Şimdi Ara

mouse imleci sürekli meşgul sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar, yeni aldığım dizüstü bilgisayarımda ki bu sorun son zamanlarda iyice sinirime dokunur olmaya başladı. Farenin yanındaki mavi yuvarlak halka saniyede bir yanıp sönüyor arka planda çalışan uygulamalara da bakıyorum sıkıntılı bir şey göremiyorum. adwcleaner ile tarattım bir şey bulamadı sistemde de avast yüklü o da bir şey bulamadı.Windows 8.1 kullanıyorum acaba onla ilgili bir sıkıntı olabilir mi? internetten de baya araştırdım ama nafile... var mı önerisi olan arkadaşlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fare İmleci Sürekli Dönüyor: Nedenleri ve Çözümleri

Fare imlecinin sürekli dönmesi, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilecek sinir bozucu bir sorundur. Bu sorun, bilgisayarını kullanmayı zorlaştırabilir ve üretkenliğini azaltabilir.

Nedenleri:

• Sistem kaynaklarının yetersizliği: Çok sayıda program veya işlem aynı anda çalışıyorsa, bilgisayarın kaynakları tükenebilir ve fare imlecinin sürekli dönmesine neden olabilir.
    • Virüs veya kötü amaçlı yazılım: Virüsler ve kötü amaçlı yazılımlar, sistem kaynaklarını tüketebilir veya fare sürücülerine müdahale edebilir ve fare imlecinin sürekli dönmesine neden olabilir.
    • Hasarlı fare sürücüleri: Fare sürücüleri güncel değilse veya hasar görmüşse, fare imlecinin sürekli dönmesine neden olabilir.
    • Donanım sorunları: Fare kablosu hasar görmüşse veya fare sensörü kirliyse, fare imlecinin sürekli dönmesine neden olabilir.

Çözümleri:

• Sistem kaynaklarını boşalt: Gereksiz programları kapat ve arka planda çalışan işlemleri sonlandır.
    • Virüs taraması yap: Güncel bir virüs tarayıcısı ile sistemini virüslere ve kötü amaçlı yazılımlara karşı tarayarak kaldır.
    • Fare sürücülerini güncelle: Aygıt Yöneticisi'ni aç ve fare sürücülerini en son sürüme güncelle.
    • Fareyi kontrol et: Fare kablosunu hasara karşı kontrol et ve fare sensörünü bir bezle nazikçe temizle.
    • Farklı bir fare dene: Sorunun farede olduğundan emin olmak için farklı bir fare bağla.

Fare imlecinin sürekli dönmesi sorununu çözmek için yukarıdaki adımları sırayla deneyebilirsin. Sorun devam ederse, daha fazla yardım için bir bilgisayar teknisyenine başvurman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yukarı
  • subasi66 kullanıcısına yanıt
    sen temiz bi format atıp dene arkadaşım,gözüne batmayan bi program yüzündende olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

sen temiz bi format atıp dene arkadaşım,gözüne batmayan bi program yüzündende olabilir

öyle gözüküyor hocam çözüm bulamadım bir türlü :) ilgilendiğin için teşekkür ederim...
  • Arka planda çalışan bir programdan kaynaklanıyor olabilir. Aynı sorun benim de başıma geldi Nvidia streamer service i devre dışı bırakınca sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.