Şimdi Ara

MOUNT & BLADE WARBAND: Evlilik ile ilgili aklınıza takılan soruların cevapları! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
157.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav bu oyun türk yapımı diosunuz oyun ingilizce of ya biz türk üz bunun türkünü çıkartmalıydık
    Bide Nasıl konu açıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateş ve Kılıççı Musti

Yav bu oyun türk yapımı diosunuz oyun ingilizce of ya biz türk üz bunun türkünü çıkartmalıydık
    Bide Nasıl konu açıyoruz ?

oyun full türkçe dostum sen avrupa forumlarındanmı indirdin zoru başarmışın bravo, taleworlds e gir türkçesini indir oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitziya

quote:

Orijinalden alıntı: DeMeRoL

konusu tam bu değil ama oyunla ilgili birşey sormak istiyorum. oyunu yaklaşık 2 haftadır oynuyorum. sanırım biraz ilerledim oyunla. svadya krallığında derebeyim. 600 civarı namım var. 90 da askerim var. svadya krallığı ile ilişikim 60 - kral haldarus(yanlış yazmış olabilirim) ile ilişkim 50. ayrıca mareşalim.

ama gel gelelim kral denilen şerefsiz , bana bi tane köy verdi , o kadar kale fethetmeme , savaş kazanmama rağmen hiç bir mülk vermiyor. kazandığım kaleleri kendine alıyor bana da 900 dinar bağışlıyo. sadece bana değil hiçkimseye bişey vermiyor. ne yapmam lazım. zira asker maaşlarımı ödemekte zorlanıyorum. köy yağmalamak zorunda kalıyorum.

öncelikle herhalde 1.011 oynuyorsun warband değil sana şöyle birşey söyleyeyim onur arttırmalısın ayrıca para arttırmak da zor olduğunda envanterdeyken ctrl+x yapmanı tavsiye ederim... Atrıca şu anda onur, nam, ve krallarla ilişkileri arttırmak için bir hile paylaşıcam paylaşım sonrası linki bu mesajı düzenleyerek koyacağım okuuğun için ve yorum için çok teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_40378103/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40378103 --------------------------) BURADA TÜM SORUNLARINIZA ÇÖZÜM OLACAK HİLE WAR

Dostum link silinmiş tekrar paylaşırmısın. Lordlarla ilişki hilesine çok ihtiyacım var.
  • Yaw Şu Ozanları bi bulamadım Butun şehirleri gezdim yaww
  • yhaa
  • benim kendi krallığım var 6 tane kalem var başkentim praven şehri 115 kişilik ordum var ve hiç acemi askerim yok ama diğer krallıklar beni yıkmak için uğraşıyor tüm köylerimi yağmaladılar şehirlerimi kuşattılar alamadılar onlarla barış yaptım gene saldırdılar nasıl durduracam derebeylerin saldırılarını onlar yüzünden haydutlar arttı halkım fakirleşti acil yardım
  • Bir yerden sonra "ebebyn" kelimelerini çekemediğim için okumayı bıraktım. İlk başlarda gülüyordum, sonra canım sıkılmaya başladı, en sonunda da ağlamaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 6 Haziran 2012; 9:19:28 >
  • @Nicholai Hel, gözümden yaş geldi ama keşke özel mesaj atsaydın arkadaşa, ağır olmuş.
  • önce her kese selamlar. bakani ariyorsan sehirlerdeki hanlara git orda gezgin gorurusen ona sora bilirsin ama tabii para vermen gerekicek para hilesinide biliyorsun heralde bilmiyorsan once eenvantere gec orda ctrl+x tusuna bas oyle gelir.
  • arkadaslar aklimdan cikti isterseniz osmanli yamasini indirin o daha guzel buyuk osmanli mod yazin googlede kendisi gelecektir o yamada diplomasi daha genisdir.
  • arkadaşlar ben nişanlandım ve kızın babası başlık parasını aldı ilk seferinde biz sana haber veririz dedi şimdi iki üç günde bi gidiyorum adamın yanına hazırlıklar sürüyor diyor bana nişanlın ile evlen diyeli tam 110 gün oldu yardımlarınızı rica ederim bu düğün işini hızlandırmak için herhangi bi yol var mı kızın babası benim derebeyim bi kale 3 köy verdim ilişkimiz 36 da kızından daha yüksek yani...
  • ya ben şimdi nişanlandım yanlışlıkla iptal ettim tekrar nişanlanabilirmiyim
  • Bende Heryeri Gezdim Şaair Bulamadım nerde bulunuyor ya şu adam pfff
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana5252

arkadaşlar ben nişanlandım ve kızın babası başlık parasını aldı ilk seferinde biz sana haber veririz dedi şimdi iki üç günde bi gidiyorum adamın yanına hazırlıklar sürüyor diyor bana nişanlın ile evlen diyeli tam 110 gün oldu yardımlarınızı rica ederim bu düğün işini hızlandırmak için herhangi bi yol var mı kızın babası benim derebeyim bi kale 3 köy verdim ilişkimiz 36 da kızından daha yüksek yani...

senin yine iyimiş benim 365 gün doldu yine teklif gelmedi yine nişanlandım yine doldu yine teklif gelmedi :D
  • halitziya kullanıcısına yanıt
    Ya usta her şeyim var nam onur her şey para kale falan ama kız ahlak alanında kendini kanıtlaman gerek diyor ne yapmalıyım
  • Kardeş her şeyim var nam onur falan ama kız ahlak konusunda kendini kanıtlamanı diklerdim diyo ne yapmalıyım acil yardım
  • Howfsiam H kullanıcısına yanıt
    kız la olan ilişkini arttır babasıyla olan ilişkini arttır gerisi gelir
  • 5.soru çeyiz parasının üstünemi yattılar
  • oyunun senaryorsu zayıf
  • mod filan yükleyip boşanamıyormuyuz ben evlendim başlarda bilseydim evlenmezdim boşanamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.