Şimdi Ara

Mountain Lion sonrası pil durumu (Macbook lar için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mountain Lion'a yükseltme sonrası pil durumunuzda gözle görülür bir düşme yaşadınız mı?

Apple destek sayfasında (https://discussions.apple.com/thread/4135250?start=0&tstart=0) 60 sayfalık bir konu oluşmuş durumda. 1 ay önce aldığım Macbook Air 11'' yalnızca 2,5 saat gidiyor, o da ekran en kısıkta wifi açık internette surf yaparken. Sizlerde durum nedir?

• discussion a bakmadım ama air ve retina ya mountain lion ile gelen powernap özelliğinden pil de bi düşüş olabilir diye düşünüyorum bende pro var yeni aldım pil gayet mükemmel gidiyor hayran kaldım..
  • Bende retina macbook var ve ortalama 4 saati buluyor ama liondayken daha uzun gibiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uzun pil ömrü sunduğu için macbook pro almak istiyorum fakat bununla beraber bir yorum daha okudum forumda pil ömrünün kısalmasıyla ilgili. macbook kullanan arkadaşlar 6 saati en kısık ekran parlaklığı ve wifi açık halde görebilir miyiz mountain lionda cevaplarsanız sevinirim? Umarım geçici bir problemdir bu bir güncellemeyle çözerler.
  • retinada kesin olarak dustu diyebilirim. benim hissetigim %30 civarinda olabilir. eskiden full sarjda 6 22 filan yazardi simdi 4 10 larda geziyor. buyuk ihtimalle yeni guncellemede cozerler.

gpu ya kaynaklandigi dusunuyorum ben retinada. hani az grafik gerektiren islemlerde islemcinin icindeki gpu dan yararlanmasi gerekiyordu ya buyuk ihtimalle onu stabil yapamamislar devamli harici gpu dan kullaniyor. zaten ml da grafiksel kodlari komple degistirdiklerini okumustum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 12 Ağustos 2012; 14:01:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgrbz

Bende uzun pil ömrü sunduğu için macbook pro almak istiyorum fakat bununla beraber bir yorum daha okudum forumda pil ömrünün kısalmasıyla ilgili. macbook kullanan arkadaşlar 6 saati en kısık ekran parlaklığı ve wifi açık halde görebilir miyiz mountain lionda cevaplarsanız sevinirim? Umarım geçici bir problemdir bu bir güncellemeyle çözerler.

orta parlaklıkta ekran ve klavyede wifi açıkken 7 saati görüyorum
  • iyiki geçmemişim mountain liona İlk çıktığında illa bi sorunu oluyor. 10.8.2 yada 10.8.3 bekleyip duruma göre geçmek en iyisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende(13.3" Early 2011) durumun aksine süre daha da uzadı ve şarj süresi kısaldı.
  • şu sıralar daha çok sarşta tuttuğum için pek anlamadım ama geçen çıkarttğımda nette bi kaç sekme açıkken parlaklık en kısıktayken 7.30 saat diyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

iyiki geçmemişim mountain liona İlk çıktığında illa bi sorunu oluyor. 10.8.2 yada 10.8.3 bekleyip duruma göre geçmek en iyisi.

O zamanda 10.9 u çıkarırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert97s

quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

iyiki geçmemişim mountain liona İlk çıktığında illa bi sorunu oluyor. 10.8.2 yada 10.8.3 bekleyip duruma göre geçmek en iyisi.

O zamanda 10.9 u çıkarırlar

Eskiden böylemiydi snow leopard 10.6.8 e gittiydi daha lion 10.7.4 deyken mountain çıktı.

Apple bozdu çok bozdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canka1 -- 14 Ağustos 2012; 0:39:12 >

• arkadaslar bildiginiz gibi dev account u olanlara erkenden veriyorlar beta seklinde yeni guncellemeyi. 4 saat giden sarj 10.8.1 guncellemesi ile 8 saat civarina geliyormus. kisaca bu sorun yeni guncelleme ile cozulecek. guzel haberi vereyim dedim. apple sarj problemini cozmus yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

arkadaslar bildiginiz gibi dev account u olanlara erkenden veriyorlar beta seklinde yeni guncellemeyi. 4 saat giden sarj 10.8.1 guncellemesi ile 8 saat civarina geliyormus. kisaca bu sorun yeni guncelleme ile cozulecek. guzel haberi vereyim dedim. apple sarj problemini cozmus yani.

hadi hayırlısı ne zaman gelcek peki 10.8.1?
  • o konuda bilgim yok ama bence 1 aya gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 21 Ağustos 2012; 21:36:02 >
  • ertanunver, haber için teşekkürler. Umarım en kısa zamanda güncellenir, şayet Snow Leopard ile 10-12 saat gören beyaz MacBook'um Mountain Lion sonrası 5 saati çıkaramamaya başladı.Sinir bozucu haliyle...
  • isik seviyesini 2. seviyede film izledigimde 100% pil bir bucuk saatlik filmi %76 ya indirdi. bu arada i podumuda sarj etmistim. ama ilk aldigim gun denedim 7saat 20 dk kadar dayandi. sadece internetle ugrasmistim.
  • ben parlaklığı ortalarda 5 saati görüyorum ama ml öncesi 7 civarıydı ml ile belirgin bir düşüş var umarım en kısa zamanda çıkar şu güncelleme
  • beyler 10.8.1 geldi
  • 10.8.2 çıktı ama hala şu sarj sorununu bir çare bulamıyorlar. Ne olacak bu macin hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgrbz

Bende uzun pil ömrü sunduğu için macbook pro almak istiyorum fakat bununla beraber bir yorum daha okudum forumda pil ömrünün kısalmasıyla ilgili. macbook kullanan arkadaşlar 6 saati en kısık ekran parlaklığı ve wifi açık halde görebilir miyiz mountain lionda cevaplarsanız sevinirim? Umarım geçici bir problemdir bu bir güncellemeyle çözerler.

Video oynatmaz isen wi-fi açık internet kullanımı Maximum 5 saat bende.. Pro 13 Late 2011

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.