Şimdi Ara

Mouse hassasiyet programı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mouse hassasiyetini arttıracak güzel kontrol sağlayacak bi program arıyorum
    Oyun oynayan birisi olarak

Denetim masasında en yüksek hassasiyette ama yetmiyor sapıtıyor güzel bi program önerirseniz
    Çok teşekkür ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 500PuncH -- 20 Ocak 2009; 2:22:24 >

• :) yardım isteyince cevap gelmez Ama başlığı açan Polemik,Komedi yaratıyorsa veya şaçmalamışsa Çocuksa veya birilerinin canı sıkıldı tartışmak istiyorsa ve konuyu açan türkçeyi katlediyorsa kesin 500 tıklanma 20 cevap alır en az ama forumun gerçek amacı olan paylaşmaya sıfır...
  • program olarak bir şey öneremiyorum malesef ama bir şey garibime gitti belirtmeden geçemedim :S

denetim masasından son ayara getirince nasıl yetmiyor anlayaadım ben sona getirdiğim zaman Mouse milimlere sınırlı bir alanda hareket ediyor nasıl iş anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 500PuncH

:) yardım isteyince cevap gelmez Ama başlığı açan Polemik,Komedi yaratıyorsa veya şaçmalamışsa Çocuksa veya birilerinin canı sıkıldı tartışmak istiyorsa ve konuyu açan türkçeyi katlediyorsa kesin 500 tıklanma 20 cevap alır en az ama forumun gerçek amacı olan paylaşmaya sıfır...

Sebebi konuyu yanlış yere açman olabilir mi

Bildiğim kadarıya bu farenin DPI yeteneğiyle orantılı bir durum,yani tarama hızı zayıf bir fareye sahipsin.Mesela ben a4Tech X-718 marka fareye sahibim,faredeki tuşla DPI oranını 600-800-1200-1600-2000 DPI değerlerine ayarlayabiliyorum ve bu oyunlarda çok işime yarıyor.Atıyorum senin farenin azami taraması 800 DPI ise buna yazılımsal bir çare bulamazsın,çünkü ne kadar uğraşsan da fare 800 DPI değerinin üstüne çıkamaz.Bu tür hem uygun fiyatlı,hem de oyunda işe yarayan fareler işini görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 20 Ocak 2009; 3:55:31 >

• yazılım malesef etki etmez. program diyince ben test için arıyorsun sandım ilk. kullandığın mouse 10 20 ytl bişey ise fazla bişey bekleme. a4 x7 oscar mı ne var en düşük oyun için alacağın odur yani. progamer ürünler çok pahalıdır. tabi oyuncular para vermiyor sponsor karşılıyor onların herşeyini. adamın bilgisayarına bakıyorum amd 3200+ kullanıyor 1 gb ramli makine. kulaklığa bakıyorum steelseries 5h.
  • dpi ayarı ayarlanan bir mouse kullanmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.