Şimdi Ara

Mouse hareketiyle olusan takilma/stutter problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , dun aksam 10 dan itibaren basima gelen bu anlamadigim soruna yanit bulmak umuduyla bu konuyu aciyorum.

Sorunun daha iyi anlasilmasi icin ayni sorunu yasayip cozum bulamayan diger insanlardan birtane ornek link veriyorum.
    Ornek Sorun
    Videonun 25. saniyesinde goruluyor.

Dun aksam saat 9 gibi uyanip bilgisayarimi actim ve twitchtv den bir yayin acip izlemek suretiyle sandalyeme kuruldum. Ayni zamandada skype da sohbet etmekteydim.
    Ansizin skype sesleri lagli ve robot/elektronik gelmeye basladi tipki izledigim yayin gibi. FPS in gozle gorulur bicimde dustugunu gordum. Bunlarin hepsinin tek sebebi mouse u hareket ettirmemden kaynaklandigini cozmem uzun surmedi.
    Baska 2 browserda daha denedim ve mouse polling rate imi degistirdim sonuc degismedi. Daha sonar format attim tekrar denedim ama yine ayni sonuc.Kasayi acip tamamen temizledim.
    Bilgisayarima isinmadan kaynaklanabilir diye isi gosteren programlar yukledim yine bulamadim sebebini.
    Daha sonra farkettim ki sorun browser da degil butun pc de idi. Hic bir program acik degilken mouse u hareket ettirdigimde pc de genel bir yavaslama oldugunu goruyorum ve sebebini bulamadim. Usb portlarini degistirdim.3 den 2 ye 2 den 3 e gecirdim yine nafile.
    Hersey normalken bir anda olmasi biraz garip tabi.

Edit 1; Simdi farkettimki twitch tv de herhangi bir yayini acip fullscreen yaptigim zaman mouse haraket ettirmesem bile fpsnin 1 civari oldugunu ve seslerin de ayni sekilde cok lagli oldugunu gorutorum.Sanki pc inanilmaz yavaslamis gibi ama task managerdan bakildiginda asiri kullanilan hicbirsey yok.

Win10Pro
    HD7970 Power Color
    AMD FX 8350 4GHz
    8GB Ram
    64bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainforce -- 3 Kasım 2015; 8:32:26 >

• Up , kafayi yemek uzereyim.
  • Dun kardesimin HDD sini taktigimda sorun cozuldu , bende gidip kendime yine bir SSD aldim zaten almak istiyordum. Sorun devam ediyor.
    Kimsemi bilmiyor bu sorunun cozumunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.