Şimdi Ara

Mouse Markanız Ve mouse Sensiniz Nedir_? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
9.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mause: Delux

Sens: 3.0

• A4 TECH
    MODEL: SWOP-3

SENSITIVITY: 1.6
     Mouse Markanız Ve mouse Sensiniz Nedir_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 5 Aralık 2007; 19:33:21 >
  • logitech MX518

sens 2.5
  • A4 Tech
    Sensivity 1

Oyuna göre değişir. Cs de 1. daha düşse düşürücem.

x7 almayı düşünüyorum güzel sanırım.
  • Ben ekipman konusunda çok pimpirikliyim FPS manyağıyım ayrıca benim kullandığım ve tavsiye edebileceğim ekipmanlar:

-Razer Lycosa Türkçe Q Klavye

-Razer Deathadder v2

-SteelSeries Qck+ SK Gaming Edition

-Razer Megalodon 7.1 Surround Gaming

Win Sens: 7/11
    Mouse Sens: 550 dpi 500 hz
    Ingame Sens: 0,9
    cpl mouse fix

quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

A4 Tech
    Sensivity 1

Oyuna göre değişir. Cs de 1. daha düşse düşürücem.

x7 almayı düşünüyorum güzel sanırım.

Eğer cs oynayacaksan kesinlikle x7 alma. Zowie EC1 veya EC2 tavsiyem ilk başlangıçta 2 hafta işkence çekersin bildiğin ama 2 hafta sonra deli gibi adam vurursun garanti veriyorum.

Bu arada oyuncu ekipmanları alıcak kişilerin Beşiktaş Adeks İnternet Cafe ye gitmelerini tavsiye edliyorum Türkiyede a'dan z'ye tüm oyuncu ekipmanlarının en uygun fiyata satıldığı yerdir. Sahibi ile de tanıştım kar amacı gütmeden Türkiyedeki oyunculara destek vermek amaçları hatta her pazar organizasyon yapılmakta Lan Game adına ekipman alıcak kişilerin muhakkak gidip görmesi gereken bi yer orda Chris'i sorun çok güzel ilgileniyor konu hakkında da bilgilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronFist_InFlames -- 23 Mart 2011; 11:44:44 >

• Bence profesyonel oyuncu için mouse çok farketmez. 200-300 lira verenler var onlar için söylüyorum.

Logitech LX8

Oyuncu adam kablosuz mouse kullanmaz diyeceksiniz ama ben gayet memnunum, oyunlardaki performansımda oldukça iyidir, aimimde öyle..

Sens: 3-4 arası kullanırım hep..
  • Sana katılmıyorum maalesef profesyonel olabilmek için sağlıklı ekipmana ihtiyaç vardır. Kullandığınız ekipmanın neticesi ne kadar iyiyse sizi o kadar başırılı yapar. Şu gün dünyanın en iyi oyuncularını göz önüne alırsanız bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Yine bir örnek CSS Türk Milli Takımına oyuncu seçimi yapılırken ne kadar iyi oynadığının yanında herhangi bir sorunla karşılaşmaması açısından kullandığı ekipmanlarda göz önünde bulundurulur.

Ayrıca oyunda aimim iyi demişsin ne kadar iyi burasıda bir tartışma konusu yeterince iyidir mesela ama aslında yetmez. Türkiyede oyun sektörüne yardımcı olabilmek bu noktada başlıyor hedefin her zaman iyiden de iyi olma çabasında olmalıdır. Bu yazdığım seni pek enterese etmeyebilir ne denli turnuvalara katılıyorsun hangi takımda bulunuyorsun ve takımınızın sponsorları hangi firmalar gibi sorular yöneltildiğinde ben zevk almak için oynuyorum olur genelde. Ama oyun oynamak için oynamak kısmı bana yeterli gelmiyor oyunu daha öteye taşımak var benim için size belki bu amaç boş gelebilir. Boş gelme konusunda da hak veririm sizlere yanlız Türkiye'nin oyun sektöründeki geriliği işte bu boş işler şeklindeki bakış açısı oluyor.

Oyun benim için bir yaşam tarzıdır diyebilirim benim gibi düşünen kişi sayısı ise diğer ülkelere kıyasla Türkiye'de bi hayli düşük. Şimdi beni PC başından kalkmayan asosyal bir çocuk olarak hayal edebildiğinizi de idrak edebiliyorum. Aslında aşırı sosyal bir kişiyim sürekli organizasyonlar düzenliyor ve Türkiye'de oyuna gerçek değerini veren insanları bir araya topluyorum elimden geldiğince. Ayrıca bütün gün işte çalışıyorum ona rağmen bunun peşini bırakmam. Çevremde ve iş yerimde olsun bi çok kişi nedir bu oyun saplantın diyor hatta 26 yaşındasın hala bebe gibi oyun peşinde koşuyorsun diyor. Ama ben ve benim gibilerde koşturmassa Türkiyede oyun sektörü asla ilerleyemez.

