Şimdi Ara

MOUSE, KLAVYE VE PAD ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mouse pad mouse iyi para verdiğim için mousedan en iyi verimi almamı sağlasın önemli olan bu 50 den 250 TL ye kadar verebilirim
    Klavye bi oyunda ne kadar fark yaratır bilemiyorum tepkime süresi 1ms olsun çoklu tuşa basma desteği olsun onun dışında pek bi kıstasım yok fiyatıda çok fazla olmasın gerçekten çok fark yaratır derseniz 200 maksimum değiceğini söylüyorsanız 300 veririm şık olsun.
    Sipariş ettiğim bilgasayarın iç parçaları hep Asus ve kulaklığımda Asus rog fusion300 , monitörümüde ilerleyen dönemlerde Asus yapmayı düşünüyorum memnunum çünkü garanti olaylarından dolayı felan. mouse da Asus olabilir diye düşünüyorum ama şart koşmuyorum fiyatının hakkını versin istiyorum. Ellerim büyük değildir ortalamadır yada ortalamanın bir tık altıdır ama ince bir yapıya sahiptir tabiri caizse kız eli gibi bile diyorlar. Hep kolla oyun oynadım ve çokta iyi oynardım oynadığım her FPS oyununda sıralamalar yapardım. Şimdide sizin tecrübe ve yardımlarınızı istiyorum bi kaç tane beğendiğim model var indirimde gördüğüm ama her türlü ürünü alabilirim sorun yok.
    Asus
    www.gameekstra.com
    Asus Rog Gladius 2 II Origin 12.000 Dpi RGB Gamer Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
    https://www.gameekstra.com/Asus-Rog-Gladius-2-II-Origin-12000-Dpi-RGB-Gamer-Mouse-ASUS-ROG-Ozel-Dizayn-Kaucuk-Taban-Gaming-MousePad,PR-9486.html

Coolermaster
    Hyperx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turtle Punch -- 17 Nisan 2020; 12:54:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• www.hepsiburada.com
    Razer Deathadder V2 Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-v2-gaming-oyuncu-mouse-p-HBV00000SAZ7J?magaza=pinyata
    www.hepsiburada.com
    Kingston HyperX Pulsefire Surge Oyuncu Mouse HX-MC002B Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-pulsefire-surge-oyuncu-mouse-hx-mc002b-p-HBV00000GPAYX?magaza=Zoccoshop

hangi fareyi secerseniz o firmanın mauspadini alın(asus ve coolmasterın sensorleri kotudur)

www.hepsiburada.com
    GamePower OGRE RGB Mekanik Kırmızı Switch Klavye Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gamepower-ogre-rgb-mekanik-kirmizi-switch-klavye-p-HBV00000PZBWZ?magaza=Hepsiburada

kırmızının sesi daha az cıkıyor maviye gore

• Hocam siz olsanız hangisini alırdınız elimin tarifine göre, hyperX uygun daha önce hyperX kulaklıklar kullanıp memnun oldum. İnternette öven yabancı yerler vardı coolermasterın bu mousunu çok hafif ve sensörü çok iyi yeni teknoloji diye demek ki hep reklammış, hocam bunları iyiden kötüye sıralasanız favorileriniz hangisi olurdu

• Alabilirsen SteelSeries 310 Oyuncu Mouse Si al 400 tl Ama Çok Çok İyi Bir Mouse.
    www.hepsiburada.com
    SteelSeries Rival 310 Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/steelseries-rival-310-oyuncu-mouse-pm-HB000007FJZ2
  • 3 faredede aynı sensor var burda steel ve razer kullandım yazılım olarak 2de ingilizce gigabyten yazılımını bilmiyorum

sanırım steel olurdu cunku guzel mauspadleri var su anda razer kullanıyorum ama mauspadim steel :)

sensorleri hepsi aynı firmadan alıyorlar
    firma adı pixart
  • Hocam fiyat olarak en ucuzu hyperX hepsi aynı sensörse hyperX i alabilirim diye düşünüyorum yanınada sağlam büyük bi mouse pad alırım artan bütçeyle, yada steelseries alıp küçük mouse pad alırım, çok kararsızlık bu işler 😂 pazartesiye kadar vakit var bakıcaz artık

• Pulsfire indirimdeymiş almadım fiyatı yükselmiş çok güzel cidden ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Logitech g300s mouse padli geliyor . Logitech g213prodigy klavye

• Muzo3467 kullanıcısına yanıt
    Hocam teknik değerleri iyi bir mouse istiyorum ve malzeme kaliteside iyi olan, hyperX sipariş vericektim ama 80 TL fiyat artışından dolayı kararsızım. Steelseries sense ten çok ağır basıyor şuan için kafamda padleride güzel ve ucuz, razer deathhadder V2 de listemde hyperX de hala listemde Logitech g pro da öneriyorlar ama steelseries sense ten şuan favorim bakalım ne olucak bi iki güne karar vericem , klavye konusunda hiç birşey anlamıyorum mekanikle mekanik olmayanın farkı ne hala çözemedim

• Mekanik dediğin klavye tuşlarından şakır şakır sesler çıkarır ve daha tok bir basma hissiyatı vardır . Mekanik hisli klavyede tuşların mekanik klavyeye yakın oranda benzer sesler çıkarmasıdır ama teknik özellik olarak ikiside klavyedir ikiside işini görecektir dediğim gibi mekaniğin tek farkı bastığında çıkarttığı ses başka bir özelliği yok

• Mouse olarak cooler master mm710 aldım pixart pmw 3389 sensor kullanıyor ve herkes çok memnun çokta övülüyordu sepete ekledim, klavye olarakta coolermaster k350 kırmızı switchli mekanik klavye aldım, mouse pad olarakta cooler master almak isterdim ama çok pahalılardı bende steelseries qck large aldım bana bi 860 TL ye felan patladı hepsi ama fiyatlarına göre performansları çok iyi diyorlar özellikle mouse fazla övülüyordu bakalım geldiğinde ne çıkıcak yardımcı olan herkese çok teşekkürediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.