Şimdi Ara

Mouse altındaki kaydırıcı yapışkan küçük padler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
11.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İdeazon Reaper Edge farenin altındaki küçük yapışkan padlerden birini kaybettim. Yedekleri de kullanmıştım. Şimdi hiçbir sitede bulamıyorum. Bilen, gören, duyan var mı bu yapışkan küçük padleri?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mouse Altındaki Yapışkan Küçük Padler

Bilgisayar kullanırken, farenizin sorunsuz bir şekilde kaymasını ve hareket etmesini sağlamak için mouse altlarının altına yapışkan küçük padler takılır. Bu padler genellikle mouse altı yapışkanı veya mouse altındaki kaydırıcı olarak bilinir.

Mouse altındaki yapışkanlar, farenin alt kısmına yapıştırılır ve pürüzlü veya düzensiz yüzeylerde bile farenin sorunsuz bir şekilde kaymasına yardımcı olur. Kayma direncini azaltarak, hassasiyeti ve kontrolü artırırlar.

Bu padler genellikle Teflon veya seramik gibi kaygan malzemelerden yapılır. Dayanıklıdırlar ve uzun süre kullanılabilirler. Bazı modeller, farklı yüzey türlerine uyum sağlamak için farklı şekil ve boyutlarda gelir.

Mouse altındaki kaydırıcılar, kullanıcı deneyimini iyileştirerek üretkenliği artırabilir. Hızlı ve hassas fare hareketlerine olanak tanırlar, bu da oyuncular ve grafik tasarımcılar gibi kullanıcılar için özellikle önemlidir.

Mouse altındaki yapışkanları satın alırken, farenizin modeline ve kullandığınız yüzey tipine uygun olanları seçmek önemlidir. Ayrıca, toz ve kir birikimini önlemek için padleri düzenli olarak temizlemek gerekir.

Düzenli kullanımla, mouse altındaki yapışkanlar, bilgisayar kullanımını daha keyifli ve verimli hale getirerek farenizin sorunsuz ve hassas bir şekilde kaymasını sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı şeyi ben de sordum ne yazıkki bilen yokhttp://forum.donanimhaber.com/m_59509200/tm.htm
  • skates mi demek istiyorsun? razer, steelseries, microsoft gibi markaların faresi olsaydı bulabilirdin ama ideazon zor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.