem 4 saat oldu inşallah ilerde keşke iade etseydim diye pişman olmam :/
  • Buglar falan erken erişimdeki sandbox bir oyun için çok normal. İade edenlerin tam sürümde pişman olacağına eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcsergeant

https://flingtrainer.com/trainer/mount-blade-ii-bannerlord-trainer/
    buradan kendi sürümünüze uygun trainer indirip deneyebilirsiniz
    program nasıl calısıyor hocam. once trainer i calıstırıp sonra oyunumu acıyoruz? programı calıştırmadan once yapmamaız gereken bişey varmı?
  • Oyunu açmadan önce yada açtıktıktan sonra da çalıştırabilirsiniz. Farketmiyor. Ekstra birşey gerekmiyor. Sadece oyunun 1.4.1 sürümünde birkaç özellik çalışmıyor, ama "max character relationship" çalışıyor
  • quote:

Oyunu açmadan önce yada açtıktıktan sonra da çalıştırabilirsiniz. Farketmiyor. Ekstra birşey gerekmiyor. Sadece oyunun 1.4.1 sürümünde birkaç özellik çalışmıyor, ama "max character relationship" çalışıyor
    bana o ozellik yeter hocam.başını ağrıttıysam kusura bakma. önerilerine acıgım. programda lunu kesin ac dediginiz önerdiginiz bişey varsa acayim onuda.
  • estağfirullah, sonuçta hiledir, istediğiniz şekilde oynamak size kalmış. iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Oyunun en iyi ayarları nedir? Ryzen 5 2600 ve rx580le ultrada droptan oynayamiyorum. Fps 120-80 arasi gidiyor bir anda 15e düşüyor
    yok mu yardımcı olabilecek
  • quote:

estağfirullah, sonuçta hiledir, istediğiniz şekilde oynamak size kalmış. iyi oyunlar.
    ya hocam hileye en başta karşı cıkan lardan birisiyim. düşman lordunun kafasını kesiyorum. kendi şehrimdeki eşraf benle - 100 oluyor ilişki. hiçbir yerden asker alamıyorum.<tüm eşraflar -100 oldu. madem kafa kesmek kötü bişey niye koydular? kafa kesmeyincede ya kaleden kacıyor ya tutsaklıktan kacıyor alıyor 500 600 kişilik orduyu geri geliyor. düşman krallık hiç zayıflamıyor lord kesmeyince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

yok mu yardımcı olabilecek

Alıntıları Göster
    Oyun HDD de kuruluysa ondan dolayı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: II. Ceki

Oyun HDD de kuruluysa ondan dolayı olabilir

Alıntıları Göster
    yok hocam sadece bannerlordta yapıyor drop olayını. acaba ayarları nasıl yapmalıyız
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Guide :: OYUN PERFORMANSINI ARTTIRMAK - *Güncellendi* 15.05.2020
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2045091343

şöyle bir rehber hazırlamışlar, bi inceleyin isterseniz.

• mcsergeant kullanıcısına yanıt
    hocam verdiginiz programı calıstırdım ilişki durumunu oyun icindeyken calıstırdıgımda 100 oluyor. program altda calısırken herşey guzel. ancak save yapıp cıktıgında. ve tekrar girdiginde programı tekrar calıştırmazsan eski haline geri donuyor. mantıken cok sacma yuzde 100 ilişkin olan adamla programı calıştırmayınca -100 e geri düşüyor. kaydet digimizde oyle kalması gerekmiyormu?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hecaton -- 28 Haziran 2020; 15:27:17 >
  • Oyunu arkadaşın hesabından oynamıştım deneme amaçlı ileride alır mıyım diye,

Birincisi 7 senenib ardından böyle bi oyun gelmesine cidden şaşırdım 3-4 sene geçse gelse neyse derdim ama 7 sene de bu mu çıkmış ortaya makyajlı warband bildiğin.

bi 6 saat oynanışım var yaklaşık ve sonra gerçekten sıkıldım çünkü oyun kendini çok tekrar ediyor. Diploması çeşitliliği falan yok.

Yapabileceğin şey kendi krallığı kur başka kaleler, şehirler al, savaş savaş savaş, hep aynı tantana

Lord falan çekeyim kendine diyorsun ondada anlamsız istekleri oluyor. Ticaret anlamında da kervan kur e kurdun tamam bitti, dükkan al e aldın tamam bitti. Hani nasıl desem çeşitlilik yok.

Oyunda ciddi sıkıntılar ve eksikler mevcut 2-3 seneye anca iyi hale gelir gibi değişik varyasyonlar eklerler falan o zaman sıkmaz.

O zamana kadar da sürüyle indirim alır zaten 60 tl bile veresim gelmiyor şu aşamada çünkü optimizasyonda kötü.

Oyunun en son güncellemeleri denemedim bu arada eski sürümlerden biriyle denemiştim yavan geldi maalesef.

• oyunu epicten 60 tl ye aldım ve hiç bir şekilde oyunu bu haliyle TAVSİYE ETMİYORUM!!!
  • Öldükten sonra başka bir askeri kontrol ederek savaşa devam etme olayı nasıl oluyor? Bir de envanterimde at olmasına rağmen atlı asker yapamıyorum. Yardım edebilecek biri var mı?
  • Merzifonlu Joe M kullanıcısına yanıt
    Başka askeri kontrol etmeyi bilmiyorum ama at meselesinde bazı birlikler savaş atına biniyor bazıları normal ata, belki ikisinden biri yoktur.
  • mcsergeant kullanıcısına yanıt
    Hocam envanterimde old work horse, yük beygiri ve steppe warhorse var. Yine de olmuyor, yükseltme butonu kırmızı renk.
    Hocam şimdi farkettim Kuzait atlı birlik yapamıyorum diğerleri oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merzifonlu Joe -- 1 Temmuz 2020; 19:20:26 >
  • Müjdee 7 sene sonra :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.