Şimdi Ara

Mouse Markanız Ve mouse Sensiniz Nedir_? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
9.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • logitech g500 sens.1.5 ama sen dpi ayarına göre değişken birşey ki dpi düşürsem 1.5 te yetmez
    Logitech g15 v2
    ve z5500 kullanıyorum

adam bir yerden ateş ettimi sanki kafamda beliriyor adamın yeri yani o kadar belli ediyor ses sistemi

Eskiden Cs.1.6 non steam in bile bir seviyesi vardı artık yok resmen rezillikleri oynuyor

cfg dedik dedik onuda aştılar birde no recoil çıktı başımıza bazıları bir yakalıyor bırakmıyor hs atsan bile aim şaşmıyor adamın ne varsa yükleyip gelip sonrada kralım diye geçiniyorlar

nasıl cfg siz ducksız gelişirim yerine nasıl daha iyi cfg bulurum nasıl hiç emek harcamadan hs atarım derdindeler. Adamlar sabahtan başlıyorla akşama kadar birinciler cfg siz oynayanlar en fazla belli bir yere kadar götürür
    sonra yorulur dikkati dağılır biraz düşer ama adamlar emek harcamadığı her attıkları tuttuğu için emek harcamadan vurduklarını ve iyi oynadıklarını sanıyorlar

• Cfg kullanan adam eziğin ta kendisidir. Cfg sayesinde frag yapıyor sonra kendi kendine ben kralım diyo kendini kandırıyor. Allahtan steam source da bu tip şeyler fazla yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zena

quote:

Orijinalden alıntı: IronFist_InFlames
    -Razer Megalodon 7.1 Surround Gaming

Ne tür bir araştırma yaptınız ve tavsiye eder misiniz bu kulaklığı ? Bende Logitech G930 düşünüyorum da.

Eğer bütçen varsa kesinlikle tavsiye edeceğim bir kulaklık Oyun Performansı şuan dünyanın en iyisi olduğu testlerle kanıtlandı.
    Megalodon dışında tavsiye edebilceğim 2 kulaklık daha var hemen aynı fiyatlarda; SteelSeries 7H ve Sennheiser PC333D - PC350 gerisi tamemen hikaye :)) G930 ses kalitesi yazdıklarım kadar iyi değil ama kablosuz kulaklık diyorsan en iyi kablosuz kulaklıklardan biri G930.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronFist_InFlames -- 19 Mayıs 2011; 18:59:52 >
  • Eski farenin içini temizleyeyim dedim. Fare çok hassaslaştı ve aralarda 1 sn lik donmalar olmaya başlamıştı. Sesitivity 0.3
    Aynı farenin yeni modelini aldım şimdi sensitivity 1 de rahat oynanıyor.

Model A4Tech OP-50D

Bundan sonra fare falan temizlemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

maus logitech mx 518
    oyunda 1.0

8000 dpi

O 1800 dpi olmasın 8000 dpi mouse yok
  • Çoğu oyuncunun fare hassasiyeti düşük olduğu için oyunda ani çıkışlarda ağır kalıyorlar.Bu yüzden dibine kadar açarak oynuyorum.
  • a4 tech

sens 2

default_fov 300
  • ms 1.1 - 800dpi - sens 1.1( -noforcemparms -noforcemaccel)
  • razer deathadder
    razer goliathus.
  • A4 Tech > OP-50DS

Sensitivity> 1.4

Mouse Markanız Ve mouse Sensiniz Nedir_?
  • SteelSeries Xai Sens 2 mousepad SteelSeries Qck+
  • A4Tech - 1.1
  • Steelseries Kinzu. Sens 3 ama tabi kendi programında da ayarlanabildiği için fps gerçek değer değil.
  • A4tech Model:OP-500

Sens:2
  • İki tane mause var ikiside Logitech
    Fakat modellerini bilmiyorum
  • Mause : G500
    Sens : 3.0
    Dpi : 5700
  • Logitech sens 3-8 arası. M235 ( Bu arada FPS oyunları için kesinlikle kablosuz öneririm. )
  • Mouse fark etmez sensevity 4.4 Oyuna başladığımdan beri 4.4 yapıyorum.
  • X7 Laser Mouse 3600 dpi. Sensi 1.8
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.