Şimdi Ara

Mouse Çift Tıklıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 3-4 saat önce elime ulaştı bloody b2100 seti ve ilk başlarda hiç problem yokken şuan mouse çift basıyor.Bir kere basmışken 2 kere algılıyor yani?Nedir bu yahu?Bu kadar mı dandik hemen bozuldu valla aşırı sinirlendim servisi falan var mı bunun

• vardır hocam mutlaka belgelerini okuyun fabrika çıkışı sorunlu olabilir belkide
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

vardır hocam mutlaka belgelerini okuyun fabrika çıkışı sorunlu olabilir belkide

garip bir şekilde pc yi resleyince düzeldi.Neden kaynaklandı bilmiyorum ama acaba yazılımsal bir sorun falan mı oldu o anlığına
  • quote:

Yok gene bozuldu bu seferde 2 tıktan fazla basıyor galiba. Ayrıca sol click basılı tutunca mouse imleci yavaş yavaş aşağı kayıyor hay ben böyle işin bu arada kağıtlarına vs baktımda hepsiburadadan almıştım faturası vs elimde yok bir tane kullanım kılavuzu var o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Yok gene bozuldu bu seferde 2 tıktan fazla basıyor galiba. Ayrıca sol click basılı tutunca mouse imleci yavaş yavaş aşağı kayıyor hay ben böyle işin bu arada kağıtlarına vs baktımda hepsiburadadan almıştım faturası vs elimde yok bir tane kullanım kılavuzu var o kadar

Ozaman hepsi burada ile gorusun hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Ozaman hepsi burada ile gorusun hocam

Hocam sorunu çözdüm galiba şu makro zımbırtısı mıdır nedir bir program indirmiştim mouse ayarları için o yüzden bir kere basacağım 2-3-4 kere basıyordu headshot modu mudur nedir karmakarışık menüler vardı. Şimdi sildim komple programı herhalde bir daha o makro tuşlar falan devreye girmez dimi başka yerden de ayarlamak lazım mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 29 Eylül 2016; 21:29:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fare çift tıklama sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.