Şimdi Ara

Mouse kasıyor ve takıla takıla hareket ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu problemi 3 aydır çözemedim. Gerek yerli gerekse yabancı sitelerden araştırdım çözülen sunumlar malesef işe yaramadı. Bu işin içinden çıkamadığımdan dolayı sizlere danışmaya karar verdim. Sorunum tam olarak Şöyle ;

Mouse da anlık takılmalar, kasmalar meydana geliyor yani imleç takıla takıla kasarak hareket ediyor. PC'ye birçok kez Windows 10 güncel 1903 sürümünün temiz kurulumunu yaptım sorun devam etti, driverler güncel, birçok farklı mouse denedim kablolu/kablosuz olmak üzere sorun aynı şekilde devam etti. Farklı USB slotlarını denedim anakart ve ön usb ler dahil malesef değişen birşey olmadı. Ps2 portu ile denedim kasmalar ve takıla takıla herket etme sorunu aynen devam etti. Windows' un kendi bellek tanılama aracı ile ram kontrolü yaptım ram de herhangi bir hata çıkmadı. Ayrıca Hd Tune yazılımı ile de bad sector taraması yaptım sorunsuz çıktı. Klavyede herhangi bir sorun yok ama gelgelelim mouse da takıla takıla, kasarak ediyor. Bu arada Hdd 6 senelik, power suppy 6 senelik. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun.

İmleçteki kasmalar aynen şu şekilde oluyor arkadaşlar:
    MEHMET SATIRyoutube
    Mouse anlık takılmalar
    https://www.youtube.com/watch?v=ngRYcg3dvfA

Sistemim :

Ekran Kartı: ASUS R9 270 2 GB
    İşlemci: Intel i5 4460 3.20 GHz
    Anakart: Gigabyte GA-Z97X-UD5h-bk black Edition
    RAM Bellek: Kingston 8 GB DDR3
    HDD: Seagate 2 TB
    Soğutucu: Aercool Dead Silece
    Power Suppy: Thermaltake Toughpower 600W 80 Plus
    Mouse: Microsoft Wireless 3000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-252931BD5 -- 23 Kasım 2019; 17:3:52 >

• Görev yoneticisini açıp biraz takip et. Disk kullanımı fazla mı. Ram kullanımı fazla mi diye. Windows 10 da disk kullanımı ile ilgili sorun var özellikle hdd kullaniyorsan. Ki hdd de eski bir hdd. Eğer disk kullanımı yüksek ise bu sorunu yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmrtech kullanıcısına yanıt
    Hocam masaüstünde boştayken Cpu kullanımı %1 seviyelerinde, Ram kullanımı %30 seviyelerinde, Hdd kullanımı ilk açılışta kısa süreliğine artsa sonra hızlı bir şekilde düşüyor.Aşağıya aygıt yöneticinsen performans çizelgesinin ekran görüntüsünü koydum hocam bir inceleyebilirseniz bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
    Mouse kasıyor ve takıla takıla hareket ediyorMouse kasıyor ve takıla takıla hareket ediyorMouse kasıyor ve takıla takıla hareket ediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Video Donuyor Ses DEvam Ediyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.