Konu taaa buralara nerden geldi ben nasıl uzattım bu kadar bilmiyorum aslında biliyorum fikirlerimi duyarabildiğim kadar kişiye ulaştırmak ve Türkiyede oyun sektörü için elinden geleni yapabilecek insanları biraz da olsun ateşlemek için.

• IronFist_InFlames, 2007 mesajı o. Geçen zamanda iki tane x7 bozdum ve bir yılı aşkın süredir ms 3.0 kullanıyorum aşırı memnunum sıfır bulsam alır koyarım bir kenara. Profesyonel olmayan veya oyunu arada sırada oynayanlar için ekipman önemli olmayabilir ama mouse, pad ve ses olmazsa olmazlardandır. IronFist_InFlames, söylediklerinizde haklısınız bazı lider kişilikli insanlar uğraşıp didinmediği sürece Türkiye'ye ne bir marka gelir sponsor olur ne de turnuvalar organizasyonlar yapılır. Bu arada CSS oyuncusu musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiberay -- 23 Mart 2011; 18:45:04 >
  • ms 1.1 @ 400dpi
    sens 2.5
    +MouseFix
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronFist_InFlames

Sana katılmıyorum maalesef profesyonel olabilmek için sağlıklı ekipmana ihtiyaç vardır. Kullandığınız ekipmanın neticesi ne kadar iyiyse sizi o kadar başırılı yapar. Şu gün dünyanın en iyi oyuncularını göz önüne alırsanız bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Yine bir örnek CSS Türk Milli Takımına oyuncu seçimi yapılırken ne kadar iyi oynadığının yanında herhangi bir sorunla karşılaşmaması açısından kullandığı ekipmanlarda göz önünde bulundurulur.

Ayrıca oyunda aimim iyi demişsin ne kadar iyi burasıda bir tartışma konusu yeterince iyidir mesela ama aslında yetmez. Türkiyede oyun sektörüne yardımcı olabilmek bu noktada başlıyor hedefin her zaman iyiden de iyi olma çabasında olmalıdır. Bu yazdığım seni pek enterese etmeyebilir ne denli turnuvalara katılıyorsun hangi takımda bulunuyorsun ve takımınızın sponsorları hangi firmalar gibi sorular yöneltildiğinde ben zevk almak için oynuyorum olur genelde. Ama oyun oynamak için oynamak kısmı bana yeterli gelmiyor oyunu daha öteye taşımak var benim için size belki bu amaç boş gelebilir. Boş gelme konusunda da hak veririm sizlere yanlız Türkiye'nin oyun sektöründeki geriliği işte bu boş işler şeklindeki bakış açısı oluyor.

Oyun benim için bir yaşam tarzıdır diyebilirim benim gibi düşünen kişi sayısı ise diğer ülkelere kıyasla Türkiye'de bi hayli düşük. Şimdi beni PC başından kalkmayan asosyal bir çocuk olarak hayal edebildiğinizi de idrak edebiliyorum. Aslında aşırı sosyal bir kişiyim sürekli organizasyonlar düzenliyor ve Türkiye'de oyuna gerçek değerini veren insanları bir araya topluyorum elimden geldiğince. Ayrıca bütün gün işte çalışıyorum ona rağmen bunun peşini bırakmam. Çevremde ve iş yerimde olsun bi çok kişi nedir bu oyun saplantın diyor hatta 26 yaşındasın hala bebe gibi oyun peşinde koşuyorsun diyor. Ama ben ve benim gibilerde koşturmassa Türkiyede oyun sektörü asla ilerleyemez.

Konu taaa buralara nerden geldi ben nasıl uzattım bu kadar bilmiyorum aslında biliyorum fikirlerimi duyarabildiğim kadar kişiye ulaştırmak ve Türkiyede oyun sektörü için elinden geleni yapabilecek insanları biraz da olsun ateşlemek için.

Bende oynadığım her oyunda en iyisi olmaya çalışırım, en iyisi olmasamda tepelerdeyim. Öyle turnuvalara girmek gibi bir amacım yok, free takılırım veya arkadaş ortamımla oynarım. Turnuvalara katılıp olayı profesyonel boyuta taşımak da güzel birşey ama ben kendimce oynuyorum ve kendimi iyi bir oyuncu olarak nitelendiriyorum ve bunuda oyunlardaki tablolara baktığım zaman görebiliyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

IronFist_InFlames, 2007 mesajı o. Geçen zamanda iki tane x7 bozdum ve bir yılı aşkın süredir ms 3.0 kullanıyorum aşırı memnunum sıfır bulsam alır koyarım bir kenara. Profesyonel olmayan veya oyunu arada sırada oynayanlar için ekipman önemli olmayabilir ama mouse, pad ve ses olmazsa olmazlardandır. IronFist_InFlames, söylediklerinizde haklısınız bazı lider kişilikli insanlar uğraşıp didinmediği sürece Türkiye'ye ne bir marka gelir sponsor olur ne de turnuvalar organizasyonlar yapılır. Bu arada CSS oyuncusu musunuz?

Amacımız oyun dünyasında Türkiye'nin varlığını göstermek uğraşmarımız bu yüzden CSS Milli Takım örneklemesini şu yüzden verdim Milli Takım kaptanı benim kankamdır. CSS de oynuyorum onun dışında L4D, L4D2 ve Call of Duty Black Ops gibi oyunlarda da takımlar kurup ESL de Türk takımlarının varlığını hissettirmeye çalışıyoruz. Çok mu başarılıyız hayır tabiki ama her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Türkiye'de birçok takım ile maçlarda bulunduğumuz oluyor açık ara fark attığımızda ama ESL de sıradan bi takım bile bizi yenebiliyor. Ve o sıradan dediğim takımların en az 1 sponsoru var. Sponsorluk için firmalarla yakın irtibattayız ama Türk Takımı diyince sıcak bakmıyorlar. Şuanda hala sponsor görüşmeleri yapıyoruz maillere cevap vermedikleri için iş koşturmacaya kalıyor Türkiye yetkilileri ile görüşmek gerçekten çok zor sunumlar hazırlıyoruz ve Takım hakkında bilgiler verip amaçlarımızı bildiriyoruz. Biz size dönücez diyolar ama dönen yok Avrupada tam tersi bakıyolar bi takım başarılı olucak gibi Firma takım lideri ile görüşüp teklif veriyor. Bizimde amacımız Türkiyede oyun sektörünü üst seviyelere taşımak ben ne kadar zaman oyun oynarım daha ne kadar koştururum bilemiyorum ama firmalarla görüşüp ihtiyacı olan takımlar içinde bilgi veriyorum amacım başarılı 5 Türk Takımına sponsor bulmak o zaman ne olucak sponsorlar artık Türk Takımlarınıda takip edecekler ve sponsor olmak için teklif vermeye başlayacaklar buda daha fazla bir oyuncu kitlesi sağlayacak ne kadar çok oyuncu o kadar çok başarı demek bence. Çünkü Türkiye'de çok kabiliyetli olup oyun oynamayan insanlar var onlarda oyun oynadığı zaman kendi kabiliyetlerinin farkına vardıkları zaman çok daha iyi şeyler olucak. Yine CSS den bi örnek vericem 2010 ESL PRO SERİES 17. SEZON Turnuvası dünyanın en büyük organizasyonlarından biridir. Almanya'da düzenlendi ve bir Türk Tugay "TuGuX" Keskin Turnuvanın MVP si seçildi. Turnuvanın en iyi oyuncusu oynadığı takımda sözleşmeli oynuyor. Takımının ismi Snogard Dragons Turnuvanın da 2. si olan takım. Ben bundan gurur duymamın yanında birde üzüntüm oldu. Tugay Almanya'da yaşıyor Türkiye'de yaşasaydı böyle bir başarı göremeyecekti böyle bi yetenek için ziyan olmak olurdu. Türkiye'de ne tugaylar var ama başarı görmeleri nemümkün bu şartlarda. İşte aslında bizim koşuşturma sebebimiz Tugay gibi insanların önünün açılmasını sağlamak bu başarılara Türkiye'^de yaşayanların da tadabilmesi bütün amacımız budur. Gurur Kaynağımızın videosunuda vereyim bir bakın düşüncelerinizi söyleyin Türkiye oyun camiasının neresinde sizde karar verin:

http://www.youtube.com/watch?v=C0166XZnwb4

• Logitech m705 Wireless Laser Mouse
    Addison Touch pad
    Sens ise 0.4 ile 0.6 arası değişiyor.

Ucuz bir setup :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starrk35 -- 24 Mart 2011; 12:13:49 >
  • IronFist_InFlames, Yaptıklarınız oyun aşkıyla yanıp tutuştuğunuzu gösteriyor. O kadar işin içinde Türkiye'nin gelişimi için çabalıyorsunuz sizi tebrik ederim. Oyun alanında umuyorum istediğimiz yerlere geliriz. Antalya'da turnuva düzenlemeye kalktık ve Antalya içinde katılan takım 3 oldu bizimle birlikte 4 ediyor turnuva günü 1 takım geldi. Tabii bu birazda organizasyonun güzelliğine de bakıyor ancak burda takım kıtlığı yaşadığımızı anlatmaya çalışıyorum. Türkiye'de oyunun kalbi adeks'te atıyor diğer şehirlere baktığımızda normalin biraz üstündeki kafelerde oynanmaya çalışılıyor bir kaç şehir hariç. Önce temeli atmamız gerekiyor diye düşünüyorum her şehire bir adeks zor tabi. Tugay gerçekten yetenekli oyuncu dediğiniz gibi Türkiye'de olsa CS den örnek veriyorum bir "cool" veya "xylm" gibi kalırdı. Türkiye oyun camiasında bana göre 2.ligte ve sürekli çabalıyor üst lige çıkmak için takımın bütçesi yeterli olmuyor üst lig takımlarına bakılınca. Kafa dengi birilerinin yatırım yapması gerekiyor bu alana benim düşüncem bu.

• razer deathadder @ 1800 dpi
    windows sens 4
    game sens 1.4
  • Monsteray dediğin gibi yeterli oyuncu kitlesi yok bu kitlenin oluşabilmesi için sponsor destekli takımların da fişeklemesi gerekiyor tabi önce sponsor bulmakda gerekiyor bişeyler olduğunu görenler bende oynayayım diyecektir yapılan bütün çalışmalar zaten anlık şeyler değil uzun vadede olucak şeyler. Ayrıca CSS takımlarımız avrupa standartlarında ve kalitede takımlar var Son 3 senedir CSS Türk Milli Takımı bir çok ülkeyi elemiştir ve bazı aksilikler yüzünden elenmiştir. Mesela bunların başında ping geliyor Türkiye'deki bağlantı kötüden de kötü maalesef ona rağmen bir çok ülkeyi eledik. Dream Hack vs gibi organizasyonlarda Türk takımlarından en az 2 si final oynayabilecek seviyede ama bu tür organizasyonların yurtdışında olması sponsor olmayışı sebebiyle maddi sorunlar yüzünden katılamıyor.
  • deathadder
    1600 dpi
  • Microsoft Sidewinder Gaming Mouse
    Sens: 1.3
    Denetim masasından fare hızıda kısıktır.
    800 dpi ve steelseries qck-medium mouse pad var.
  • Oyunların gelişmesi açısından birazda kendimize bakalım,.Türkiye korsan oyun sevdasından kurtulamazsa hiçbirşey gelişmez. Bende eskiden korsan kullanırdım, çünkü aynı furyayla büyüyorsun para verip alana aptalmısın olum bende ilaçlısı var deniyor. Çoğu insan multi oynamanın ne olduğundan habersiz. Countera bakıyorsun yabancı sitelerde kendimizi nasıl geliştiririz diye tartışmalar açılırken ülkemizde süper cfg, %100 headshot, en kral cfg burda gibi başlıklar görüyorsunuz, her işte olduğu gibi oyun dünyasında bile bu hazırcılık zihniyetinden kurtulmadıkça Türkiyede hiçbirşeyin doğru dürüst gelişmediği gibi oyun dünyasının gelişmesini beklemek çok üst düzey bir düşünce, neyse bu iş için uğraşan arkadaşların hevesini kırmam inşallah, inşallah Türkiye sırf oyun değil her konuda hayallerimizdeki düzeye gelir....

Yorumu yazmışken ayarlarımıda yazayım

mouse: razer deathadder v2 solak
    çözünürlük: 1024 x 768
    dpi: 450
    windows sens: 6
    oyundaki sens: 2.4
    driver sens:10
    pad: razer goliathus speed

Diğer yazıcak arkadaşlarda bu şekilde verirlerse başlık daha faydalı olur. Sadece sens ve mouse yazmak kimse açısından bir fayda getirmez.

• Mouse: Logitech G500 ağırlıksız
    Çözünürlük: 640x480
    Dpi: 800
    Windows Sens: 6
    Oyundaki sens: 1.0
    Pad: Khan Gaming Rapid Pad
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.